Praktische informatie

Hieronder een aantal praktische zaken op een rij wanneer je met de cursus aan de slag gaat.

6 lessen: van video tot informatieblad

De 6 lessen zijn elk onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Klik op het filmpje in het onderwerp en Yasmin wijst je verder de weg.

Elke les sluit af met een overzicht van de behandelde onderwerpen en je kunt een informatieblad downloaden waarin je alle belangrijke informatie nog eens rustig kunt nalezen. Handig wanneer je met je geboortehoroscoop aan de slag gaat.

Markeren als geleerd

Wanneer je een onderwerp bekeken hebt, kun je het onderdeel als geleerd markeren.

In het menu aan de linkerkant kun je handig je weg vinden en zie je welke onderwerpen je al bekeken hebt.

Hoewel er een logische volgorde in de behandelde onderwerpen is, hoef je de lessen niet achter elkaar te volgen. Je kunt beginnen en doorgaan waar je wenst. Wel is het handig om met les 1 te beginnen en daar je geboortehoroscoop te downloaden, voordat je dieper de materie induikt.

Video’s

Onderin elke video vind je een balk waarmee je de video kunt starten, het geluid kunt bedienen en de video beeldvullend kunt maken. Zie je de balk niet, beweeg dan met je muis of cursor onderin de video en de bedieningsbalk zal verschijnen. Het geluid kun je harder of zachter zetten met de drie blauwe staafjes rechtsonderin de balk.

Veelgestelde vragen

Ook handig om te weten is dat je onderaan het menu een link naar de veelgestelde vragen (FAQ) vindt. Hier vind je allerlei antwoorden op een rij, mocht je ergens niet uitkomen.