Veelgestelde vragen

Welkom bij de cursus Ontdek je innerlijke wijsheid. Ontvang een heldere visie voor komend jaar van Rebecca Campbell. Hieronder vind je een aantal handige zaken om te weten voordat je begint. Veel inspiratie en inzichten gewenst!

Hoe lang krijg ik de tijd om de cursus te doen en bekijken?
Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Je kunt dus zelf kiezen wat voor jou een geschikt moment is om er mee verder te gaan. Een tip is wel om wekelijks of dagelijks in te plannen om met de cursus aan de slag te gaan.

Waar vind ik de cursus?
De cursus volg je in de online cursusomgeving van inspirerendleven.nl. Je kunt ook altijd weer inloggen op de cursus via www.inspirerendleven.nl/mijn-account

Wat doe ik wanneer het inloggen een keer niet lukt?
Het is meestal al voldoende om de geschiedenis van je browser te wissen en daarna opnieuw in te loggen.

Welke technologie heb ik nodig om de cursus goed te kunnen volgen?
Een computer, laptop, smartphone of tablet met WiFi-connectie of voldoende mobiele data. Deze cursus bevat ook geluid bij de video’s: oortjes, een koptelefoon of een (ingebouwde) speaker zijn handig. Een stabiele internetconnectie is gewenst zodat de video’s goed kunnen afspelen. Ook is het prettig wanneer je voldoende opslagruimte beschikbaar hebt voor het downloaden van het extra materiaal. We raden de laatste versies van browsers aan, bij voorkeur Google Chrome. In internet explorer, zeker bij de oudere versies, kan het voorkomen dat de cursus niet optimaal kan worden weergegeven.

Ik hoor geen geluid bij de video’s in de cursus
Wanneer je geen of weinig geluid hoort, klik dan rechtsonderin de video op de drie gekleurde staafjes om het geluid aan of harder te zetten. Het kan ook zo zijn dat je het geluid op je computer aan of harder moet zetten. Dat doe je bijvoorbeeld door linksonderin je computerscherm je volumemixer te openen en/of de knoppen midden bovenin je toetsenbord.

Downloadable werkboek
Om de PDF te kunnen lezen heb je de beschikking nodig over het programma Adobe reader. Mocht je dat nog niet op je computer hebben staan dan kun je dat HIER gratis downloaden.

Ik heb me ingeschreven, hoe kan ik terug inloggen?
In je inbox vind je de bevestigingsmail met daarin de link naar de cursus. Je logt in met het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven en waar je onze mails mee ontvangt. Je gebruikt het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij het aanmaken van je account. Dit is de inlogpagina: www.inspirerendleven.nl/mijn-account/ Hier kun je ook je wachtwoord wijzigen.

Ik kan de link naar de cursus niet vinden
Deze link staat in op de bevestigingspagina op www.inspirerendleven.nl. en ook nog een keer in de bevestigingsmail die je direct na aankoop van de cursus hebt ontvangen. Druk op de oranje knop of link om naar de cursus te gaan. Je kunt de cursus ook vinden via je accountpagina.

Mag ik mijn inlog voor de cursus delen met anderen?
Jouw inlog voor de cursus is uitsluitend voor eigen gebruik. Heb je mensen in je omgeving die interesse hebben, raad ze dan aan om de cursus te kopen zodat ze zelf toegang krijgen.

Hoe kom ik in de cursus?
Door in te loggen op www.inspirerendleven.nl/mijn-account/ of via de link in je bevestigingsmail. Het is ook handig om je inlog op je computer te bewaren, zodat deze gegevens automatisch ingevuld worden als je weer wilt inloggen.

Hoe lang duurt mijn cursus?
Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus en kunt deze op je eigen tempo en je eigen tijd volgen. De cursus Ontdek je innerlijke wijsheid bevat 3 video’s van in totaal 45 minuten. Daarnaast krijg je een werkboek van 50 pagina’s. Je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Door er meer tijd voor te nemen zullen de uitkomsten meer waarde voor je hebben en echt levensveranderend zijn.

Is er een leeslijst, moet ik boeken kopen?
Je hoeft geen boeken te kopen om de cursus te kunnen volgen. Een aanrader is natuurlijk wel het boek Starseed. Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind dat eerder bij AnkhHermes verscheen.
Van Rebecca Campbell is ook de online cursus Zelfinzicht in je ziel verschenen, te koop en te volgen op www.inspirerendleven.nl

Kan ik de filmpjes ook downloaden, zodat ik niet online hoef te zijn om de cursus te volgen?
De filmpjes zijn alleen online beschikbaar en niet te downloaden.

Ik heb een tablet of mobiele telefoon, hoe kan ik het werkboek openen en opslaan?
Het bijgehorende werkboek is een PDF. Je kunt dit werkboek opslaan op je computer, in je bestanden op je tablet of smartphone of in je dropbox. Op www.Dropbox.com kun je gratis een account aanmaken en in de Appstore kun je een Dropbox-app downloaden voor op de iPad en/of iPhone. Je kunt ze ook in de i-cloud opslaan. En zo zijn er nog meer mogelijkheden om in een online-omgeving bestanden op te slaan.

Wanneer je de PDF niet kunt openen moet je misschien eerst een PDF viewer of Adobe Acrobat reader downloaden uit de Appstore op je smartphone of downloaden op je computer. Er zijn gratis versies van deze programma’s beschikbaar.

Ik heb de cursus afgerond! Wat nu?
Van harte gefeliciteerd! Je kennis blijft het meest waardevol door aan de slag te blijven met dat wat je geleerd hebt. Zie het ook als een uitnodiging om je nog verder te verdiepen in dit intrigerende proces. Jaar na jaar.

Waar kan ik meer informatie over Rebecca Campbell en haar boeken vinden?
Kijk op de site van de uitgeverij https://www.ankh-hermes.nl/auteur/rebecca-campbell/of op haar eigen website https://rebeccacampbell.me

Waar kan ik Rebecca Campbell via social media volgen?
Dat kan bijvoorbeeld via Instagram en Facebook: http://www.instagram.com/rebeccacampbell_author en http://facebook.com/rebeccacampbellauthor

Hulp nodig?
Mocht je toch nog ergens vastlopen en kom je er zelf niet uit met de informatie die je hier aantreft, stuur dan een mailtje met een duidelijke beschrijving van je probleem, liefst met een screenshot en vermelding van gebruikte browser en pc/laptop/telefoon/tablet naar cursus@inspirerendleven.