Terug naar home
Training home Uitklappen
Introductie
Sessie 1
Sessie 2
Sessie 3
Sessie 4

40 dagen Soulwork

40 dagen Soulwork
Huidige status
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 79,00
Begin
This training is currently closed

Lieve soulworker,

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een prachtige stap gezet op weg naar verankering in de beste versie van jezelf. Je gaat in de online cursus 40 dagen Soulwork aan de slag met soul care-rituelen voor aarding en mentale helderheid, de wijsheid van je hart aanboren en je intuïtieve kracht laten groeien.

Deze 40 dagen Soulwork zijn een unieke en transformerende ervaring, waarin je wordt gevoed met inspiratie uit video’s, themasessies, dagboekopdrachten en artikelen. Door 40 dagen lang ruimte te maken voor je ziel, zal het een gewoonte worden en kun je zachter door het leven gaan.

Beloof jezelf om de komende 40 dagen te werken aan je meditatietechnieken, ademwerk, mindfulness en je energielevel. Probeer zoveel mogelijk dagelijkse rituelen buiten te doen om zo de levenskracht van de elementen in je zielswerk te integreren.

Zie het niet als een test of een uitdaging, het is meer een natuurlijke beweging in de richting van een belichaamde manier van leven: wakker, geïntegreerd, diepgaand en doordrenkt van wijsheid, vreugde, vrede en verbinding.

Iedere sessie is een les om in 10 dagen de energie van de vijf elementen te integreren. Dit kun je verwachten:

  • Sessie 1 – Aarde en Water – Kalme grond: wijsheidsoefeningen voor vrede en helderheid
  • Sessie 2 – Vuur – Ontvlam jouw stralende kern: activeer je innerlijke kracht en zelftransformatie
  • Sessie 3 – Lucht – Expansie eren: oefen zelfliefde en vergeving
  • Sessie 4 – Ether – Goddelijk bewustzijn: intuïtieve wijsheid en het opruimen van negatieve gedachten

Anders dan bij andere cursussen gaat het er tijdens deze 40 dagen transformatiereis niet om het afvinken van taken, maar het uitnodigen van wat jij nodig hebt. De inhoud van de sessie kun je zien als suggesties. Je kiest wat je zelf nodig hebt, wanneer je dat nodig hebt. Je hoeft niet alles op volgorde te doen. Keer steeds terug naar de sessie, bekijk de les inhoud en volg waar je behoefte aan hebt. Wanneer je dat wilt, kun je steeds per 10 dagen plannen wanneer je met welk onderdeel van de sessie aan de slag gaat.

Zet de beweging in je ziel in werking!

Dagboekopdrachten om te starten met je 40 dagen transformatiereis
Pak je dagboek (of een schrift waarin je de dagboekopdracht kunt maken) erbij voordat we met het programma beginnen. Beantwoord de volgende vragen:

– Wat heeft jou geïnspireerd om dit 40-dagen-ritueel aan te gaan?
– Welke intenties of doelen heb je voor deze maand?
– Hoe gaan meditatie, mindfulness, rituelen, beweging en soul care de kwaliteit van je leven veranderen denk je?

Voordat je van start gaat met de lessen, lees hier eerst: Handig om te weten voordat je begint.

We wensen je veel leerplezier!

Team Inspirerend leven

PS: Ben je nog niet ingelogd, dan kun je deze pagina wel zien maar niet doorklikken naar de lessen. Lukt het je niet om door te klikken? Log dan eerst in.