Astrologie

Weekhoroscoop 30 september tot 7 oktober 2023: Een Jod-verbinding tussen Neptunus, Pluto en Venus

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 30 september tot 7 oktober 2023: Een Jod-verbinding tussen Neptunus, Pluto en Venus

Heb jij weleens van een Jod gehoord? Misschien heb jij wel een Jod in je geboortehoroscoop staan. In deze weekhoroscoop vertelt astroloog Irma van der Wijk wat een Jod is én wat dit voor jou kan betekenen. Een Jod-figuur heeft namelijk een indringende betekenis, aldus Irma van der Wijk.

De komende weken maken de planeten Neptunus en Pluto een astrologische Jod-verbinding met de planeet Venus. Als twee planeten in de horoscoop met elkaar verbonden zijn door een sextiel-aspect (op dit moment Neptunus en Pluto) en ze maken beide een inconjunct met een derde planeet (Venus), dan vormen ze gedrieën een Jodfiguur. Deze figuur heeft een indringende betekenis.

De werking van de Jod hangt samen met de problemen in een familie over meerdere generaties. Dat laatste is ook het geval bij planeten die géén aspect met andere planeten hebben. Mensen met Jods zijn vaak van kinds af aan al buitenbeentjes en worstelen al jong met onzekerheid en het gevoel anders te zijn. Ze maken meer kans verzeild te raken in problematische situaties en patstellingen, wat vanzelf de vraag oproept: “Waarom gebeurt dat uitgerekend mij?”

Wil je meer weten over de Jod? Astroloog Irma van der Wijk vertelt er in de onderstaande video meer over.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023-2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk.

Je vindt nog veel meer vlogs over astrologie en spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Tip van de redactie: Self-care tips voor jouw sterrenbeeld

Zorg jij goed voor jezelf? Of kun je wel wat tips op maat gebruiken om echt goed voor jezelf te zorgen? Constance Stellas schreef de Astrologie & self-care serie zodat jij op basis van je sterrenbeeld 122 tips ontvangt die passen bij jouw manier van energie krijgen en beschermen.

bestel nu

 

Lees ook:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reacties
  1. Gabry van Leeuwen 3 oktober 2023 - 12:32
    Reply

    Interessant! Is het mogelijk om tegen betaling een persoonlijk horoscoop te laten maken mbt Jod? Zo ja, wat zijn hiervan de kosten? Alvast super bedankt en met vriendelijke groet, Gabry van Leeuwen

  2. Marie-Louise Andriessen 11 oktober 2023 - 10:38
    Reply

    Hallo Irma, heel interessant en herkenbaar. Vooral het Jod verhaal. Is het mogelijk om in contact te komen voor een geboortehoroscoop of jaarhoroscoop te maken? Wat zijn de kosten? Hartelijke groeten, Marie-Louise

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?