Astrologie

Weekhoroscoop 30 maart tot 6 april 2024: Mercurius retrograde in Ram

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 30 maart tot 6 april 2024: Mercurius retrograde in Ram

Hou je vast: vanaf 2 t/m 25 april 2024 loopt de planeet Mercurius retrograde door Ram. Dit geeft een andere energie dan de Mercurius retrogrades van 2023 die allemaal door aardetekens liepen. Wat betekent deze Mercurius retrograde voor jou? Astroloog Irma van der Wijk vertelt meer over de betekenis van de Mercurius retrograde in Ram in de weekhoroscoop van 30 maart tot 6 april 2024.

Met Mercurius retrograde in Ram worden we eraan herinnerd dat praktisch denken ons kan helpen in het nemen van weloverwogen beslissingen. Mercurius in Ram kan soms eerst doen en dan denken. Dat is nu echter niet de bedoeling want de kans dat we in een impuls verkeerde beslissingen nemen is zeer aanwezig. De Mercurius retrogrades van 2023 liepen allemaal door een aardeteken en dat had een minder vurig effect dan de huidige stand van Mercurius in Ram.

De planeet Mercurius heerst over de energie van onze woorden en gedachtes. Realiseer je dat woorden en gedachten, liefdevol én pijnlijk, blijven hangen. Mensen realiseren zich niet altijd welke impact deze woorden hebben. Mercurius retrograde in Ram helpt ons minder vanuit emotie te reageren.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Leven met Mercurius Retrograde

Leven met Mercurius Retrograde

'Leven met Mercurius Retrograde' van Yasmin Boland en Kim Farnell leert je tijdens Mercurius retrograde het hoofd koel te houden en en de energie te gebruiken voor persoonlijke groei.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over Mercurius retrograde:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?