Astrologie

Weekhoroscoop 18 tot 25 mei 2024: volle maan in Boogschutter

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 18 tot 25 mei 2024: volle maan in Boogschutter

Op 23 mei 2024 staat de volle maan in het vuurteken Boogschutter. Dit geeft vurige én positieve energie. “Laat twijfels los en omarm dat wat je nog niet kent; ga je horizon verbreden,” zegt astroloog Irma van der Wijk. Ze vertelt in deze weekhoroscoop meer over de betekenis van de volle maan in Boogschutter.

Zeker bij een volle maan voel ik al een paar dagen van te voren de bijzondere invloed van een volle maan. Dit is afhankelijk van het teken (sterrenbeeld) waar de volle maan in staat en van de aspecten die de maan op dat moment maakt ten opzichte van andere planeten.

Juist de energie van deze volle maan in Boogschutter is goed om iets nieuws uit te proberen. Dankzij Boogschutter straalt de maan een extra vurige en krachtige energie uit. Laat twijfels los en omarm dat wat je nog niet kent; ga je horizon verbreden. Het mooie van deze volle maan in Boogschutter is dat de volle maan positieve invloed uitoefent op ons. Zo kan de maan invloed hebben op je manier van denken en handelen in de positieve zin. Als je een beetje creatief of kunstzinnig bent aangelegd, is deze volle maan een geschenk uit de hemel. Het kan zomaar zijn dat je tijdens volle maan op de leukste en origineelste ideeën komt.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • • Je leert de maan als kosmische timer zien op jouw weg naar meer balans in je leven, jouw proces in je persoonlijke ontwikkeling, en in het volgen van jouw grote droom of stille wens.
  • Aan het eind van deze masterclass ken je de betekenis van alle maanfasen voor jouw leven.
Bekijk deze cursus

Lees ook deze artikelen:

 

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?