Home

Rick Hanson is neuropsycholoog en meditatieleraar. Hij is verbonden aan het Greater Good Science Center van de Universiteit van Californië. 

Deel dit met anderen


Boeken van Rick Hanson

 • Een handleiding voor innerlijke rust, kracht en geluk

  ISBN 9789025906863
  Inclusief online videocursus Het bestaan is soms behoorlijk hectisch en het is moeilijk je rust en evenwicht te bewaren. In Veerkracht helpt de gerenommeerde neuropsycholoog Rick Hanson je om innerlijke rust en geluk te bereiken. Via eenvoudige oefeningen en praktische adviezen kan iedereen vanaf nu eigen...
 • neem het goede in je op voor een beter leven

  ISBN 9789025902797
  Diepgaand en praktisch geluksboek van neuropsycholoog en meditatieleraar Rick Hanson. Over het vasthouden van positieve gevoelens en het uitwissen van negatieve, voor een gunstiger zelfbeeld en een beter leven.
 • 52 eenvoudige oefeningen voor een boeddhabrein

  ISBN 9789025901967
  Praktische opvolger van Boeddha's brein. Rick Hanson geeft in dit handzame boek 52 eenvoudige oefeningen, die goed in het dagelijks leven in te passen zijn. Ze beschermen tegen stress, verbeteren de stemming, en versterken het brein. De oefeningen zijn gegroepeerd rond thema's als 'goed voor jezelf...
 • hoe mindfulness je hersens en je leven kan veranderen

  ISBN 9789025961749
  - Internationale bestseller bewijst praktisch nut van oude meditatieoefeningen. - Eerste praktische boek over positieve invloed van meditatie op de hersenen.
Voornaam
Rick
Achternaam
Hanson