Home

Don Miguel Ruiz is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en een internationaal bestsellerauteur. Al meer dan drie decennia helpt hij miljoenen mensen over de hele wereld op weg naar meer persoonlijke vrijheid op basis van Tolteekse inzichten. Zijn bekendste boeken zijn 'De vier inzichten' en . Meesterschap in Liefde'. www.miguelruiz.com

Deel dit met anderen


Boeken van Don Miguel Ruiz

 • Wie ben ik? Wat is echt? Wat is liefde?

  ISBN 9789020215649
  De drie vragen, een nieuw pareltje van de hand van Don Miguel Ruiz, de auteur van een van de meest geliefde spirituele boeken aller tijden: De vier inzichten.
 • Wijsheid van de Tolteken

  ISBN 9789020214482
  Meesterschap in liefde, het bekendste boek van bestsellersauteur Don Miguel Ruiz, zit vol Tolteekse wijsheid. Waarom zoeken we liefde bij anderen en hoe vinden we liefde in onszelf?
 • wijsheid van de Tolteken

  ISBN 9789020212587
  De vier inzichten van Don Miguel Ruiz, wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken, biedt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden!
 • kern van de Tolteekse wijsheid

  ISBN 9789020209266
  Don Miguel Ruiz en zijn zoon Don Jose Ruiz beschrijven in De vijf inzichten kernachtig en compact de vijf inzichten in deze speciale uitgave!
 • wijsheid van de Tolteken

  ISBN 9789020204322
  In Het vijfde inzicht schrijven Don Miguel Ruiz en zijn zoon Don Jose Ruiz voor het eerst samen en belichten ze niet alleen de vier inzichten opnieuw, maar introduceren ze tevens een krachtig vijfde inzicht. Dit vijfde inzicht zorgt ervoor dat je door middel van transformatie bij je hogere zelf komt....
Voornaam
Don Miguel
Achternaam
Ruiz

Social Media


Volg Don Miguel Ruiz via Social Media