Home

Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in ruim dertig talen. Vele hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving.Deepak Chopra is een van de belangrijkste leraren die de oosterse wijsheden doorgeeft aan de westerse wereld. Na eerst werkzaam te zijn geweest als arts, heeft hij de kracht van meditatie en yoga ontdekt. Hij richtte meerdere spirituele centra op in Amerika en geeft wereldwijd lezingen. Zijn reputatie is niet onomstreden, maar hij heeft vele aanhangers. Naast auteur van vele boeken op het terrein van de ayurvedische geneeskunst, adviseert hij vele invloedrijke managers, onder wie voormalig president Bill Clinton. 
Bekijk hier de bibliografie

Deepak Chopra is een van de belangrijkste leraren die de oosterse wijsheden doorgeeft aan de westerse wereld. Na eerst werkzaam te zijn geweest als arts, heeft hij de kracht van meditatie en yoga ontdekt. Hij richtte meerdere spirituele centra op in Amerika en geeft wereldwijd lezingen.

Deepak Chopra heeft al meer dan vijftig boeken geschreven en verscheen verschillende keren in de bestsellerlijsten van 'The New York Times'. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving.

Rudolph E. Tanzi is professor in neurologie aan Harvard en is directeur van de Genetics and Aging Research Unit in Massachusetts. Hij doet onderzoek naar genetische oorzaken van neurologische ziekten sinds de jaren tachtig.

Samen zijn Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi bekend van de titels ‘Superbrein’, ‘Supergenen’ en hun nieuwste boek ‘Het zelfhelend vermogen’.

Deel dit met anderen


Boeken van Deepak Chopra

 • Nieuwe inzichten om je genen te verbeteren

  ISBN 9789021568560
  Het zit niet in je genen! Ken de risicofactoren en stuur aan op verbeteringen met behulp van het boek ‘Supergenen’. Lang werd aangenomen dat een mens geen invloed heeft op zijn genen: ‘Het zit in mijn genen’ was een geaccepteerd excuus. Volgens de auteurs Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi is dit achterhaald....
 • de Chopra-oplossing voor gewichtsverlies en een lichter leven

  ISBN 9789021558134
   Pak het onderliggende probleem aan en eet weer normaal
 • Een goede stofwisseling in 30 dagen

  ISBN 9789021557724
  Word slanker en gezonder met Het Hot Belly dieet
 • het verhaal van een man op weg naar verlichting

  ISBN 9789021558158
  Voor iedereen die het verhaal wil weten achter zijn boeddhabeeldje in de vensterbank.
 • vind de sleutel tot succes op ieder niveau van het leven

  ISBN 9789021547626
  Een praktijkgerichte aanpak om de kwaliteiten van succesvolle leiders te doorgronden en eigen te maken
 • een roman over verlichting

  ISBN 9789025958855
  In dit boek wordt Jezus geportretteerd als een moderne, spirituele leraar. Niet direct het beeld dat we van Jezus hebben, maar zeer aannemelijk gemaakt door Deepak Chopra. Hij blaast nieuw leven in een verhaal dat we dachten te kennen.

  De roman bestrijkt de geheimzinnige periode in het leven...
 • ISBN 9789020244014
  Deepak Chopra, bekend van de kwantumgenezing, schreef met Balans in je leven een prettig leesbare en boeiende handleiding voor de ayurvedische geneeskunst.
Voornaam
Deepak
Achternaam
Chopra

Social Media


Volg Deepak Chopra via Social Media