Home Horoscopen Woonhoroscoop

Woonhoroscoop

Door Melissa Oltmans

Wist je dat de stand van de sterren bij onze geboorte niet alleen onze voortgang en ons levenspad bepaalt, maar ook beslissend is voor onze keuzes qua stijl, looks en interieur? Elk sterrenbeeld heeft een eigen persoonlijkheid, typerende karaktertrekken en een uitgesproken smaak. Natuurlijk zijn er ook binnen de sterrenbeelden kleine nuances en verschillen. Lang niet elke steenbok houdt immers van een klassieke inrichting, net zoals niet elke vis zal kiezen voor een huiskamer in romantische stijl. Ondanks deze verschillen zijn er toch een aantal algemene tendensen op te merken. Daarom zetten we de interieurvoorkeuren van onze drie lentehoroscopen (ram, stier en tweeling) even voor je op een rijtje.

Ram (21.03/20.04)

De passionele ram houdt vooral van warme kleuren zoals rood, geel, oranje of bordeaux. Het vurige karakter van dit sterrenbeeld komt dan ook zichtbaar tot uiting in het pittige kleurkader van zijn interieur. Dankzij het gebruik van strakke lijnen en moderne, grote meubels creëert de ram met veel oog voor detail een minimalistische, maar tegelijkertijd ook levendige thuis.

Stier (21.04/20.05)

De stier voelt zich het beste thuis in een omgeving die doen denken aan zuiderse landen en koloniale tijden. Het kleurpalet van zijn interieur bestaat uit veel groen-, bruin-, en aardetinten. Op die manier tracht de stier rust en harmonie te creëren. Het geheel wordt vaak afgewerkt met dierenprints, drukke motiefjes, en houten of rieten accessoires.

Tweeling (21.05/21.06)

Het duale karakter van de tweeling is helemaal terug te vinden in de veelzijdige inrichting van zijn interieur. Combinaties van verschillende stijlen, felle kleuren die worden afgewisseld met sobere tinten, vrolijke accessoires en vrouwelijke texturen; de tweeling vindt een oase van rust in deze chaos.

Neem voor alle andere sterrenbeelden een kijkje in de woonhoroscoop van Westwing!

2 comments

Avatar
Charlotte Derksen 15 april 2015 - 10:26

Leuk Melis! Klopt best wel goed bij mij 🙂

Reply
Avatar
Retro fauteuil 20 maart 2017 - 11:03

Mooi artikel, én een mooie foto!

Reply

Leave a Comment