Home Bewustzijn WIN: maak kans op een half jaar online traject Lekker B(l)oeiend t.w.v. € 297,-

WIN: maak kans op een half jaar online traject Lekker B(l)oeiend t.w.v. € 297,-

Door redacteur
lekker bloeiend

Kleur is de sleutel. Wist je dat kleuren heel veel bepalen in je leven? Anne-Lies Smal, kleurencoach, weet dat als geen ander. Echt! Kleuren kunnen ervoor zorgen dat jij fijner communiceert. Dat je positiever in het leven staat. Dat je positieve mensen aantrekt. Het juiste pad vindt en kunt bewandelen met zachte kracht. Kleurcoaching zorgt dat je jezelf beter leert kennen, zodat je de juiste keuzes maakt, die jouw leven beter maken. In samenwerking met Anne-Lies mogen wij een half jaar traject weggeven t.w.v. € 297,-.

Kleurcoaching

Kleur heeft een magische kracht die jouw leven kan veranderen. Kleuren geven je informatie waar je zelf (nog) niet bij kunt. Kleuren helpen je bij de dingen te komen die diep in jou spelen. Als je die informatie over jezelf weet, dan kun je lichter, positiever en vrolijker worden. Krijg je meer vertrouwen in jezelf, in het leven en in de mensen om je heen. Je gaat doen wat je je hebt voorgenomen en je houdt het wél vol! Je kunt beter bij jezelf, bij de belangrijke dingen in je leven en je herpakt de regie. Kleurcoaching maakt je leven leuker, lichter en rijker.

Wat is het?

Lekker B(l)oeiend is een online programma van 6 maanden waarbij je wekelijks een e-mail met een opdracht ontvangt. In die mail staat wekelijks een creatieve of intuïtieve oefening. Door deze oefeningen komt er allemaal informatie vrij, waardoor jij jezelf beter leert kennen. Daarnaast is er de warme community, waar ik ook met regelmaat aanwezig ben met prikkelende vragen. Ik vraag door en prik soms door zodat het niet alleen licht en luchtig is maar ook werkelijk verdiepend en verrijkend. Ook zijn er maandelijkse masterclasses met rituelen en een maandkleur.

Hoe werkt het?

In dit programma maak ik gebruik van Kleurenpsychologie. Elke kleur heeft een betekenis en door jouw gevoelsmatige reactie op die kleur (liefde/weerstand) kom je verder. Je gaat eerst echt zelf ervaren en voelen en dan kijken naar de overeenkomsten van de kleur en je creatieve, intuïtieve opdracht. Elke week leer je steeds beter de taal van kleur, zodat je deze taal uiteindelijk ook zelf kan gebruiken.

Wat krijg je?

29 reacties

Avatar
Kim 9 februari 2021 - 16:53

Ja ik doe mee met de wedstrijd! Ik luister altijd de maan meditaties en die vind ik geweldig. Waarom ik dit zou moeten winnen? We (ik en mijn tweelingsziel) zijn op dit moment startend ondernemer en in deze coronatijd valt dit nog niet mee. Omdat we in ons werk veel met kleur doen ben ik wel heel benieuwd naar wat kleuren met en voor je doen.

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 10 februari 2021 - 08:59

Wat een mooie reden ,Kim. Wat is het werk waar jullie met kleuren werken?

Reply
Avatar
Leonie 9 februari 2021 - 20:20

Wie ben ik? Wat is mijn identiteit? Wat is mijn droom?
Het thema kleuren past perfect bij mijn concept wat ik al langere tijd wil uitwerken. Kortom een stok achter de deur om ervoor te gaan. #kan geen toeval zijn # gun het mezelf #mezelf niet langer wegcijferen # b(l)oeiend en g(r)oe(ien)d leven!

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 10 februari 2021 - 09:00

Ha Leonie, wat mooi om kleuren een grote rol te laten spelen in je concept. Wat zou je graag in dit half jaar willen leren?

Reply
Avatar
Anja 11 februari 2021 - 00:22

Jaaa, ik wil mijn leven meer kleur geven! Ik merk dat kleuren iets met me doen! Wat ben ik benieuwd naar de betekenis van kleuren e. d. Heel graag wil ik me hierin verdiepen, nu ik mijn creatieve zelf aan het ontdekken ben… Heerlijk!

Reply
Avatar
Em 9 februari 2021 - 23:30

Ik voel dat ik wat kleur kan gebruiken momenteel. Het triggert mij enorm. 🙂

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:47

Wat een enthousiaste reactie. Waar zit bij jou die trigger?

Reply
Avatar
Marie 10 februari 2021 - 07:10

Dmv mijn NLPcoach opleiding ben ik al heel wat thema’s aangegaan. Wat kleur hierin aanbrengen zou erg fijn zijn om blij, vrij en vrolijk verder te gaan! ❤

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:48

Kleur en nlp is een prachtige combinatie. Ik help mensen bij belemmerende overtuigingen met mijn kleurpsychologie. Succes

Reply
Avatar
Nikita 10 februari 2021 - 07:14

Sinds mijn yoga/meditatie reis naar Tenerife in januari 2020 is mijn (spirituele) reis naar mezelf begonnen. Ik heb mezelf afgelopen jaar enorm ontwikkeld, gezocht en ontdekt op veel verschillende (spirituele) manieren en voel me er heerlijk bij. Mijn voornemen voor 2021 is om dit voort te zetten en deze WIN prijs zou perfect in dat ‘kleurrijke’ plaatje passen!!

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:50

Dat klinkt fantastisch en ik weet zeker dat kleur je nog meer helpt op je pad. Een innerlijke reis met de betekenis van kleur brengt je de magie. Ik weet het zeker. Al hebben we het alleen al over de chakrakleuren bij de yoga oefeningen. Ik kan me voorstellen dat het heerlijk was op Tenerife

Reply
Avatar
Kelly 10 februari 2021 - 07:18

Na het overlijden van mij vader ben ik een zware periode doorgegaan van een burn-out en depressie. Toch heeft deze heftige periode mij een enorm geschenk gegeven, namelijk de reis die ik nu door maak. Ik kom steeds dichter tot mezelf en dat is fantastisch. Dit kleurige vlindertje is ondertussen nog hard aan het werk in haar coconnetje, Het lijkt mij fantastisch om daarbij kleuren te leren inzetten om mezelf beter te leren kennen en om mijn binnen- én buitenwereld te laten matchen met wie ik diep van binnen ben.

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:51

Ha Kelly, dat klinkt als heel pittig en wat prachtig dat je dit ombuigt naar zelfkennis en ontwikkeling. Doe je prachtig. En inderdaad kleurcoaching doet wonderen daarbij.

Reply
Avatar
Yvonne 10 februari 2021 - 07:48

Goedemorgen, wat ben ik blij dat ik dit nog net op tijd tegen kwam.Ik wil graag meedoen aan dit traject. Ik ben 56 jaar jong met een partner die zwaar hartfalen heeft en ik ben zoekende naar een manier om lichter/fijner te leven. Dit traject spreekt mij enorm aan dus ding ik bij deze mee aan dit prachtige traject vol kleur en verdieping. Mvg. Yvonne

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:58

Lichter en fijner leven is zo de bedoeling van dit programma, Yvonne

Reply
Avatar
Eva Wagenaar 10 februari 2021 - 08:18

Graag neem ik deel aan deze wedstrijd. We kunnen allemaal wel wat lichtheid en inspiratie gebruiken in deze periode. Ik ben heel benieuwd! (nieuwsbrieven ontvang ik al <3)

Reply
Avatar
Isa 10 februari 2021 - 08:36

Ik zou graag winnen omdat ik op een keerpunt in mijn leven sta. Ik ben zoekende naar wie ik momenteel ben. Wat wil ik nog met mijn leven doen? Moet ik weg uit de gouden kooi en van job veranderen na een burn-out? Soms moet je springen, zeggen ze… maar ik heb een duwtje nodig.

Reply
Avatar
Marloes 10 februari 2021 - 09:18

Ik ben echt in een periode van mezelf ontdekken. Ik denk dat dit op dit moment goed bij mij past en me zal helpen mij te ontwikkelen.

Liefs,

Marloes

Reply
Avatar
Sandra 10 februari 2021 - 12:43

Om verder te komen in mijn leven is dit een heel welkom traject! In een lange burn-outperiode heb ik veel nare verborgen zaken uit mijn jeugd ontdekt. Ik heb mijn baan na 13 jaar opgezegd terwijl ik nog geen ander werk heb. Wel ben ik met een opleiding intuïtieve ontwikkeling begonnen. Nog zoveel onzekerheden waardoor ik nog niet in mijn kracht sta. Dit kleurenprogramma kan mij daar zeker wel bij helpen!

Reply
Avatar
Inge 10 februari 2021 - 15:29

Ik doe mee aan de wedstrijd. Ik zou graag willen leren om open te bloeien. Echt mezelf te durven zijn. Mijn intuïtie en dus mijn hart, meer wil leren inzetten in plaats van vast te blijven zitten in mijn hoofd. Ik ben nieuwsgierig naar hoe kleur me hierbij kan helpen.

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:59

Het mooie van deze methode is, Inge, dat het direct naar je hart gaat en je verstand verbluft achter. Ik kan me voorstellen dat dit heel fijn voor je is

Reply
Avatar
Joke Jaasma 10 februari 2021 - 17:35

O, wat is dit een fantastische winactie, graag, zelfs heel graag wil ik dit traject doorlopen om mezelf te vinden, dat betekent dus einde zoektocht op weg naar een nieuw begin met mezelf in de hoofdrol. Dat wordt een b(l)oeiend verhaal

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:57

Nou en of Joke. Ik kan het al helemaal voor me zien. Jij in de hoofdrol staat je goed en je bent natuurlijk al begonnen in Wintertime en kent de magie van wat het met je doet.

Reply
Avatar
Elfri 10 februari 2021 - 17:55

Oh dit te winnen…. dat zou fijn zijn…. graag…. ik ga mee op reis, een wereld(se) reis… vele landen heb ik al gezien, maar dit werelddeel van taal en kleur, met licht en donker, met pastel en fluor, elke week een andere belevenis, een bus vol gelijkgestemde medepassagiers! Vrolijkheid, verdriet, warmte of koude…. samen sterk! Dat is waar ik me op verheug, de lente in, met als ultieme reisleidster in kleur: Anne-Lies van B!oei!!

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:54

Wat schrijf je prachtig!

Reply
Avatar
liquevanalst 10 februari 2021 - 19:22

Ja ik doe mee, ik gun het mijn partner om deel te nemen aan dit programma. Hij heeft afgelopen jaar verschillende diagnoses mogen ontvangen,nadat hij ja zei om zijn trauma’s te gaan verwerken. Hij is gestopt met de reguliere hulpverlening,en de weg van bewustwording ingeslagen. Ik merk op dat creativiteit en de natuur veel doorgang heeft. Waar komen kleuren allemaal tot zijn recht,juist in deze 2 onderwerpen. Ik gun hem een aanreiking om verder bewust te worden, dat ook hij een hele mooi mens is!

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:54

Wat schrijf je mooi en liefdevol over hem

Reply
Avatar
Wilma Kielstra 10 februari 2021 - 21:02

Ik ben vrijheid! Dat mag ik meer gaan voelen en dat mag ik kleur gaan geven. En wie kan mij daarbij ondersteunen Annelies, de kleurexpert! Mijn mantra ik gun mezelf alle geluk van de wereld, want dat is er ook voor mij. Hoe kleurrijk, zou het dan zijn om deze mooi prijs te winnen!

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 11 februari 2021 - 16:53

Ha Wilma, wat mooi je hier te treffen. Ik gun jou ook alle geluk van de wereld. Het staat je goed. WIe weet win je deze prijs en weet je kunt altijd zelf instappen. We hebben je er graag bij

Reply

Laat een bericht achter