Home Astrologie Welke invloed heeft de nieuwe maan in vissen op jouw sterrenbeeld?

Welke invloed heeft de nieuwe maan in vissen op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
nieuwe maan sterrenbeeld

Zondag 23 februari staat de nieuwe Maan in het teken Vissen, een mooi moment om op die dag je weer energetisch op te laden. Juist tijdens een nieuwe Maan in het weekend is het heerlijk om tijd voor jezelf te nemen. Deze maanfase geeft je ook een nieuw begin om alle intenties en nieuwe doelen neer te zetten. De energie van deze nieuwe maan voel je de komende 20 dagen. Ideeën en intenties worden na de 23ste langzaam zichtbaarder tot de volgende Volle Maan van 9 maart 2020. Probeer de 23ste even wat rust te nemen en laat los wat niet meer bij je past. Alle nieuwe initiatieven die je de gaat nemen leveren mooie resultaten op.

Invloed van de Nieuwe Maan in Vissen op jouw teken

Ram

Voor jou is het een periode om je spirituele kant meer in het licht te zetten en te ontdekken. Je gaat op een andere manier kijken naar de “zin” van het leven en aanvoelen dat er “meer” is. Het geeft je energie om op een andere manier naar een aantal zaken die er spelen te reageren of te verwerken. Kom je er niet uit dan zou je nu meer naar je intuïtie kunnen luisteren of heerlijk mediteren bij een ontspannende muziek.

Stier

De nadruk ligt op beweging in het sociale veld vanuit samen dingen doen. Dan heb ik het over het in verbinding zijn met vrienden en de beleving van vriendschap, waarin we van binnenwereld tot binnenwereld met elkaar die overvloed en voeding laten ontstaan. Dus gewoon iets gezelligs gaan doen met gelijkgestemden en het ontstaat dan vanzelf.

Tweeling

Het gaat goed met je werk! Bijna alle planeten staan in februari in het levensgebied van werk en carrière. Deze energieën geven jou de kracht om je doelen verder uit te werken en succesvol te zijn. Je wilt meer netwerken en nieuwe zakelijke contacten leggen, en niet zoals je het altijd hebt gedaan, maar je wilt het op een vernieuwende manier aanpakken. Het hoeft niet alleen te maken te hebben met je carrière, maar het kan ook zijn dat je goed wil leren schilderen, of mooie boeketten maken. Iets neerzetten waar je goed in bent.

Kreeft

Vanaf 23 februari voel je de diepe behoefte om op zoek te gaan naar de zin van het leven, wat kan dat voor mij betekenen, maar wel op een mooie, inspirerende manier. Het geeft je de mogelijkheid om anders naar bepaald zaken en gebeurtenissen in je leven te kijken.

Leeuw

Op 10 januari vond er een belangrijke maaneclips plaats op het gebied van jouw intuïtieve ontwikkeling, maar ook jouw innerlijke diepgang. Ben je er al mee bezig, ga jij je er al meer in verdiepen? Neem de tijd om dit mooie proces aan te gaan en dan ga steeds meer ervaren dat je behoefte hebt om met je innerlijk bezig te zijn. Je bent op zoek naar de innerlijke rust. Het is heel belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, alleen. Niet voor anderen zorgen maar op een dieper niveau voor jezelf te zorgen.

Maagd

Jouw aandacht gaat naar relaties en hechte vriendschappen, voel jij je nog happy in je relatie of jouw vriendschappen? Wat maakt jou blij? Wat zou je willen veranderen? Doel is om ook jezelf neer te kunnen zetten in een relatie, dat er ook rekening met jou wordt gehouden.

Weegschaal

Een nieuw begin om gezonder te leven. Je bent steeds meer bezig met bewuste voeding en gezondheid. Gewoon minder vlees, meer zaden, vegetarisch en meer groenten. Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen. Koop een mooie veganistisch tijdschrift om ideeën op te doen.

Schorpioen

Niets creëert meer weerstand dan dingen doen die niet bij je passen. In essentie heb je twee keuzes: of je doet wat je wilt – of je doet het niet. Of je doet wat je zelf wilt – of je doet wat je anderen willen. Meer innerlijke rust in je leven ligt altijd in het verlengde van je eigen weg. Alleen je eigen visie, je eigen manier, je eigen keuzes geeft je die rust die je zo hard zoekt. Het besef dat je doet wat bij je past, is zo waardevol!

Boogschutter

Even deze dagen helemaal niets doen en thuis blijven. Heerlijk genieten van je eigen huis en voorzichtig denken aan de komende lente wat jij aan je huis en tuin of balkon wilt veranderen. Plan ook gezellige uitstapjes met je gezin, ouders of broers en zussen, dat geef jou een emotioneel welzijn.

Steenbok

Je voelt steeds meer een diepe behoefte om je verder te ontwikkelen, dus denk na over cursussen volgen over onderwerpen die je interesseren en ga er diep op in. Neem hiervoor de tijd om uit te zoeken wat jij het liefste doet en je het meeste aanspreekt. Je financiën zijn redelijk op orde en je geeft op dit moment graag geld uit aan psychologische boeken, tijdschriften en lezingen, maar deze investeringen doe je niet voor niets! Misschien dat je op den duur er ook geld mee kunt verdienen.

Waterman

Nu voel jij weer rond 23 februari als de Nieuwe Maan aan de hemel staat, de behoefte aan die extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Maar het geeft ook energie om op een relaxte manier naar geld en bezit te kijken. Wat vind jij leuk om te doen, wat brengt jou vreugde in het leven? Wat vind jij belangrijk in het leven?

Vissen

De Nieuwe Maan staat in jouw teken.  De Maan en de Zon staan samen in het dromerige teken Vissen en de Maan staat samen met Neptunus, de heerser van Vissen, wat de Vissen-invloed nog sterker maakt.

Deze Nieuwe Maan maakt je extra gevoelig en je kunt dan ook veel last hebben van onrustig slapen, dromen en je misschien niet helemaal lekker voelen doordat jij je rond deze dagen wat moeilijker kunt “aarden”. Gewoon heerlijk relaxen en je laten verwennen door je partner.

Een persoonlijke Verjaardags Jaarhoroscoop 2020

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en te weten dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Juist een persoonlijke Verjaardags Jaarhoroscoop geeft mooie inzichten. Een persoonlijke Verjaardags Jaarhoroscoop loopt vanaf jouw verjaardag dit jaar tot jouw verjaardag volgend jaar!

Aan de hand van niet alleen jouw geboorte-/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten.

Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren. Het consult kan ook via Skype.
Ik heb jouw geboortedatum, -plaats en -tijd nodig om zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken.

Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als managementtrainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Leave a Comment