Home Astrologie Welke invloed heeft de nieuwe maan in Tweeling op jouw sterrenbeeld?

Welke invloed heeft de nieuwe maan in Tweeling op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
nieuwe maan

Op 22 en 23 mei loopt de Nieuwe maan in het teken Tweeling. Maar daarnaast staan ook de Zon, Mercurius en Venus in het teken Tweeling. Dat noemen we een Stellium. Ze trekken samen op en je kunt gebruik maken van de Tweeling energie om je “batterijen op te laden”.

Tweeling is sterk communicatief gericht, geïnteresseerd in veel zaken, wil steeds nieuwe dingen ontdekken, de  deur staat altijd open en wil veel leren en tijdens deze dagen geniet je van alle contacten en alles en iedereen om je heen. Je kunt jouw gedachten, jouw zorgen maar ook jouw plannen op een heldere en duidelijke, maar ook met Venus , op een charmante manier naar voren brengen.

Rond 21 t/m 24 mei zou je je ook kunnen richten op wat je wilt gaan communiceren naar de buitenwereld: werk je profielen op je sociale media bij, schrijf alvast een paar blogs voor later, ga netwerken, werk je achterstallige e- mails weg, het lukt allemaal veel gemakkelijker nu ook Mercurius in Tweelingen staat.

Wat voor invloed heeft deze Nieuwe Maan in Tweeling daarnaast ook persoonlijk op jou? Ik bespreek per teken wat je nog meer kunt ervaren.

Welke invloed heeft de Nieuwe maan in Tweelingen op jouw sterrenbeeld?

Ram

Deze Nieuwe Maan heeft invloed op het huis van communicatie, dus het geeft je de energie om echt open te staan voor alles wat met schriftelijke maar ook mondelinge communicatie en contacten te maken heeft. Je hebt zin om veel informatie op te zoeken op internet of je gaat naar een grotere bibliotheek om interessante boeken en artikelen op te zoeken.

Stier

Dit geeft jou een extra boost om op zoek te gaan om meer geld te verdienen of misschien de stap te zetten om een nieuw huis te kopen of te huren. Elke Nieuwe Maan geeft ons kansen om de toekomst met een nieuwe blik tegemoet te gaan.

Tweeling

De Nieuwe Maan staat in jouw teken en voor alle nieuwe plannen en initiatieven die op jouw pad komen, sta je voor open, want het kan altijd interessant voor je zijn, altijd nieuwsgierige Tweeling. Je bent rond deze periode open, gelukkig en vrolijk.

Kreeft

Het geeft je energie om op een andere manier naar aantal zaken die er spelen te reageren of te verwerken. Kom je er niet uit dan zou je nu meer naar je intuïtie kunnen luisteren of heerlijk mediteren bij een ontspannende muziek.  In ieder geval even de mobiel uit, laptop dicht, even weg van alle informatie om te kunnen relaxen en tot rust te komen.

Leeuw

Je wilt het liefste samen zijn met vrienden, familie en het gewoon even weer eens gezellig hebben met elkaar. Verzin een manier om zo’n samenzijn te organiseren. Het zal je “goed” doen en hierdoor voel je je weer opgewekter en energieker.

Maagd

Deze Nieuwe Maan in Tweeling kan je een impuls geven om iets nieuws te gaan ontdekken en te ondernemen. Je zult merken dat je veel nieuwe creatieve ideeën voor projecten voor jouw toekomst kunt krijgen. Maar er zijn misschien ook nog innerlijke processen die jouw aandacht vragen,  dus praat erover met mensen die je kunt vertrouwen of zet deze zaken voor jezelf op papier.

Weegschaal

Je kunt enorm veel behoefte krijgen om weer eens een cursus of workshop te volgen die jouw kennis op een bepaald gebied vergroot. Of je luistert op You Tube of een podcast naar interessante lezingen om weer nieuwe ideeën op te doen voor jezelf. Je bent ook op zoek naar de diepere zin van het leven.

Schorpioen

Er kunnen een aantal zaken die tot nu toe verborgen waren, naar boven komen. Dat kan te maken hebben met ervaringen uit het verleden die op de achtergrond geraakt waren en nu weer aan de oppervlakte komen. Niet altijd even gemakkelijk maar de Nieuwe Maan staat ook echt voor een nieuw begin en deze Nieuwe Maan in Tweeling brengt je die energie die je kunt gebruiken. Stem hierop af.

Boogschutter

De Nieuwe Maan heeft invloed op jouw relatie, als jouw relatie “goed zit”dan wordt de band tussen jullie alleen maar beter en sterker. Alles is gericht om je relatie in harmonie te laten verlopen met liefde en genegenheid. Mocht je op dit moment problemen hebben, maak dan gebruik van de Tweeling energie en wees open een eerlijk naar elkaar, praat zaken uit en probeer elkaar te begrijpen.

Steenbok

Blijf vooral goed op je gezondheid letten, want er ligt minder druk op alles na de Lockdown. Als jij je niet lekker voelt, kijk dan eens of de alternatieve geneeskunde goed bij jou past. Ga naar een goede homeopathische winkel bij jou in de buurt en laat je goed adviseren.

Waterman

Een nieuw begin! Je hebt er zin in! Je hebt er al een tijdje over nagedacht maar je neemt nu allerlei besluiten om een aantal zaken anders aan te pakken of je kunt bijvoorbeeld nadenken over het krijgen van kinderen of nog een kind. Het gaat deze dagen even om JOU en even niet om anderen. Wat vind jij leuk om te doen, wat brengt jou vreugde in het leven?

Vissen

Je hebt veel overtollige energie die je op een praktische manier nu kunt gebruiken. Ruim je huis op, zet je kasten in de boenwas, schrob de tegels in de badkamer en was eens alle gordijnen. Breng alles wat je niet meer nodig hebt aan spullen en kleding naar een goed doel.

Heb je interesse in een persoonlijke Jaar Horoscoop 2020-2021?

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten. Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype.

Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter