Home Astrologie Welke invloed heeft de nieuwe maan in stier op jouw sterrenbeeld?

Welke invloed heeft de nieuwe maan in stier op jouw sterrenbeeld?

Door Irma van der Wijk
nieuwe maan sterrenbeeld

Op 23 april loopt de Nieuwe Maan het teken Stier in. Zeker deze Nieuwe maan is een mooie periode om je nieuwe intenties uit te werken. Stier staat voor aarde en moeder aarde. Het is juist Nu belangrijk dat we ons bewust zijn van onze “moeder aarde”. Het is een zeer onzekere tijd en we worden steeds beïnvloedt door de media en dat kan angst veroorzaken. Juist Stier vraagt aan ons om te zoeken naar rust en vertrouwen.

Tijdens deze Nieuwe Maan staan er een aantal planeten in Stier en dat betekent dat we rond 22 en 23 april het wat rustiger aan moeten doen, we moeten op zoek naar onze “fysical health” en meer “aarden”.

Ga vooral meer de natuur in en sta eens stil bij de weidevogels, de ontluikende bladeren aan de bomen en de prachtige velden met koolzaad. Luister naar de vogels ’s ochtends vroeg en wordt blij van de eenden kuikens in de sloot en vijvers.
Dat is de manier tijdens de Nieuwe Maan in Stier om goed voor jezelf te zorgen, en kalm en relaxed te worden.

Invloed van de nieuwe maan in Stier op jouw teken

Ram

Je kunt tevreden zijn hoe jij de afgelopen tijd jouw financiële situatie voor elkaar hebt. Je komt niets te kort en het geeft je rust. Het is rond de Nieuwe Maan genieten van het mooie leven.

Stier

Stier is het tweede teken volgens het element aarde en staat voor gezelligheid, huiselijkheid, betrouwbaarheid, familiemens, praktisch, realisme en een traag op gang komen, maar wel een volhouder. Je wilt je leven ook in een rustig tempo opbouwen en iedere boom of plant die jij plant werk je aan een stabiele basis, waarin je nieuwe ervaringen opbouwt.

Het is de bedoeling dat je van elke ervaring een “bouwsteen” kan maken, zodat je ziel heel veel plezier hier op aarde kan beleven. Sommige ervaringen zijn bruikbaar en gebruik je om verder op te bouwen en andere zullen onbruikbaar zijn omdat ze niet goed voelen voor jou.

Tweeling

Deze maand is sowieso een spirituele maand, goed voor meditatie, spirituele boeken lezen, zoals bijvoorbeeld De helende reis van Brandon Bays. Het is tijd voor spirituele doorbraken. Je droomt deze maand veel meer dan gewoonlijk. Maar wat je droomt is onthullend en interessant, schenk daar vooral aandacht aan en probeer de volgende dag je nog te herinneren wat de boodschap was en schrijf het op.

Kreeft

De nadruk ligt op jouw sociale contacten. Het is goed om je te verbinden met groepen, groepsactiviteiten of bijvoorbeeld te aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Zo leer je nieuwe mensen kennen, maar het kan jou ook weer een nieuw interessant netwerk opleveren.

Leeuw

Door de stand van de planeten heb je gewoon meer stress in april. Het komt omdat jij het heel druk hebt. Je carrière is succesvol en veeleisend, maar wat heb je daar nu aan wanneer jij je helemaal niet lekker voelt. Probeer je op je werk te focussen, maar zorg dat je niet te oververmoeid raakt. Richt je even op die belangrijke zaken in het leven!

Maagd

Je hebt deze maand aardig wat planeten staan in het 9e en 11e huis. Veel planeten in deze huizen betekent dat het te maken heeft met jouw “hoofdchakra”. Wat betekent dat? Je bent bezig om je op vele manieren naar de buitenwereld te “manifesteren”, laten zien wie je bent en wat je kunt vanuit wijsheid, kennis, levensvisie. Je kunt “geleidt” worden door jouw innerlijke kracht.

Weegschaal

Geef je emoties een plek en omarm het nieuwe begin. Ons lichaam “praat” de hele dag tegen ons, maar we zijn zo gehard en er is zo veel ruis dat we het niet meer horen. Door te mediteren leer je om naar je lichaam te luisteren. Laat de ruis verdwijnen en voel en hoor je lichaam.

Schorpioen

Je hebt toch de behoefte om de harmonie te zoeken en het evenwicht te brengen. Je wilt verandering in de relatie, je hebt behoefte aan meer vrijheid en onafhankelijkheid. Je eigen dingen kunnen doen. En rond 23 april komt de Nieuwe Maan er nog bij en het doel is om ook jezelf neer te kunnen zetten in een relatie, dat er ook rekening met jou wordt gehouden.

Boogschutter

Op 23 april loopt de Nieuwe Maan mee met jouw gezondheid en dit kan een nieuw begin inluiden om gezonder te leven. Nu gewoon minder vlees te eten, meer groenten en zaden . Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen.

Steenbok

En eind april als je weer de energie voelt van de Nieuwe Maan betekent dit maar één ding! Je hebt zoveel energie om het genieten van het leven. Rondom deze datum loopt alles op rolletjes en je geniet van alles en iedereen om je heen. Het leven kan even niet stuk!

Waterman

Niets creëert meer weerstand dan dingen doen die niet bij je passen. In essentie heb je twee keuzes: of je doet wat je wilt – of je doet het niet. Of je doet wat je zelf wilt – of je doet wat je anderen willen. Meer innerlijke rust in je leven ligt altijd in het verlengde van je eigen weg. Alleen je eigen visie, je eigen manier, je eigen keuzes geeft je die rust die je zo hard zoekt. Het besef dat je doet wat bij je past, is zo waardevol!

Vissen

Bij jou Vissen vindt die invloed plaats op jouw levensgebied van jouw sociale contacten. Je ontmoet inspirerende en interessante mensen die jouw leven kunnen veranderen. Je voelt je aangetrokken tot een bepaalde groep gelijkgestemden, die jou op veel gebieden gaan inspireren. Ook een belangrijke periode om eens na te denken wie nu echt jouw vrienden zijn, en misschien besluit je om afscheid te nemen van bepaalde vrienden bij wie jij je al lang niet meer thuis voelde.

Een persoonlijke Jaar Horoscoop 2020-2021

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten.

Ieder mens groeit naar bepaalde fasen in het leven en moet bepaalde zaken verwerken. Met de astrologie kan ik aangeven wat de oorzaak is, in welke periode deze innerlijke ontwikkeling plaats vindt en welk thema er speelt.

Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype.
Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

4 comments

Avatar
Dayenne 19 april 2020 - 08:20

Goedemorgen,

Sterrenbeelden Schorpioen en boogschutter zijn hetzelfde qua stukje tekst

Verder ben ik een enorme fan van jullie site

Liefdevolle groet,
Dayenne.

Reply
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk 21 april 2020 - 09:56

Beste Dayenne, dat klopt! Boogschutter is verkeerd en ik beschrijf hieronder wat de Nieuwe Maan voor Boogschutters betekent. Dank voor je feedback en heb een mooie dag.
Op 23 april loopt de Nieuwe Maan mee met jouw gezondheid en dit kan een nieuw begin inluiden om gezonder te leven. Nu gewoon minder vlees te eten, meer groenten en zaden . Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen.

Reply
Avatar
Christien 19 april 2020 - 09:29

De tekst voor Schorpioen en Boogschutter zijn hetzelfde over de invloed van nieuwe maan in stier. Klopt dit?

Reply
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk 21 april 2020 - 09:58

Beste Christine, dat klopt! Boogschutter is verkeerd en ik beschrijf hieronder wat de Nieuwe Maan voor Boogschutters betekent. Dank voor je feedback en heb een mooie dag.
Op 23 april loopt de Nieuwe Maan mee met jouw gezondheid en dit kan een nieuw begin inluiden om gezonder te leven. Nu gewoon minder vlees te eten, meer groenten en zaden . Allemaal nieuwe initiatieven om je beter te voelen.

Reply

Leave a Comment