Home Astrologie Weekhoroscoop: wat kun je komende week verwachten? 1- 7 november

Weekhoroscoop: wat kun je komende week verwachten? 1- 7 november

Door Irma van der Wijk
astrologie

Wat staat ons komende week te wachten? Op 4 november gaar Mercurius weer direct lopen en op 5, 6 en 7 november staat de Maan in Kreeft. Vanaf deze week maken Jupiter en Pluto een conjunctie. Wat is de bedoeling van deze conjunctie? Het vraagt aan ons: wat is in balans en wat is niet balans in je leven? Het wordt een tijd van loslaten. Wat kan ik gaan loslaten en waar houd ik mij nog aan vast? Deze conjuncties vinden voor ieder van ons plaats in een bepaald levensgebied. Jupiter en Pluto kunnen we zien als een ‘innerlijke gids’ die ons stimuleert om anders te denken, te voelen en een ander welzijn.

Op 3, 4 en 5 november maakt Venus een ingewikkeld aspect met Uranus. Via deze link kun je de betekenis voor ons beluisteren.

Bekijk mijn vlog waarin ik uitleg wat het ons voor positiefs kan brengen.

Heb je interesse in jouw geboortehoroscoop of persoonlijke jaarhoroscoop voor 2020-2021? Je kunt terecht bij Irma van der Wijk voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50

Lees ook deze artikelen:

1 reactie

Cathy 2 november 2020 - 07:16

Ik kan jou geen mailtje sturen voor mijn jaarhoroscoop

Reply

Laat een bericht achter