Home Astrologie Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 29 november-5 december?

Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 29 november-5 december?

Door Irma van der Wijk
weekhoroscoop maansverduistering

Deze week gaat Neptunus in Vissen weer direct lopen en zo ontstaat er ruimte voor empathie, spiritualiteit en inspiratie. Op 30 november vindt de laatste maansverduistering in Tweeling plaats. Ik leg uit wat deze Lunareclips ons de komende maanden gaat brengen. En natuurlijk wens ik iedereen een prachtig Sinterklaasfeest!

 

Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken. Er zijn dit jaar veel astrologische gebeurtenissen die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten te kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten. We hebben het afgelopen jaar op een aantal levensgebieden plotselinge en uitdagende veranderingen gehad, en dat gaat in 2021 ook weer plaats vinden.

Heb je interesse in jouw geboortehoroscoop of persoonlijke jaarhoroscoop voor 2020-2021? Je kunt terecht bij Irma van der Wijk voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter