Home Astrologie Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 22-28 november?

Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 22-28 november?

Door Irma van der Wijk
weekhoroscoop

Deze week staat de maan in het vurige teken Ram. Je zoekt steeds naar nieuwe impulsen en je kunt je enthousiast en vol vuur bezig houden met zaken waarmee jij je gevoelsmatig en emotioneel verbonden voelt. Je loopt met je Ram in Maan gevoelsmatig snel warm voor dingen maar dat kan ook weer ineens bekoelen. Je zet met veel energie(vuur) in voor zaken die jou aanspreken en je kunt zelfs voor die zaken kunnen “vechten”.

Op 24, 25 en 26 november maakt de planeet Mercurius een verbinding met een andere planeet en dat is nu Neptunus.  Wil je weten wat dit inhoudt? Bekijk hier de video. 

Heb je interesse in jouw geboortehoroscoop of persoonlijke jaarhoroscoop voor 2020-2021? Je kunt terecht bij Irma van der Wijk voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50

Lees ook deze artikelen:

1 reactie

Karin bogers 30 november 2020 - 09:57

Hoi Irma
Vraagje
Hoe duur is een jaarhoroscoop

Reply

Laat een bericht achter