Home Astrologie Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 21-27 februari?

Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 21-27 februari?

Door Irma van der Wijk
weekhoroscoop

Welkom bij Astrologie Weekhoroscoop 21-27 februari. Op 27 en 28 februari staat de Volle Maan in Maagd. De energie van het sterrenbeeld maagd kan ervoor zorgen dat je kritisch bent op jezelf, bescheiden bent en je het perfect wilt doen. Deze Volle Maan in Maagd wil dat je de tijd en rust neemt en kijkt naar je angst. Op welke manier laat jij je beïnvloeden door je angst?

Ik wens iedereen weer een prachtige week!

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke horoscoop voor 2021? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter