Home Astrologie Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 20 – 26 december?

Weekhoroscoop: wat kun je de komende week verwachten 20 – 26 december?

Door Irma van der Wijk
weekvlog

Jupiter en Saturnus nemen het voortouw en lopen op 21 december het teken Waterman in en maken een belangrijke conjunctie nu voor het eerst in een Luchtteken. Wat gaat dat persoonlijk voor jou betekenen? Maar ook wat gaat de invloed worden op onze planeet, aarde. Gaan we echt meer zorgen voor elkaar? Worden we menslievender? En gaat het ons als mens goed doen?

De beslissingen die we nu niet alleen persoonlijk maar ook maatschappelijk nemen, kunnen ons leven op een positieve en constructieve manier beïnvloeden. Het jaar 2021 staat nu voor de deur en het gaat een spannend jaar worden. We gaan de volgende fase in van de ontwikkelingsgeschiedenis van de mens.

Bekijk nu mijn weekvlog en besluit wat je deze week gaat doen:

Heb je interesse in jouw geboortehoroscoop of persoonlijke jaarhoroscoop voor 2020-2021? Je kunt terecht bij Irma van der Wijk voor een astrologisch consult. Informatie: irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

3 reacties

Mirella Willekens 20 december 2020 - 11:32

Geachte,

Ik wilde een mail sturen ivm jaarhoroscoop 2021 maar dit mailadres lijkt niet te kloppen.kan je alsnog het goede mailadres sturen naar mirella.willekens1@gmail.com

Reply
Vydia 21 december 2020 - 22:38

IndrukwekkendT

Reply
Mascha 21 december 2020 - 16:27

Beste Irma,
wat ben jij een leuk mens! Ik keek vandaag voor het eerst naar jouw vlog over horoscopen en ik vind dat je het op een heel prettige, voor iedereen begrijpelijke manier weet te brengen. Dank je wel en fijne Kerst!

Reply

Laat een bericht achter