Home Geen categorie WeekeindeTips Maand van de Spiritualiteit

WeekeindeTips Maand van de Spiritualiteit

Door redacteur

Ook dit voorlaatste weekeinde van de Maand van de Spiritualiteit, worden er overal in het land activiteiten georganiseerd in het kader van spiritualiteit en het thema Lichter Leven. Wij selecteerden er twee:

 

Mantra-zangmiddag in Culemborg

Op zondagmiddag 2 februari a.s. organiseren Geertje Kuipers, Marijke Koerselman en Ton Draaisma een mantramiddag in de voormalige Culemborgse Synagoge. De gekozen mantra sluit aan bij de thema’s “Lichter leven” resp. “Troost” van de Maand van de Spiritualiteit. Het mantra zingen wordt begeleid door Ton Draaisma op harmonium en Marijke Koerselman op tanpura. Iedereen is welkom, goed kunnen zingen is niet nodig.

Voor meer informatie kijk op http://www.maandvandespiritualiteit.nl/activiteit/mantra-zangmiddag-in-culemborg-2/  

Het lichte leven van Etty Hillesum

Op zondagmiddag van 14.00uur tot 16.00 uur organiseert stadsbibliotheek ‘s Hertogenbosch een lezing over Etty Hillesum. In 2014 is het honderd jaar geleden dat Etty Hillesum (1914–1943 werd geboren. Wie was deze vrouw en wat is haar relevantie voor onze tijd? In het kader van de Maand van de Spiritualiteit spreekt Denise de Costa op zondag 2 februari in stadsBiEB Centrum over het ‘lichte leven’ van de beroemde dagboek- en brievenschrijfster. Wie was Etty Hillesum en wat is haar relevantie voor onze tijd. Voor meer informatie, kijk op: http://www.bibliotheekdenbosch.nl/activiteiten/agenda/evenement/168-het-lichte-leven-van-etty-hillesum-door-denise-de-costa   Heb je zelf nog tips voor het weekeinde? Laat het ons weten!  

Leave a Comment