Home Webshop

Webshop

 
 
 • Stroom van het bestaan als levensfilosofie

  ISBN 9789025906061
  De Zuid-Afrikaanse filosoof Mogobe Ramose schreef het klassieke werk over ubuntu. Deze Afrikaanse filosofie verandert onze kijk op taal, politiek, religie, het rechtssysteem, onze omgang met de aarde en elkaar. Zij laat ons de wereld als totaal nieuw ervaren. Vanuit ubuntu, dat bekend is geworden door onder andere Nelson Mandela, is het bestaan een continue stroom waarin alles steeds een balans zoekt. Deze filosofie heeft behalve Afrika ook het Westen veel te bieden.
  € 20,99
 • waarom we lastige dingen voor ons uit schuiven en hoe we hiervan afkomen

  ISBN 9789025904036
  Piers Steel onderzocht uitstelgedrag, onze nare gewoonte om lastige dingen voor ons uit te schuiven. Het is een gewoonte van 95% van de bevolking namelijk last van heeft. Steel verklaart in zijn boek 'Uitstelgedrag' deze neiging, en legt vooral verband met impulsiviteit. Het goede nieuws is dat we deze diepgewortelde gewoonte kunnen doorbreken. Steel geeft in het boek 'Uitstelgedrag' een zelftest, praktische methodes én vele tips hoe met 'Uitstelgedrag' om te gaan.
  € 18,50
 • plas jezelf gezond

  ISBN 9789020210125
  Urinetherapie bestaat al eeuwen en is in grote delen van de wereld een heel normaal gebruik. Ook bij ons ontwikkelt de veelzijdigheid van de therapie zich de laatste jaren enorm. In dit Ankertje wordt uitgelegd wat urinetherapie is, hoe en waarvoor je het kunt inzetten en hoe de geneeskrachtige werking het best tot zijn recht komt. Uitwendig gebruik staat hierbij voorop!
  € 12,50
 • een wetenschappelijke vsie

  ISBN 9789020208993
  Coen Vermeeren houdt in Ufo's bestaan gewoon een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen. Wanneer gaat het echte ufo-dossier open?
  € 22,50
 • een nieuwe oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

  ISBN 9789021549163
  Veel mensen kampen met kleine en grote eetproblemen, zoals lijnen en weer aankomen, eten uit stress, eetbuien, eetverslaving of boulimia.
  Dit boek biedt een krachtige oplossing om de haat-liefdeverhouding met eten te doorbreken. De lezer ontdekt persoonlijke valkuilen (saboteer ik mezelf?) en leert hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie met eten kunt krijgen. Het programma duurt negen weken en bevat veel praktijkvoorbeelden en duidelijke stap-voor-staprichtlijnen. De aanpak...
  € 22,50
 • een weg naar balans in je leven

  ISBN 9789021544434
  De ervaringen van vele cliënten van de schrijfster vormen de basis van dit uitnodigende en hoopvolle boek voor mensen met kleine en grote eetproblemen, zoals:
  - lijnen en weer aankomen;
  - eten uit stress;
  - boulimia.

  Uit de ban van je eetbuien is veelzijdig en inspirerend. Het geeft een andere kijk op eetgedrag en bevat veel praktijkvoorbeelden, tips en duidelijke stap-voor-stap richtlijnen om een gelukkige eter te worden.
  Dit boek is een leidraad bij het terugvinden...
  € 23,99