Home Webshop

Webshop

Sorteer de boeken op


 
<<
 
 • Wereldfilosofie aan de keukentafel

  ISBN 9789025906702
  ‘Food for Thought’ is een filosofisch kookboek waarin wereldfilosofen een groep jonge mensen ontmoet en ze samen heerlijke gerechten verorberen en kauwen op de levensthema’s van de 21e eeuw: keuzestress, verbinding en eenzaamheid in een Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf. Samen eten is elkaar ontmoeten, en geeft voeding aan gesprekken en gedachtewisselingen. De smartphones blijven van tafel en wat volgt is een aaneenschakeling van heldere vragen, ontboezemingen...
  € 17,50
 • ISBN 9789025906085
  Christian Madsbjerg, filosoof en politiek wetenschapper, laat in Filosofie in een tijd van big data zien dat algoritmes en big data niet de ultieme bron voor succes zijn. Hoewel we onze persoonlijke en zakelijke beslissingen er steeds meer op baseren, is het volgens Madsbjerg noodzakelijk om uiteindelijk uit te gaan van menselijke betekenisgeving. De filosofie en kunst kunnen ons in dit proces helpen. Aan de hand van sprekende voorbeelden laat Madsbjerg zien dat de wereld uit meer...
  € 21,99
 • glimp van eenheid

  ISBN 9789020212877
  In dit boek combineert Els Thissen de booschap van liefde en vergeving uit Een cursus in wonderen met tal van voorbeelden van werkzame familieopstellingen.
  € 17,50
 • ISBN 9789025904814
  In ‘Filosoferen over beweging en sport’ onderzoekt de Australische filosoof Damon Young de waarde van lichaamsbeweging voor lichaam én geest. Vaak lijkt ons bestaan in tweeën opgesplitst. Op kantoor denken we na en lijkt ons lichaam overbodig, in de sportschool bewegen we, maar doet onze geest er niet toe.
  Young onderzoekt het thema ‘beweging en sport’ in leven en werk van oude en moderne filosofen. Hij toont aan dat beweging, sport, training en discipline belangrijk...
  € 20,99
 • loslaten, ontspannen en gelukkig zijn

  ISBN 9789025904517
  Spirituele bestseller 'Fuck it' van John Parkin nu in goedkope editie. 'Fuck it' van John Parkin is een buitengewoon uitdagend, humoristisch en inspirerend boek. Door regelmatig Fuck it te roepen kun je je leven ingrijpend veranderen. Je hoeft niet te mediteren, veel te bidden of doelgericht te werken aan je geluk. Want Fuck it werkt als een krachtige mantra en heeft een onontkoombaar effect. Fuck it roepen is volgens auteur John Parkin de ultieme aansporing om je eigen weg te volgen....
  € 18,50
 • het shambala-principe voor een betere wereld

  ISBN 9789025903794
  Sakyong Mipham is er diep van overtuigd dat de mens in wezen goed is. In zijn nieuwe boek 'Fundamentele goedheid' moedigt hij mensen aan om het goede in zichzelf te ontdekken. Met dat eenvoudige en krachtige besef kunnen we de maatschappij positief beïnvloeden.Als we willen, maken we het verschil, voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Een betere wereld ligt binnen handbereik. Mipham is geestelijk leider van Shambhala, een wereldwijd netwerk van meditatie- en retraitecentra.
  € 20,99
 • ISBN 9789025903855
  Op een toegankelijke manier wekt Damon Young met 'Filosoferen in de tuin' grote denkers tot leven. Met behulp van anekdotes, citaten en beschouwingen over de 'groene' belevingswereld van filosofen als Sartre, Socrates en Jane Austen geeft hij op een originele wijze een introductie in de filosofie.
  € 20,99
 • als het wassen van andermans voeten

  ISBN 9789025903510
  Wat kan paus Franciscus leren van het gedachtegoed van zijn naamgever? In dit boek vormen de gedachten en wijsheden van de spirituele grootmeester Franciscus van Assisi een bron van inspiratie voor leidinggevenden. Deze herziene editie is uitgebreid op basis van lezingen en workshops die de auteur sinds de eerste uitgave van het boek gaf.
  € 17,50
 • en andere gevaarlijke situaties

  ISBN 9789025903671
  Jules Evans was afgelopen jaar niet weg te slaan van onze publiekspodia, o.a. de Filosofie Nacht, de Rode Hoed (Amsterdam) en Het zoekend hert (Antwerpen). In september treedt hij op tijdens het Happinez Festival, in oktober tijdens Tedx Breda. Zijn populariteit dankt de Britse denker aan zijn authenticiteit: op basis van zijn eigen geschiedenis laat hij zien dat de filosofie van de oude Grieken en Romeinen nog dezelfde levensveranderende kracht heeft als destijds.
  € 20,99
 • de weg van eenvoud

  ISBN 9789020209792
  In Franciscus laat Hein Stufkens zien dat de naam Franciscus en de essentie van zijn spiritualiteit, broeder- en zusterschap actueler dan ooit is.
  € 15,99
 • het maakt allemaal niet zoveel uit

  ISBN 9789025902094
  Fuck it 2 is het praktische vervolg op Fuck it, en plaatst alle zorgen in het juiste perspectief. We staren ons vaak blind op de kleine ergernissen in het leven, of op het stressvolle bestaan. Maar het gaat om het grote geheel. Duizenden mensen hebben het al ervaren: 'Fuck it' zeggen werkt. En ook nog eens snel. Wie 'Fuck it' gebruikt als mantra, maakt in veel gevallen een psycholoog of therapeut overbodig. De weg naar vrijheid en heelheid ligt met dit profane zinnetje binnen...
  € 18,50
 • omgaan met wekedelenreuma (gegeneraliseerd pijnsyndroom)

  ISBN 9789020206296
  Huub Fest gaat in Fibromyalgie in op de vele aspecten van deze ziekte die honderdduizenden mensen in Nederland en België treft.
  € 12,50
 
<<