Home Astrologie Wat je Neptunus teken zegt over jouw dromen en zielsverwanten

Wat je Neptunus teken zegt over jouw dromen en zielsverwanten

Door redacteur
neptunus

Neptunus, de planeet van dromen en zielsverwachten, is een zeer langzaam bewegende planeet. Neptunus doet er zo’n honderdvijfenzestig jaar over om door alle twaalf tekens te wandelen, waarbij hij ongeveer veertien jaar in elk teken vertoeft. Merk op dat de negatieve kant van Neptunus verwarring en teleurstelling behelst. Dat betekent dat waar jij Neptunus in je geboortehoroscoop aantreft, of waar hij voorbijkomt, verwarring en teleurstelling kunnen optreden. Tegelijkertijd draait Neptunus ook om idealisme, inspiratie en contact met het goddelijke. Bereken hier in welk teken Neptunus staat en ontdek wat dit voor jou betekent.

Neptunus

Neptunus vertegenwoordigt: je verbinding met het goddelijke en de geesten; wat jou inspireert en hoe je anderen inspireert; waar jij je vaak verloren en verward voelt; je verhouding tot muziek, drugs en alcohol; je paranormale gaven.

Positief leven: verlichting, inspiratie, dromen, verbinding, mystiek, opoffering

Negatief leven: geen grenzen, verslaving, waanbeelden, teleurstelling

Neptunus in de tekens

Neptunus in Ram: een grote drive om de geheimen van het onbekende te ontrafelen; subversief; idealistisch.

Neptunus in Stier: muzikaal, liefhebbend en artistiek; visionair; charmant; verdient geld middels kunst of spiritualiteit.

Neptunus in Tweelingen: een dagdromer. Verbeeldingsrijk, bijvoorbeeld een fantasyschrijver. Een tobber.

Neptunus in Kreeft: dromerig; met een droomhuis en droomfamilie; aantrekkelijk; emotioneel; lui; zeer sympathiek.

Neptunus in Leeuw: showbusiness, rookgordijnen en spiegelpaleizen; heeft onrealistische ideeën over hoe geweldig hij- of zijzelf is; creatief.

Neptunus in Maagd: verward; kritisch; onzeker over wat hij of zij echt wil; idealistisch over gezondheid en dienstbaarheid.

Neptunus in Weegschaal: koestert droombeelden over schoonheid, kunst, mode; kan verward zijn over wettelijke verplichtingen; romantisch en visionair; een dromer.

Neptunus in Schorpioen: seksuele fantasieën; is misschien seksueel onbetrouwbaar; heimelijk; sarcastisch; aangetrokken tot het occulte.

Neptunus in Boogschutter: droomt van reizen; idealistisch; wil opgaan in het leven via reizen en studie; utopisch.

Neptunus in Steenbok: berekenend; inspireert tot zakelijke ideeën; veegt oude manieren van doen terzijde; een professioneel idealist.

Neptunus in Waterman: verlangen de mensheid te helpen; liefdadig; digitale connecties; vrijheidsdromen.

Neptunus in Vissen: spiritueel ontwaken; vriendelijk; kent geen grenzen; ondergedompeld in dromen; dusdanig romantisch dat dit problemen kan geven.

Leven met de sterren (nu met korting)

leven met de sterrenDit is een fragment uit ‘Leven met de sterren’. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com van € 20,99  voor
€ 15,-

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter