Home Geen categorie Wat is genoeg?

Wat is genoeg?

Door redacteur

De essentie van het leven is te weten wat genoeg is. Met het geluk in een paar vierkante centimeter hart kun je de hele ruimte tussen hemel en aarde vullen. Gensei

kwetsbaar De gaven van ons hart komen tevoorschijn als we voor iets kleins zorgen: een vinkje te eten geven, naar een damhert kijken of een hond borstelen. Ik probeer eraan te denken dat onze aangeboren gave verschijnt wanneer we helemaal aanwezig zijn in het moment. Als ik in dit moment blijf, lijkt de rest, die onvoorstelbaar is, voor zichzelf te zorgen. Ik doe wat ik kan, wanneer ik dat kan. Ik probeer mijn hart te openen en mijn verstand tot rust te brengen. Dan kan ik op de een of andere manier ook de gaven van anderen voelen en krijg ik het gevoel dat alles goedkomt. Ik ben maar één mens. En jij bent ook maar één mens. Als we proberen te voelen wat we voelen en niet alles meedragen, komen we er wel.

Leave a Comment