Home Geen categorie Wat een jaar…

Wat een jaar…

Door Miriam den Ouden

000CUPPEN_liefdes-omslag e-bookToen mijn eerste boek Liefdesbang bijna een jaar geleden de wereld in ging had ik niet kunnen bevroeden wat het teweeg zou brengen: een enorme hoeveelheid aan reacties van herkenning, erkenning en dankbaarheid die dagelijks mijn mailbox vullen, een plek in de top 60 bestsellerlijst, in korte tijd meer dan 11.000 verkochte exemplaren en nu de nominatie: Beste Spirituele Boek 2015. Iedere mijlpaal overvalt me als een grote verrassing. Het voelt als een enorme eer om genomineerd te zijn en wat zou het ontzettend leuk zijn, nu we er zó dichtbij zijn, als Liefdesbang wint. Maar of dat gebeurt of niet: Liefdesbang zit in een onomkeerbare flow en zal iedereen op het juiste moment bereiken die toe is aan een nieuwe stap in de liefde. Daar vertrouw ik op en als jij die flow een handje wil helpen, dan is jouw stem meer dan welkom! Hannah Cuppen

Leave a Comment