Home Astrologie Volle maan (Supermaan) in Weegschaal 21 maart: conflicten in je relaties

Volle maan (Supermaan) in Weegschaal 21 maart: conflicten in je relaties

Door Karin en Danique Vergeer

Op deze dag is het een bijzondere Volle Maan: het is de derde Supermaan in een reeks van drie Supermanen op een rij. Bovendien is deze Supermaan een vervolg op de Engelenpoort 333 van 3 maart j.l. door de driedubbele getallen in de datum 3-3-3 (2+1-3-2+0+1+9).  Hierdoor kun je positief gaan kijken naar alle veranderingen die gaande zijn in je leven en veel hulp en tekens krijgen van de Engelen.

Tijdens een Volle Maan staan de Zon en de Maan recht tegenover elkaar in tegengestelde astrologische tekens. Dit zorgt ervoor dat er een spanningsveld is en innerlijke conflicten uitgelicht kunnen worden, horende bij het thema van deze Volle Maan. Gevoel en verstand kunnen niet op een lijn liggen. Je kunt rond de Volle Maan belangrijke beslissingen willen maken en/of banden willen verbreken.

Supermaan

Een Supermaan staat relatief gezien dichter bij de aarde dan normaal en oogt daarom ook groter. De uitwerking van een Supermaan is sterker dan die van andere Volle Manen en is al een week ervoor en tot een week erna voelbaar. Je kunt daardoor extra last hebben van ascentiesymptomen, zoals slecht slapen, een overprikkeld zenuwstelsel, veel in je hoofd zitten, spijsverteringsproblemen, angsten, het vasthouden van vocht, pijnlijke voeten of spieren en verkoudheden/ last van de bijholten.

Derde Supermaan

Dit jaar vindt er een reeks van drie Supermanen plaats, die alle drie verband houden met elkaar en waarvan deze Supermaan de laatste is. De eerste Supermaan was op 21 januari, met tevens een Maansverduistering, die tot een half jaar erna zijn uitwerking heeft en dus ook nu voelbaar is. Deze Maansverduistering vergroot alle gevoelens en met name de sombere gevoelens, met als doel om jou bewust te maken van hetgeen nog geheeld mag worden. Bij elke Nieuwe en Volle Maan kan de Maansverduistering veel losmaken. De tweede Supermaan vond afgelopen 19 februari plaats.

Uitwerking Supermaan

Je kunt dus een conflict ervaren, waarin je niet goed weet of je nu iemand tegemoet moet komen in bijvoorbeeld een conflictsituatie, of dat je voor jezelf moet blijven kiezen. Kom je voor jezelf op of bewaar je liever de lieve vrede? Blijf je rustig op de achtergrond of strijd je voor hetgeen je echt wilt? Je kunt bang zijn om egocentrisch over te komen op de ander. Maar uiteindelijk kan je toch knopen willen doorhakken en willen doen wat voor jou goed is. Zeker voor lichtwerkers is het soms moeilijk om voor zichzelf te kiezen, door hun groot emphatisch vermogen, maar je zult voelen dat je een bepaalde richting op wordt gestuurd door jouw “Hogere Leiding”.

Weegschaal versus Ram

De Weegschaal, waar de Maan in staat, is doorgaans erg empathisch. De Weegschaal kan wat meer onzeker zijn, zeker wanneer hij grote beslissingen moet maken en druk ervaart. Vaak moeten Weegschalen lang wikken en wegen, voordat ze een beslissing kunnen nemen. Ze houden van balans, een prettige sfeer en zullen daarom snel iemand pleasen. Ze bewaren liever de lieve vrede en vermijden daarom conflicten. Door hun charmante voorkomen zijn ze dan ook perfecte gastvrouwen/heren en, tv-omroepers, receptionistes. De rechtsspraak hoort ook bij de Weegschaal.

De Ram daarentegen is meer een individualist. Hij is actief, een echte leider en als hij ergens gepassioneerd over is, kan hij zijn doel achterna gaan. Doordat hij gewend is om de leiding te nemen, houdt hij niet altijd rekening met anderen en kan hij ook nogal eens impulsief, ongeduldig en snel geïrriteerd zijn. Hij weet anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen in het uitwerken van zijn ideeën. Wanneer hij zich in zijn positie bedreigd voelt, kan hij een concurrentiestrijd willen aangaan. Oorlogsvoering, avontuur en sport horen ook bij de Ram.

Cheiron

Doordat Cheiron, de gewonde genezer en de dwergplaneet die jouw diepste zielenwond aangeeft, recht tegenover de Maan staat, ga je over onzekerheden heen stappen en ga je meer controle nemen over jouw eigen leven. Je zult merken dat je minder behoefte hebt om het iedereen naar zijn of haar zin te maken en dat je meer leert voor jezelf op te komen. Cheiron in Ram kan een angst aangeven voor boosheid en agressie. Dat kan een oorzaak hebben uit jouw jeugd, doordat een van jouw ouders bv. agressief was. Ook kan het een oorzaak hebben vanuit vorige levens, waarin je veel oorlog of andere vormen van geweld hebt meegemaakt. Er kan dan ook veel boosheid loskomen, over wat jij in je verleden hebt meegemaakt. Je kunt hiervoor naar een alternatieve therapie gaan zoeken.

Mars vierkant Venus driehoek Jupiter

Er kunnen veel conflicten en irritaties in relaties ontstaan. Mars, de oorlogsplaneet en Venus, planeet van de liefde, maken een spanningsaspect met elkaar. Misschien ervaar je veel egocentrisch gedrag of een competitiestrijd in vriendschaps- of liefdesrelaties of tussen mensen waar jij mee samenwerkt. Er kunnen woede-uitbarstingen komen, als jij veel Ram-invloed hebt of je kan proberen tot een compromis te komen, als je meer Weegschaal-inslag hebt.

Venus maakt echter ook een mooi aspect met Jupiter, waardoor je ook een nieuwe liefde kunt ontmoeten. Dat kan ook in het buitenland zijn!

Pluto driehoek Mars

Een einde van een werk- of liefdesrelatie kan ook betekenen dat er ruimte komt voor iets nieuws, maar hierbij zullen ook angsten getransformeerd gaan worden. Je kunt je even onzeker voelen.

Misschien zat je vast in een situatie, wist je even geen uitweg meer, maar wordt je toch min of meer gedwongen om stappen te zetten. Je kunt bijvoorbeeld plotseling ontslag krijgen of moeten verhuizen. Het doel hiervan is dat jij toch op de plek terecht komt, waar jij moet zijn!

3-3-3 Engelenpoort en de Supermaan

Deze Volle Maan is een bijzondere Volle Maan. Niet alleen omdat het een Supermaan is, maar ook omdat er drie keer het getal 3 in de datum voorkomt en deze Supermaan een vervolg is op de afgelopen 333 Engelenpoort, die plaatsvond op 3 maart 2019. Het getal 3 staat in verband met de geluksplaneet Jupiter. Hoge energiefrequenties, die inwerken op ons fysiek- en lichtlichaam, kunnen ons bereiken. Deze kunnen ervoor zorgen dat je afgestemd wordt op jouw toekomstige missie en op de mensen met wie jij gaat samenwerken of een relatie krijgt. Je kunt hierover tekens en boodschappen krijgen van de Engelen. Deze tekens kunnen jou weer optimistisch en hoopvol stemmen.

Tweelingzielen

Voor tweelingzielen gaat dit een bijzondere Supermaan worden. Misschien worden oude relaties afgesloten of zijn er andere grote veranderingen gaande en merk je dat het nodig is om de balans terug te vinden. Het kan zijn dat je je even terug wilt trekken en geen behoefte hebt aan contact.

Tijdens deze Supermaan kunnen er ook conflicten ontstaan tussen tweelingzielen en kan er veel boosheid loskomen. Ook wanneer je geen contact hebt met je tweelingziel. Je kunt tijdens jouw boze buien impulsief reageren, direct of indirect richting jouw twin en hier kan je later spijt van krijgen. Je kunt erg twijfelen over de intenties van jouw tweelingziel: is hij/zij het nu wel echt waard om voor te vechten of op te “wachten”? Ook kun je je bedrogen voelen. Misschien ging je voorheen op je tenen lopen, om hem of haar te pleasen, maar wil je nu meer jezelf op de eerste plaats zetten en voor jezelf opkomen.

Wanneer je wel in contact bent met je tweelingziel, kan je het wat luchtiger willen houden en ruzies willen voorkomen. Misschien dat je contact nu even vermijdt.

Wanneer je het gevoel hebt even helemaal klaar te zijn met je tweelingziel en afstand neemt, kan het zijn dat er een nieuwe liefde op jouw pad komt of dat deze net op jouw pad is gekomen. Dit is onder invloed van Venus en Jupiter tijdens deze Supermaan, die samen een mooi aspect maken.

Doordat deze dag een vervolg is op de Engelenpoort, kan jij ook veel tekens of ingevingen krijgen over de situatie met jouw twin en over jullie toekomst samen.

Webinar Volle Maan in Weegschaal 21-03-2019

Voor de Supermaan in Weegschaal organiseren wij op 21 maart a.s. een webinar met een korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van Aartsengel Michael en andere Lichtwezens voelbaar zal zijn. Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Supermaan? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Fijne Supermaan,

Karin en Danique Vergeer

www.healingcentrumisis.com

Boekentip: Leven met de maan 

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99 met gratis verzending.

8 comments

Avatar
Kim 16 maart 2019 - 21:15

Letterlijk weer, Danique en Karin, LETTERLIJK dit. Bedankt 😉

Reply
Avatar
Jose leenards 17 maart 2019 - 21:37

Aanmelding healing supermaan 23 maart

Reply
Avatar
Susan 19 maart 2019 - 07:04

Wil graag mee doen!

Reply
Avatar
Simone van der Woude 19 maart 2019 - 08:08

De Volle start 20 Maart in Maagd en de volle maan eindtijd de 21ste Maart in Weegschaal..
Kijk maar naar de standen van de maan..

Reply
Avatar
Daniel 19 maart 2019 - 12:50

Aanmelding healing supermaan
Hey hey. Ben een indigo – kristall mens en zou graagmee willen doen.

Reply
Avatar
DLOG 19 maart 2019 - 18:54

Oef. Goed te weten
Vandaar natuurlijk!

Reply
Avatar
Adam 21 maart 2019 - 13:31

Ongelooflijk resoneert op zoveel vlakken, vooral woord voor woord wat k met mn tweelingziel ervaar nu. Dank!

Reply
Avatar
Spencer Nine 24 maart 2019 - 10:55

Helaas pas vandaag 24/03 deze Email ontvangen en derhalve te laat om mee te doen terzake het Supermaan project.
Nine

Reply

Leave a Comment