Home Astrologie Volle maan in Waterman 3 augustus 2020: zwaardere energieën dragen & een nieuwe start

Volle maan in Waterman 3 augustus 2020: zwaardere energieën dragen & een nieuwe start

Door Karin en Danique Vergeer
volle maan augustus

De volle maan van 3 augustus 2020 staat in het teken Waterman en daar recht tegenover staat de Zon in Leeuw. Twee tegengestelde astrologische tekens, waarbij de Waterman eigenzinnig is en zijn eigen unieke pad zal volgen en de Leeuw meer traditioneel is en zich meer vast houdt aan conventies. In de periode van de Volle Maan is het zoeken naar een balans tussen deze twee tegenovergestelde astrologische tekens. Het kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en heeft doorgaans veel effect op jouw emoties. Er vinden veel veranderingen plaats in jouw bewustzijn.

Deze Volle Maan wordt beïnvloed door een spanningsaspect met Uranus, heerser van Waterman. Uranus kan je onrustig maken en revolutionair. Je kunt vernieuwing willen en je niet meer laten domineren door de energie van anderen. De energie van de Leeuwenpoort op 8 augustus, waarin je in een andere energiestroom gaat komen en meer in je kracht wilt gaan staan, is ook al voelbaar. En waarin je oude (destructieve) situaties achter je wilt laten, om plaats te kunnen maken voor vernieuwing in jouw leven.

Verder kan je in de periode rond de Volle Maan veel last hebben van ascensie-symptomen, zoals onrustig voelen, slecht slapen, hoofdpijn, veel dromen, last hebben van hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Je kunt ook gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf. Jouw chakra’s staan meer open doordat er veel trillingsverhogingen plaatsvinden.

Waterman en Leeuw

De Maan staat in Waterman en mensen met veel Waterman-invloed zijn sociaal ingesteld en hebben veel idealen. Ze willen graag een betere toekomst creëren voor de mensheid. In tegenstelling tot de Leeuw, die zelf wat meer centraal staat. Watermannen worden vaak een tikkeltje eigenzinnig en excentriek gevonden. Ze hebben een sterke intuïtie en veel interesse in techniek, wetenschap, astrologie en psychologie. Door hun behoefte aan vrijheid trekken ze zich doorgaans niet zo veel aan van wat er van hen verwacht wordt. Ze kunnen opstandig zijn en zich af willen zetten tegen de maatschappij. De Leeuw daarentegen is wat conventioneler.

Watermannen zijn ook de uitvinders onder ons, kunnen originele en vernieuwende ideeën hebben. Ze richten zich vooral op de toekomst. In één op één relaties zijn ze meestal niet zo goed, ze voelen zich meer thuis in groepen en bewaren emotioneel liever afstand. Ook kunnen ze makkelijk gespannen zijn en daardoor veel in hun hoofd zitten. Emoties willen ze liever beredeneren.

De Leeuw is trots, warmhartig en beschermend. Is ook gul en verwent zijn naasten en zichzelf graag met luxe artikelen of uitjes. Hij is een echte leider, maar kan wel een tikkeltje autoritair zijn en flink boos worden, als hij zijn zin niet krijgt. Aanzien kan belangrijk voor hem zijn en hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Complimentjes doen de Leeuw goed en dat hebben ze soms nodig om hun eigenwaarde te versterken.

Vernieuwing

Door de Volle Maan en het spanningsaspect met Uranus, kan je op zoek zijn naar vernieuwing in je leven. De drang naar vrijheid kan de rebel in je naar boven halen en het kan zijn dat je beknellende banden wilt verbreken. Misschien wil je een alternatieve manier van wonen, een nieuwe manier van inkomen of een meer vrije en open relatie. Wel kan je er dan ook tegenaan lopen, dat het je niet voldoende gevoel van zekerheid geeft. Uranus staat namelijk in het aardse teken Stier, die graag financiële zekerheid wil en toch ook wel houdt van een comfortabel leven.

Ook kan het zijn dat je in opstand wilt komen tegen onrechtvaardigheid of tegen dominant gedrag. Daarbij kan je ook angst voelen, als je meer wilt opkomen voor jezelf. Misschien heb je bijvoorbeeld op je werk vernieuwende ideeën, maar passen deze niet bij de visie van het bedrijf. En durf je dit niet goed bespreekbaar te maken, bang om zekerheid te verliezen.

Of wil je je afzetten tegen regels en wetten van de regering, zijn die voor jou te betuttelend en wil je je eigen intuïtie kunnen volgen. Je zou graag de controle willen hebben over jouw eigen leven. Dit zijn voorbeelden, waarin Uranus werkzaam kan zijn.

Uranus ook voor plotselinge, onverwachte veranderingen zorgen. De vernieuwing waarvan je voelt dat je deze moet doorvoeren, kan zoveel frustratie of irritatie met zich meebrengen. Dit kan spanning geven en als jou iets heel hoog zit kan je radicaal besluiten een andere richting op te gaan. Je wilt je losmaken van oude situaties, om je meer vrij te voelen en weer meer in je eigen kracht te kunnen komen. Dit vierkant daagt je uit om je intuïtie te volgen en angsten los te laten. En je zult zien dat betere situaties zich zullen aandienen.

Mercurius en Ceres

Je kunt je bewust worden door de invloed van Ceres en Mercurius, dat de veranderingen die jij wilt kunnen liggen bij het je in willen zetten voor een goed doel. Of dat je iets wilt gaan doen met jouw mediamieke gaven. Duidelijk kan worden wat jij graag zou willen en waar jij meer voldoening uit zal halen. Je kunt daarin ongeduldig zijn. En wanneer je een remmende werking voelt, waardoor je niet daar uitkomt waar je wilt zijn, kan de oorzaak hiervan zijn dat onbewuste emoties of overtuigingen in de weg staan. Je mag dan onderzoeken wat jij nog onderdrukt.

Jouw sterke intuïtie, dromen of visioenen kunnen jou boodschappen geven over welke keuzes jij mag maken, om de vernieuwing in je leven door te voeren, die jij graag zou willen. En jouw wilskracht en intuïtie kan versterkt worden, rond de Leeuwenpoort op 8 augustus. We geven op 8 augustus een webinar, die jou ondersteuning kan geven in de grote “shift” die je aan het maken bent.

Lichamelijke klachten, vermoeidheid en ascensie-symptomen

Vermoeidheid, ascentiesymptomen of andere lichamelijke klachten kunnen je belemmeren in het maken van een nieuwe start. En kan je je daardoor misschien moeilijk los maken van relaties of werk en word je geremd in het op eigen benen staan. Het kan namelijk zijn dat je eerst anderen helpt op spiritueel/ energetisch niveau, door energetische blokkades gedeeltelijk over te nemen en af te voeren, voordat je zelf volgende stappen kunt maken.

Je kunt je bewust worden van dat het nodig is dat anderen mee gaan in de ontwikkelingen, die op collectief niveau gaande zijn. En jij als lichtwerker daarin helpt om zwaardere energieën te transformeren. Je kunt last hebben van de zwaardere energie van anderen en misschien word je boos over het gevoel, dat je je vaak moet opofferen. Maar je mag je beseffen dat het energetische werk dat je doet heel waardevol is. En dat kan je helpen om het vanuit een ”hoger perspectief” te zien.

Je wordt kunt ook uitgedaagd om dieper te graven in je onderbewustzijn om heling te kunnen vinden voor emotionele en lichamelijke klachten.

Tweelingzielen

Tweelingzielen zitten in een fase waarin ze een ware spirituele transformatie doormaken en door verschillende gevoelens heen gaan. Zij kunnen heel gevoelig zijn voor elkaars stemmingen en telepathisch sterk in contact staan met elkaar. Regelmatig kunnen zij zich slaperig of dromerig voelen en vinden er afstemmingen plaats op elkaars hersenhelften, zodat ze qua denken ook steeds meer op een lijn komen. Zij kunnen zelfs dezelfde ideeën krijgen.

Vooral wanneer de een zich meer terugtrekt of zich stort op zijn werk, kan de ander daar moeite mee hebben. De afstand kan oude emoties triggeren en de angst om elkaar te verliezen kan weer sterker aanwezig zijn. Maar in de periode dat zij zich meer terugtrekken, kunnen zij bezig zijn met zich vrij te maken van oude en/of destructieve situaties, die hen belemmeren in hun ontwikkeling.

Tweelingzielen kunnen sterk geleid worden door hun Hogere Leiding, waardoor ze steeds meer hun intuïtie willen volgen. En kunnen zich ook steeds meer bewust worden van dat ze een andere kant op willen in het leven en daarvoor relaties mogen verbreken, die niet meer bij hen passen. Of willen ze een andere richting kiezen op werkgebied, als voorbereiding op hun toekomst en om op een lijn te kunnen komen met hun gezamenlijke missie.

Tijdens deze Volle Maan is er geen webinar. Maar wel is er een tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus. En nodigen we jullie uit om samen met ons de ceremonie van de opening van het Leeuwenpoort-portaal bij te wonen in een speciale geleide meditatie en afstandshealing.

Fijne Volle Maan,

Karin en Danique
www.healingcentrumisis.com

Webinar Leeuwenpoort 8-8-2020

De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven.

We bevinden ons in een overgangsperiode naar het Watermantijdperk, waarin gelijkheid, broederschap en vrijheid een belangrijk thema is en er ruimte is voor iedereen in onze samenleving. Veel Lichtwerkers hebben een sterke verbinding met Sirius en helpen met vernieuwing te brengen op de aarde.

Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden door een gouden koord tussen hun harten. En stimuleren zij elkaar om een transformatie door te maken. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er namelijk veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.

Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Liefs,
Karin en Danique Vergeer

www.healingcentrumisis.com.

Boekentip: Leven met de maan 

Wil je leren hoe je dagelijks met de maanstanden kunt leven? Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

Lees ook deze artikelen:

0 reactie

De energie van de volle maan van 3 augustus 2020 in het teken Waterman | Jolanda Hoogkamer 2 augustus 2020 - 17:20

[…] je meer lezen over deze volle maan en de astrologische betekenis? Dan maak ik je graag attent op het artikel van Karin en Danique Vergeer op Inspirerend […]

Reply

Laat een bericht achter