Home Geen categorie Videocursus: 25 dagen om tot jezelf te komen

Videocursus: 25 dagen om tot jezelf te komen

Door Redactie

videocursusVideocursus: 25 dagen om tot jezelf te komen

€ 125,-

Hoe zou jij je voelen als je alleen jezelf voelt, alleen jouw energie? De videocursus 25 dagen om tot jezelf te komen helpt je om jouw ware ‘ik’ te gaan ontdekken, je energie te verhelderen en jezelf bewust open te stellen zodat je uit je hoofd komt en jouw creaties kunt toestaan om in jouw leven te integreren.

Direct inschrijven

Heb je ook wel eens:

  • dat je jezelf kwijt raakt tijdens het creëren en dat je vast komt te zitten met frustraties en in je hoofd?
  • dat je niet meer weet wat je nu moet doen om te krijgen wat je wilt?
  • dat je ‘vast’ zit in de ratrace van het leven?
  • dat je zoveel voelt, dat jij je af vraagt of dit wel van jou is?
  • het idee dat creëren makkelijker kan?

Zou het niet fijn zijn:

  • om vrij te zijn
  • dat je in je eigen energie zit en voelt wanneer je invoelt in andere energieën
  • om te creëren vanuit zelfliefde, vrede en toelaten
  • dat je zo bewust bent van jezelf dat je jezelf 100% vertrouwd
  • om jezelf te zijn

Wil jij ook tot jouw ware zelf komen en vanuit hier creëren? Deelname aan de 25 dagen om tot jezelf te komen, zal jou de veilige omgeving geven om dit toe te staan en te integreren. Na een aantal jaar bezig te zijn met het creëren kom ik er steeds meer achter dat het heel belangrijk is om dicht bij jezelf te zijn, de diepe ademhaling te nemen, je lichaam te kennen en om te creëren vanuit rust en vrede. Het creëren zonder het mentaal te maken, is voor mij de manier, die steeds duidelijker maakt dat dit sneller is en ook toestaat om te creëren buiten je eigen verbeeldingen en dromen. Het is niet alleen je eigen lichaam leren kennen maar ook om naar jezelf te leren luisteren. Je lichaam en energieën vertellen je precies wat jij nodig hebt. Ik word mij steeds meer bewust van het leven, de energieën, het bewustzijn, mijn lichaam en alles voorbij dit. Het leven is er om er van te genieten…. Leef, Leef!

“Live your life to the fullest or leave” – Pete

Wat leer jij in deze cursus?

In de videocursus 25 dagen om tot jezelf te komen neem ik je mee om jouw ware ‘ik’ te ervaren.  Je ervaart hoe het is om alleen jezelf te voelen, jouw energie te ervaren en je merk op wanneer je invoelt in iemand anders. Ook zal je ervaren hoe het is om te creëren vanuit het allowen (toelaten/toestaan) i.p.v. forceren. Je leert hoe je bewust creëert en hoe dit invloed heeft op jouw leven/omgeving.  Je zult bewust worden van het vertrouwen in jezelf en de invloed op jouw creaties. Je zult een ‘level’ van creëren ervaren/leren die je nog nooit ervaren hebt!

Welke resultaten haal jij tijdens/na deze cursus?

Je zult je innerlijke ervaren als nooit ervoor, je wordt bewuster en bewuster van wie je echt bent. Jij weet wat je wilt, wie je bent en jij zult in het nu leven. Jouw leven zal niet meer hetzelfde zijn en er zullen nu echt veranderingen plaats gaan vinden. Je zult op reis gaan door jouw leven, door je gevoelens en je zult de onbewuste weggedrukte emoties gaan integreren. Hierdoor ga jij je vrijer dan ooit voelen, gelukkiger dan ooit ervoor en ga je zien wat echt belangrijk is voor jou!

Wat krijg jij in deze Videocursus?

In deze videocursus krijg je voor 25 dagen lang elke dag een video met een begeleide oefening om dichter bij jezelf te komen. Naast deze oefeningen geef ik uitleg aan de hand van mijn ervaringen uit de vorige video’s; wat er gebeurt met jouw energie en omgeving. Ook geef ik voorbeelden van hoe ik hier mee om ga en waarom. Naast oefeningen om tot jezelf te komen, begeleid ik je om bewuste keuzes te maken voor abundance (rijkdom), vrijheid, geluk en neem ik je mee om te kiezen wie je maar wilt zijn. De video’s beschikken niet alleen over een veilige energie waar jij je open kunt stellen, maar hebben ook de magische energie van meer dan 10 landen door heel Europa. Energieën waarin jij de vrijheid kunt ervaren. De videoserie is opgenomen in de natuur, met adembenemende uitzichten, van Nederland tot Noorwegen tot Italië. Schrijf je nu in voor de Videocursus: 25 dagen om tot jezelf te komen Wil je meer weten over Maurice Kok? Kijk voor meer informatie op: Maurice Kok

Leave a Comment