Home Spiritualiteit The Now Age: de Spirits van de Ouden leven nog en spreken tot jou

The Now Age: de Spirits van de Ouden leven nog en spreken tot jou

Door Tessa Koop

‘Ik heb helemaal niks met die 13 Grootmoeders,’ zei iemand die mijn boek Cosmic Woman aan het lezen was. ‘Ik kan daar gewoon niet zoveel mee.’ Ik snap dat zo goed, maar het gaat ook niet om hun ‘vorm’ maar om hun boodschap en wijsheid. Deze is universeel, van alle tijden en… onontbeerlijk in The Now AgeDe Spirits van de Ouden leven nog steeds en spreken tot jou . Kom naar de yurt 10, 11 en 12 mei op het Happinez Festival.

Na een zweethutceremonie in mei 2011 veranderde mijn leven. In de weken erna legde een groepsenergie telepathisch contact die zich ‘de 13 Grootmoeders’ noemde. Ik voelde mij als kind al verbonden met de sterren en was hevig geïnteresseerd in de mysteries van het leven, maar met indianenvolkeren – laat staan 13 Grootmoeders – had ik niet zoveel.

Ik had überhaupt niet zoveel met de wereld waarin ik leefde… Als journalist zat ik met mijn neus in het negatieve nieuws. Ik las wel drie kranten per dag, stoeide met deadlines, kampte met faalangst en toen ik ontdekte over sterrenvolkeren, wilde ik liever vluchten van hier. Ik interviewde mensen die zeiden contact te hebben met sterrenmensen. Dat wilde ik ook!

Now Age: nieuwe, kosmische mens

Van kindsbeen kampte ik al met een maalstroom aan gedachten; wie ben ik? Waarom voel ik mij hier niet echt thuis? Ik heb het gevoel dat ik een ‘missie’ heb, maar wat is dat dan? Toen ik ouder werd voelde ik mij zo machteloos om wat er in de wereld gebeurde. Ook verlangde ik er hevig naar meer vanuit mijn intuïtie te leven, maar ik was verleerd hoe.

De kans is aanwezig dat jij je in mijn verhaal herkent. De mens staat namelijk op het punt nieuw, kosmisch en multidimensionaal te worden. Als belofte voor deze tijd. In het huidige Watermantijdperk – ook wel The Now Age genoemd – zal de vrouwelijke energie, een van de meest transformerende krachten op Aarde, haar gelijknamige plaats in het bewustzijn weer innemen. Uitgelijnd met jouw mannelijk energie is het net of jouw slapende reus ontwaakt.

In de yurt zal Tessa vertellen over haar boek Cosmic Woman

De realiteit werkt anders dan je altijd dacht

Je ontdekt: ‘Ik ben een kosmische kracht en de realiteit werkt anders dan ik altijd dacht.’ De illusie lijkt alleen echt omdat jij al die tijd geloofde dat die echt was! Je herinnert je dat er een allesomvattend veld is dat mens en materie met elkaar verbindt. De Ouden noemen dit veld de allesomvattende Geest die de materie bestuurt. Maar hoe krijg je toegang tot dit veld, jouw ‘natural playground’, waardoor het leven weer als een spel wordt? Hoe volg je je dromen en hoe vind je de moed om die stappen te zetten?

Wijsheid van oude volkeren

Op het Happinez Festival, waar ik mag spreken in de yurt, zal ik vertellen waarom wij de wijsheid van de oude natuurvolkeren nodig hebben. Zij hebben namelijk altijd de herinnering over wie wij werkelijk zijn levend gehouden. Er is een groot wiel, het is de cirkel van het leven. Het is de grote Cyclus van Creatie. En met jouw I AM sta jij in het midden van deze cirkel en ben jij als de zon waaromheen planeten draaien.

De Ouden wisten hoe ze in een evenwichtstoestand moesten komen met deze cirkel van het leven. Ze begrepen de universele (energie)wetten en het was hun manier van zijn. Ook al lijkt het dat dit geheugen verloren is gegaan, het leeft nog steeds in je omdat je deel bent van deze heilige cirkel. En als jij jezelf afstemt op jouw I AM, jouw innerlijke waarheid, krijg je toegang tot de kennis en macht die in jou liggen. Je krijgt een Inspirerend Leven.

Leven in het ritme van de maan

Je leeft dan niet langer vanuit oude programma’s die de illusie wekken dat het leven is afgescheiden van elkaar. Maar je stapt dan in de stroom van het leven, waarin creatie moeiteloos mag gaan. Juist omdat je beseft dat alles er al is in het eeuwige NU. Hoe dan? Van de 13 Grootmoeders leerde ik mijzelf te zuiveren in het ritme van de maan, zodat ik steeds meer als een kanaal mezelf kon afstemmen op mijn innerlijke stem. Ik deel er graag meer over tijdens het Happinez Festival. Hopelijk ontmoet ik je daar!

De Spirits van de Ouden leven namelijk nog steeds. Ze zijn overal. Zij weten hoe ze jou naar Huis moeten brengen naar de Bron van al het leven, naar een plek van balans. Roep hen aan, ze zullen je horen. Ze zullen tot je spreken in jouw hart, zij zijn jouw leraren. Ze wachten op jou in jouw ‘heilige ruimte’. Ze zullen jou laten zien dat ze nog in je leven. Ze zullen jou leren hoe je hun stemmen kunt horen en hun wijsheid kunt weten.

Liefs Tessa
www.cosmicwoman.nl

Boekentip: Cosmic Woman, gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

cosmic womanWil jij je kosmisch bewustzijn ontwikkelen? En leren hoe je kunt omgaan met krachtige energieën? Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin Tessa Koop haar proces naar Kosmisch bewustzijn beschrijft. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als: ‘Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde en Wat is mijn taak?’

Ga aan de slag en bestel nu snel jouw exemplaar voor € 29,99

Tessa Koop op het Happinez Festival

Vrijdag spreekt Tessa van 12.30-13 uur :: 13.45-14.14 uur :: 16.00-16.30 uur
Zaterdag en zondag is dat van 16.00-16.30 uur.
Het boek Cosmic Woman zal tevens op het Happinez Festival te koop zijn.

Leave a Comment