Home Astrologie Supermoon vanavond 8 september 2014

Supermoon vanavond 8 september 2014

Door Redactie

Afgelopen juli begon de Triple Supermoon ervaring. De Harvest Supermoon is vanavond (8 september) te bewonderen, dit is de laatste van de drie-eenheid. De vorige twee Supermoons waren te zien op 12 juli 2014 en 10 augustus 2014.

Supermoon

De Supermoon is een prachtig om te zien en bezit ook de krachtige energie voor een emotionele zuivering. Deze maan heeft bijzondere helende kwaliteiten. Een Supermoon treedt op wanneer de maan dichter bij de aarde is dan in de andere maanden. Op die momenten kan een volle maan 14 procent groter lijken in de lucht en 30 procent helderder zijn in onze ogen dan bij minimale grootte en helderheid. De visuele impact is prachtig!

Harvest Supermoon

De Supermoon van vanavond ook wel, de Harvest moon verschijnt altijd rond deze tijd van het jaar. De Harvest moon is altijd de volle maan die het dichts bij het begin van de herfst verschijnt. De tijd is rijp. Je zult oogsten. Je zult de vruchten plukken van je nieuwe kennis en wijsheid en de spirituele groei die je doormaakt sinds afgelopen maart. Je bent aan het uitzoeken wat je moet loslaten en wat je moet behouden om te kunnen doorgroeien. Wat zijn je doelen en wat heb je al bereikt dit jaar? Welke projecten hebben er gewerkt en welke niet? Zijn er obstakels geweest die levenspad belemmeren? En hoe voel je je over je eigen persoonlijke groei? Herinnering: Compassie voor jezelf.

Helende energie

De Supermoon van vanavond brengt ook helende energie met zich mee. Dit komt omdat de maan in innig contact is met de planetoïde Chiron, een krachtige sjamanistische energie die codes bezit voor het helen van onze diepste wonden. Je kunt je vanavond openstellen om je te helen. Hoe doe je dat dan? Hier is een hint voor iedereen:

Pay close attention to who and what stirs up your anger because that’s where the seeds of the personal change you’ve been resisting can be found.” (Citaat uit Guiding Light Astrologie).

Dit is de tijd om te zoeken naar zelfhealing praktijk. De oplopende emoties getriggerd door de Supermoon zullen verlicht worden door helende activiteiten  zoals bijvoorbeeld massage, reiki, acupunctuur of elke andere vorm van lichaamswerk. Bron

1 comment

Avatar
A.M. 9 september 2014 - 19:40

toevallig? las ik gisteravond de nieuwsbrief, in bed op de laptop, ja ik weet dat is niet goed maarrrr ik las dus dat de Harvest Moon boven mijn bedje hing, dus ik eruit en gekeken, wow, ben in mijn tuin gaan staan en heb ongeveer tien minuten naar de maan staan kijken en ondertussen aan al mijn woede, boosheid, teleurstelling en pijn van binnen uitgesproken daarnaast bleek ik kijken en zag ik een blauwe rand om heel de maan heen, zo mooi ,,,,toen heb ik afgesloten met drie woorden die ik mee wilde nemen , liefde vrede en wijsheid….vervolgens mijn mandje in en ben ik me toch gaan dromen, over mijn Oma, die al 25 jaar overleden is en mijn allerliefste vriendin is en over nog iets,,,kortom…voor mij bijzonder en inspirerend,….dank dus voor de nieuwsbrief

Reply

Leave a Comment