Home Astrologie Stem je af op de kosmische energie van Nieuwe Maan (+ 5 tips)

Stem je af op de kosmische energie van Nieuwe Maan (+ 5 tips)

Door redacteur
nieuwe maan energie

De nieuwe maan herinnert ons eraan dat we eens per maand onze dromen en doelen helder voor ogen moeten hebben. Ook kun je je in deze periode op de nieuwe maan afstemmen om meer in de kosmische stroom te komen. Je kunt dus werken met de hemelse energieën. Elke nieuwe maan valt in een bepaald dierenriemteken en iedere nieuwe maan krijgt dan ook iets karakteristieks ban de eigenschappen van dat teken. Elke nieuwe maan brengt ons energieën die we kunnen gebruiken. Je hierop afstemmen helpt je om bewust te leven. Donderdag 1 augustus 2019 staat de nieuwe maan in het teken Leeuw. In dit artikel delen we de vijf belangrijkste dingen met je om te doen tijdens de nieuwe maan in dit teken.

Nieuwe maan in Leeuw: vijf belangrijke dingen om te doen

1. Maak indruk

Wanneer de nieuwe maan in het teken Leeuw staat, breekt de tijd aan om het leven te vieren. Dit geldt voor iedereen, wat jouw sterrenbeeld ook is. De kracht van Leeuw is grootmoedigheid, plezier, onbaatzuchtigheid en ook een beetje aandacht trekken. We hebben allemaal ergens in onze geboortehoroscoop het teken Leeuw staat en dat deel wordt dan ook deze maand gestimuleerd. Deze periode is heel geschikt voor het nemen van vakantie, dus fantaseer over waar je heen zult gaan.

2. Flirt

De energie van Leeuw betreft ook het plezier in flirten en laat dat iets zijn waar we nooit te oud voor zijn! Op de dagen na de nieuwe maan is de kans groot dat er een aangename roes in de lucht hangt. Zo kan het dat je met je geliefde bent en wat opwinding zoekt of alleen bent en met iemand in contact wilt komen. Geniet bijvoorbeeld van een romantische avond met een uitgebreid diner. Wanneer je single bent, kun je natuurlijk ook een vriend of vriendin uitnodigen voor een gezellige avond.

3. Wees creatief

Er zijn veel mensen die hun creativiteit totaal negeren. Dit terwijl we allemaal een creatieve kant hebben. Bij de een uit zich dat in kunst en bij een ander bijvoorbeeld op culinair gebied. Wat creativiteit ook voor jou betekent, het is nu de tijd om weer met dat deel van jou in contact te komen. Als je dat eens per jaar doet met nieuwe maan in Leeuw, blijft dit vermogen niet te lang slapende. Dit kan helpen om de druk om zo vaak serieus te zijn te verlichten.

4. Houd van jezelf

Leeuwen kunnen soms een hoop kritiek over zich heen krijgen omdat ze wel eens over zichzelf kunnen opscheppen. Van onszelf houden is echter een van de belangrijkste die we voor ons welzijn kunnen doen. Gebruik daarom deze maand de kracht van de nieuwe maan om weer in aanraking te komen met wat zo geweldig aan je is. Realiseer je dat liefde voor jezelf nooit arrogant is. Werk aan je zelfvertrouwen en aan je kwaliteiten van leiderschap!

5. Verwen jezelf

Verwen jezelf en verwen vervolgens iemand van wie je houdt. Het is belangrijk om te genieten! Leeuw wordt gesymboliseerd door de stralende, hete zon. Wanneer de nieuwe maan in dit teken staat, is het tijd om te gaan waar je wilt en te zeggen wat je wilt. Probeer te bedenken dat je een fantastische persoon bent en de wereld veel te bieden hebt. Je hoeft niet te verbergen waar je goed in bent!

Boekentip: Leven met de maan

Dit is een fragment uit Leven met de maan. In Leven met de maan laat Yasmin Boland zien hoe de maancycli werken, hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan ons verbindt met de kosmos. In dit uitgebreide en leesbare boek lees je wat de invloed van de maan is op ons leven en hoe je door te werken met de maan, je leven beter kunt sturen en op alle fronten kunt verbeteren.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,99 bij onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

Inspirerend Leven Agenda 2020: nu met gratis maankalender

Wil jij leren leven met de maan? In onze Inspirerend Leven Agenda 2020 vind je een maankalender! Ook bevat deze agenda mooie quotes, zachte kleuren, prachtige beelden, voldoende schrijfruimte en een handig elastiek!

Bestel jouw exemplaar voor € 15,- bij onze webshop Boekenwereld.com (t/m 6 augustus gratis verzending).

2 reacties

Avatar
Leny Exel 8 augustus 2019 - 19:17

Wil graag wat meer weten wat voor mij geboortedatum staat 01-01-1953

Reply
Avatar
Sandra Bakker 21 september 2019 - 14:27

Ik heb een vraag over het boek. Moet je op pagina 90 nou je sterrenbeeld aanhouden of ascendent? Staat er voor mijn gevoel niet duidelijk.

Reply

Laat een bericht achter