Home Quantum-Touch voor iedereen, Altijd en overal

Quantum-Touch voor iedereen, Altijd en overal

Door Vivianne

Ankertjes vind ik altijd erg leuke en informatieve boekjes. Vaak stipt het net genoeg aan om er aan te mogen ruiken, te weten of iets je aanspreekt, om je lekker te maken zeg maar. Ook dit Ankertje is niet heel diepgaand, maar bied je wel een enigszins toepasbare basis aan.

Basis principe Quantum-TouchQuantum Touch

Blijkbaar is het basis principe van Quantum-Touch zo simpel dat men het met een beknopte uitleg en veel oefenen kan leren en ja iedereen kan het leren, men hoeft geen healing kwaliteiten te hebben. Althans op de dames afgaande. De basis oefening die ze beschrijven is inderdaad redelijk simpel en met wat oefening eigen te maken, maar of het ook werkelijk helend werkt weet ik niet. Nu vind ik dat ook best nog lastig, omdat ik andere vormen van healing geef, waarbij ik met andere energieën werk. Dat gaat zo ‘vanzelf’ en die energieën zijn zo’n onderdeel van mij,  dat ik er dan niet bij stil sta om Quantum-touch gericht toe te passen om het helende effect te ‘testen’.

Oefeningen

Uiteraard heb ik de oefeningen wel geprobeerd. Hoewel de dames zeggen dat je het naast en met andere massage en helende technieken kunt gebruiken merkte ik er niks van. Voor mijn gevoel omdat ik al in een hoge energie zit. Voor iemand die er blanco instapt zal dat misschien anders zijn.

Mijn ervaring

Mijn ervaring is wel dat je meestal pas echt goed leert dergelijke dingen toe te passen als je een cursus of workshop doet, waardoor je het werkelijk kunt ervaren hoe het bedoeld is en er wat meer diepgang aan kunt geven. Om te bekijken of Quantum-Touch je wel of niet aanspreekt en ligt is dit boekje wel een leuke kennismaking. Het is best begrijpelijk geschreven en leest gemakkelijk.

Ervaringsverhalen

Bijna de helft van het boekje is gevuld met verschillende positieve ervarings-verhalen met Quantum-touch. Op zich laat dit mooi de reikwijdte er van zien en de effecten, al blijkt ook wel dat die minder instant zijn dan ze lijken te beloven in het eerste deel. Maar na een bladzijde of 25 met ervaringen en dankbetuigingen vind ik het wel genoeg en is het een beetje te veel van het goede. Dan had ik liever wat meer diepgang en onderbouwing gezien, dat had de geloofwaardigheid ten goede gekomen. Want nu draait het vooral om wat je er volgens hun voor wonderbaarlijke dingen mee kunt bereiken en de simpele techniek. Dat is misschien ook echt alles waar het om draait hoor, maar het is een beetje TE voor mij, t geeft zo ook wel een beetje het gevoel van een reclame boodschap. Warme groet, Vivianne www.viviannes-praktijk.nl

Leave a Comment