Home Bewustzijn Q&A #3 – over Relaties, loslaten en de wereld

Q&A #3 – over Relaties, loslaten en de wereld

Door stevengeldof

Elke vierde donderdag van de maand beantwoord ik jullie vragen in een Q&A filmpje! Deze keer kwamen er lastige vragen voorbij, over relaties, loslaten en de wereld. Benieuwd naar mijn antwoorden? We zijn niet zwart of wit, we zijn een regenboog. Ben jij het daarmee eens? Laat het me weten! Heb je zelf nog een vraag voor mij? Stuur jouw vraag in via Facebook, Twitter, Youtube of Instagram en wie weet beantwoord ik deze in het volgende filmpje. Inspirerende Hutspot is het filmbedrijf van filmmaker Steven Geldof. Elke week komt er een nieuw filmpje online op zijn Youtube kanaal. Dit zijn korte films rondom zingeving en inspiratie. Wil je meer weten over Steven Geldof? Kijk dan op zijn eigen website: www.inspirerendehutspot.nl, of volg hem op Youtube, Facebook, Twitter of Instagram.

Leave a Comment