Home Nieuws Positive Post-It

Positive Post-It

Door stevengeldof

Het eerste filmpje is een feit! En het is heel erg leuk geworden. Zonder hulp van een heleboel mensen had ik dit niet kunnen doen. Gaaf toch? Wat ontzettend leuk, die reactie. Het is zo’n succes geworden! Door dit eerste, zeer geslaagde, filmpje heb ik nog meer zin gekregen in de komende weken… Want er staat nog een heleboel leuks op de planning. Onder andere in Amsterdam en in Utrecht, maar ook gewoon bij mij in de omgeving, in de Zaanstreek. Oh, en maak je maar geen zorgen. We hebben bij mijn oma alles weer netjes opgeruimd. Ook de gordijnen hangen weer mooi in de plooi. Ze heeft nu een doos met 4000 lieve briefjes, waar ze heel erg blij mee is. Heb je inspiratie gekregen om mee te doen? Dat kan! Stuur mij een berichtje en we kijken wat we kunnen regelen. De wereld leuker in 30 dagen, dat moet ons toch lukken?!

Leave a Comment