Home Astrologie Opening Leeuwenpoort 8-8-2018; “Grote transformatie”

Opening Leeuwenpoort 8-8-2018; “Grote transformatie”

Door Karin en Danique Vergeer

Op 8 augustus a.s. is er de opening van de ”Leeuwenpoort”. Er is dan een sterke werking van de Leeuw-energie, waarbij de eigenschappen van de Leeuw versterkt gaan worden. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan. Een fase waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. De Leeuw is een sterk en krachtig dier, trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. Jouw wilskracht wordt dan ook sterker en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt. De Leeuw is een vuurteken en de vuurenergie wordt versterkt. Dat betekent ook dat er letterlijk ook meer branden kunnen uitbreken.

Op 8 augustus staat de Zon en Mercurius(retr) dicht bij elkaar. Venus (vrouwelijk) maakt een mooi aspect met Mars (mannelijk) en maakt Venus een mooie verbinding met Cheiron (planeet van genezing). Uranus is retrograde gaan lopen de dag ervoor. Deze planeetstanden beïnvloeden de werking van deze Leeuwenpoort. Ook voor tweelingzielen heeft deze Leeuwenpoort een sterke uitwerking en komen in een nieuwe fase van krachtige transformatie.

Sirius-energie

Tijdens de opening van de Leeuwenpoort wordt een Vortex geopend waardoor er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen en waardoor de energie rondom de aarde gaat veranderen. Deze energiefrequenties activeren ons DNA. Ons bewustzijn wordt groter en een oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, naar boven kan komen.

Velen van jullie hebben geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis en levens doorgebracht op verschillende planeten, waaronder Sirius en de Pleiaden en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn, dat je het gevoel hebt, dat je meer mogelijkheden hebt en dit “aardse” leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) “heimwee” hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. Veel mensen, afkomstig van o.a. Sirius, zijn hier met een speciale missie; het zijn Lichtwerkers en zijn vaak mensen die de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Zij komen vernieuwing brengen.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt lijken de mensen, die van Sirius komen, vaak van karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bijvoorbeeld krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Ze kunnen “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken; een eigen manier van leven te vinden. Ook hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn “hooggevoelig”. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Door het zich niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten in verslavingen.

Uitwerking van de Leeuwenpoort

Tijdens de opening van de Leeuwenpoort komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn doen vergroten. Heel veel lichtwerkers/hooggevoelige mensen zijn zich bewust geworden dat zij vernieuwing mogen brengen op deze aarde en in deze maatschappij die we gecreëerd hebben. En deze vernieuwing is hard nodig.
De energie van de Zon is sterk en gaat samen met de energie van Sirius, de “Spirituele Zon”. Sirius staat nu dicht bij de aarde en heeft vernieuwende en verjongende eigenschappen. Deze energie werkt door op jouw zonnevlecht en wordt jouw innerlijke kracht sterker.

Zielsmissie

Vanuit jouw hogere leiding kun je dan ook voelen dat je één duidelijke richting opgestuurd wordt, de richting van jouw zielsmissie. En als deze zielsmissie niet direct duidelijk is, kan dit binnenkort of rond deze Leeuwenpoort duidelijk worden. We worden er ons steeds meer bewust van, dat we op de voorgrond mogen gaan treden met onze talenten en onze kwaliteiten mogen gaan inzetten, om bij te dragen aan een betere samenleving. En je kunt je dan ook erg gemotiveerd voelen, om hiermee aan de slag te gaan.

Mercurius

Doordat Mercurius, die retrograde loopt en dicht bij de Zon staat, kan je veel nieuwe inzichten krijgen en bewust worden betreffende communicatie en overtuigingen. Je kunt het gevoel hebben dat er veel gaat veranderen. Jouw onzekerheid en angsten tijdelijk even erger worden zodat jij je er bewust van wordt en dit kan helen. Je bent aan het transformeren en je oude jij aan het loslaten. Contacten, die in deze periode tot stand komen, en speciale gebeurtenissen, gaan in jouw toekomst een belangrijke rol spelen.

Venus driehoek Mars

Doordat Venus een driehoeksaspect maakt met Mars, gaat er meer een balans voelbaar zijn tussen de mannelijke (Mars) en vrouwelijke (Venus) energie. De mannelijke energie is beschermend, dominant, sturend en de vrouwelijke energie is zacht, liefdevol en verzorgend. Mars staat in Waterman, retrograde, dicht bij de aarde en zoekt zijn eigen unieke weg. Venus staat in Weegschaal en zoekt naar balans en harmonie. Er kunnen gedragsveranderingen plaatsvinden waardoor deze mannelijke en vrouwelijke energie meer in evenwicht komt. Dit kan tussen mannen en vrouwen zijn, maar ook in jezelf. Mensen die hard en dominant zijn kunnen zich er bewust van worden dat er andere manieren zijn om met anderen om te gaan. Zij kunnen zich zachter en liefdevoller gaan voelen en hun harten (Leeuw) meer openstellen.

En mensen die bijvoorbeeld teveel een “grijze muis” zijn geweest en te weinig regie hebben genomen over hun eigen leven kunnen meer op de voorgrond komen, meer hun grenzen gaan aangeven en echte charismatische leiders worden. Jouw verborgen, liefdevolle, gulle, krachtige en zelfverzekerde “ik” gaat meer zichtbaar worden. En je gaat voelen dat jij je plek hier op aarde mag innemen en vol zelfvertrouwen mag gaan staan voor hetgeen jouw passie is.

Venus staat recht tegenover Cheiron; de vrouwelijke energie gaat genezend werken. Je kunt je daarom erg gemotiveerd voelen deze gedrags- en bewustzijnsverandering door te voeren, door bijvoorbeeld liefdevolle aanmoedigingen/gesprekken of door een positief, zacht en zelfverzekerd rolmodel te zijn. Ook kan er genezing worden gebruikt met klank en kleur door bijvoorbeeld kleur te gebruiken in je interieur of kleding en met mooie muziek een fijne sfeer te creëren.

Venus maakt ook een mooi aspect met de Zwarte Maan-Lilith, die o.a. jouw schaduwkant aangeeft, waardoor schaduwkanten meer onder ogen gezien gaan worden. En waardoor er met een eventuele “derde” persoon in een relatie of als collega ook meer een harmonie kan gaan ontstaan. Een “derde” persoon, die misschien voor lange tijd boos of jaloers was, tussen een relatie, vriendschap of tussen collega’s in wilde staan en die nu ook gaat verzachten. Hierdoor kan deze persoon zich terugtrekken of zelfs met jou gaan samenwerken. Schaduwkanten gaan door de invloed van de zachte, vrouwelijke energie van Venus meer in balans komen. Je kunt situaties steeds meer op een liefdevollere manier gaan zien.

Uranus retrograde

Door Uranus die op 7 augustus retrograde is gaan lopen kan je veel ideeën en ingevingen krijgen over alternatieve oplossingen voor nieuwe manieren van wonen en werken. Het kan dus zijn dat je je beperkt voelt door de regels van deze maatschappij, maar jij je hier niet door wilt laten beperken. Je wilt meer het heft in eigen hand gaan nemen en tot alternatieve oplossingen komen. Je kunt je tegen de maatschappij willen afzetten en jezelf willen gaan verdiepen in bepaalde zaken en nieuwe kennis opdoen zodat je niet afhankelijk bent van instanties die met “verkeerde” intenties werken. O.a. bewust leven met behoud van de natuur wordt steeds belangrijker en noodzakelijker.

Je kunt manieren zien om een eigen geldsysteem te creëren of om meer met ruildiensten te werken, zodat banken minder invloed gaan hebben. En willen kiezen voor andere manieren van wonen. Je kunt bijvoorbeeld ervoor willen kiezen om kleiner te gaan wonen, in een ecowoning te wonen of helemaal zelfvoorzienend. Kiezen voor nieuwe manieren van onderwijs, gezamenlijk de kinderen opvoeden of voor ouderen te zorgen. Dus ook het zorgsysteem is toe aan verandering.

Ascensiesymptomen

De activering van de Leeuwenpoort kan gepaard gaan met veel ascensiesymptomen; je kunt je emotioneel voelen, het gevoel hebben dat je thuis komt en momenten met een diep geluksgevoel ervaren. Er vinden afstemmingen plaats op het diamanten bewustzijn, waarin jouw hartchakra meer wordt geopend. Ook kan jouw derde oogchakra zich openen en je kunt lichtwezens van bijvoorbeeld Sirius waarnemen en ook bijzondere ingevingen krijgen. Het zien van dubbele getallen is een teken dat jij met hen in verbinding staat. Maar je kunt ook griepverschijnselen krijgen en je moe voelen. Last krijgen van hartkloppingen, onrustig slapen. Dit zijn allemaal tekens, dat jij je op de nieuwe energie aan het afstemmen bent. De nieuwe energiefrequenties, afkomstig van Sirius, proberen te integreren in jouw energiesysteem, waardoor je veel spanning in je lichaam kunt ervaren. Rust nemen en veel drinken is belangrijk.

Ziekte

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Wij zullen steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden, vooral de vervuiling van de lucht en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden.

De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. We gaan zonlicht steeds meer gebruiken om ons fysiek lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken en onze genezende energie sterker wordt. Dat is ook een reden waarom wij naar Spanje verhuisd zijn. We willen hier een “gezonder” leven gaan leiden.

Tweelingzielen

Veel tweelingzielen staan voor een belangrijke keuze. Er kunnen in hun leven onverwachte wendingen hebben plaatsgevonden en waardoor ze diep hebben nagedacht en gevoeld, wat ze nu met hun situatie aan willen.
De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is sterk en zij motiveren elkaar ook om steeds meer in balans te komen. Door alle ervaringen, die inmiddels opgedaan zijn met je twin, is steeds duidelijker geworden wie jij bent, wat je nog mocht helen, maar ook dat je eventueel dominant en manipulatief gedrag niet meer wilt accepteren. En door de grenzen die tweelingzielen hebben aangegeven aan elkaar, gaan er langzaamaan positieve veranderingen plaatsvinden in het denken en voelen. Na de Leeuwenpoort gaan deze veranderingen sterker worden. Want het gevoel bij je twin te willen zijn gaat alleen maar sterker worden en daar is de nodige verandering en opschoning van oude energie voor nodig. Maar ook gaan tweelingzielen het komende jaar dichter bij elkaar in de buurt wonen.

Voor Twins gaat op deze dag een nieuwe energetische hartsverbinding aangelegd worden tussen de hartchakra’s, die een bepaalde frequentie heeft, waardoor alleen nog met jouw tweelingzielen de aantrekkingskracht voelbaar is. Deze energiekoord kleurt goud en is te zien met jouw derde oogchakra. Een hele bijzondere en sterke verbinding dus, die aangelegd wordt door de lichtwezens van Sirius, in samenwerking met de Hathors, een geascendeerd vrouwenvolk, die leefden ten tijden van het Oude Egypte en nu o.a. de liefdevolle verbinding tussen tweelingzielen helpt te herstellen.

Wil je meedoen met onze lezing/meditatie/afstandshealing voor Tweelingzielen op 8 augustus, tijdens de Opening van de Leeuwenpoort? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com

Boekentip: Gebruik je innerlijke kracht

Ben jij er klaar voor om jouw plek hier op aarde in te nemen? En vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met jouw passie? Louise Hay neemt je op een liefdevolle manier mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht, want volgens Hay schuilt er in ieder van ons een kracht. Dit kun je ontdekken door naar binnen te keren en naar je innerlijke stem te luisteren. Als je bereid bent je leven over te geven aan deze kracht in jezelf, creer je een liefdevol en welvarend leven. Een echte must-read voor alle Louise Hay fans.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop  Boekenwereld.com voor € 20,00 met gratis verzending.

Meer lezen over astrologie? Lees ook deze artikelen:

– De astrologische jaarvoorspelling voor 2018
– Welke wierook past bij jouw Chinese sterrenbeeld?

2 reacties

loek knippels 7 augustus 2018 - 10:07

Dankbaar voor je reaktie. Er is ook veel met mij aan het gebeuren: we leven sinds kort met drie mannen samen. Onze Iraanse homovriend versterkt ons duo van meer dan veertig jaar. Bedrijf herstarten nadat we ruim dertig jaar een ooleiding vorm hebben gegeven rondom holistisch coachen en counselen.
Willen nu in de Dordogne weer trainingsweken vorm gaan geven met groepen tot 16 personen. Ik ben leeuw in hart en nieren maar nadat we alles verloren hebben sinds de crisis, meer dan een miljoen euro, valt het me soms zwaar om positief door te gaan.
Dank voor je aandacht.
Een lieve hartegroet,
Loek Knippels

Reply
Ilse 18 augustus 2018 - 18:22

Ons lieve bijzondere meisje van 6 jaar 23-7-2012 (meervoudig verstandelijk gehandicapt) tweelingziel, kristal kindje en kind van de eerste zonnestraal heeft op deze dag 8-8-2018 besloten ons te verlaten voor een grootser doel.. doet me heel veel goeds dit artikel te lezen en misschien ook nog iets te begrijpen

Reply

Laat een bericht achter