Home Kleur je leven Online Cursus Summerschool (8 weken) van kleurencoach Anne-Lies Smal nu met een geweldige korting!

Online Cursus Summerschool (8 weken) van kleurencoach Anne-Lies Smal nu met een geweldige korting!

Door redacteur

Wil je leren hoe je met kleur een positieve invloed uit kunt oefenen op jezelf en je leven? Wil je de stappen zetten naar een kleurrijk leven en en het stralende middelpunt zijn in je eigen leven? Lees dan snel verder wat de online cursus ‘Summerschool’ inhoudt en bestel nu de cursus voor € 97,- i.p.v. € 127,-.

Aan welk kleurtje werk jij deze zomer?

Heb jij dat ook? Dat in de zomer je leven veel meer lijkt te leven, je gevoel meer lijkt te voelen, en dat kleuren veel meer lijken te spreken? Magisch toch?

En wist je dat het allergrootste cadeau van de zomer de prachtige felle kleuren zijn? Omdat kleur echt kan spreken. En omdat kleuren heel veel over jezelf vertellen. En dat je daardoor op een plezierige manier enorm veel zelf-kennis kunt opdoen die levensveranderd voor je kan zijn? Echt waar!

Kleur de zomer en leer jezelf beter kennen!

Ga deze zomer eens aan een ander kleurtje werken, grenzen verleggen om heerlijk buiten de lijntjes kleuren. Kleur bekennen en jezelf opnieuw ontdekken. Wat zijn je kleurvoorkeuren en waar kun je echt niet mee door een deur? Wat zijn jouw favoriete eigenschappen, waar heb je helemaal niets mee en wat zegt dat over jou? Leer alles over die kleuren en ervaar de invloed op je humeur, je stemming!

De online Summerschool van Lekker B(l)oeiend biedt je de meest mooie manier om jezelf een beetje beter te leren kennen. Op naar een mooie zomer!

Ben jij:

 • Klaar voor een nieuwe stap?
 • Klaar voor een intense en kleurrijke zomer (en een kleurrijk leven)?
 • Toe aan ontspanning met een beetje inspanning?
 • Een denker en wil je vanaf nu vaker je gevoel leren volgen?
 • Klaar om eens fijn buiten de lijntjes te kleuren?
 • Reuze nieuwsgierig naar wat kleur over jou vertelt?
 • Toe aan creativiteit in welke vorm dan ook zonder dat het veel tijd kost?
 • Klaar voor meer verdieping en inzicht?
 • Klaar voor inspiratie, ritme, plezier en niet bang voor een kleine confrontatie?
 • Kortom klaar voor volle Bloei en de zomer van je leven

Dan nodig ik  je van harte uit om deel te nemen aan de online-zalige-zomerse-vol-kleurrijke-opdrachten-en-plezier-cursus!

Wat krijg je?

 • Een online cursus met praktische, bijzondere en creatieve oefeningen. De cursus en community is online maar de opdrachten doe je lekker in het leven van alledag dus je zit niet lang achter je laptop maar heerlijk offline.
 • Wekelijks een kleurrijke uitdagende opdracht om kleur in je leven te brengen.
 • Je vergroot je zelfkennis. Je leert waar elke kleur voor staat, hoe dat van toepassing is op jou en hoe je die kennis kunt inzetten
 • Je ontdekt welke kleur je blij maakt en waarom
 • Dromen, instagrammen, koken, kijken, kleuren, voelen, art journals, visionboards en vooral genieten!
 • Meer tijd en aandacht voor jezelf: me-time met een grote M
 • Ritme in je week met een wekelijkse dosis kleur
 • Persoonlijke online begeleiding van ervaringsdeskundige/kleurcoach Anne-Lies met wekelijks Q&A
 • En een hele warme, motiverende en fijne Community op facebook waar je toegang tot krijgt door je deelname aan de Summerschool. Je leest mee en leert van de andere cursisten. Je krijgt prachtige inzichten die je werkelijk verder helpen zodat je meer kleur in je leven ervaart en lekkerder in je vel zit. Liever zonder facebook? Geen punt.
 • En we nemen na de summerschool nog geen afscheid want je krijgt toegang tot de online communitea van Bloei!

Kleur de komende twee maanden buiten de lijntjes en ervaar wat kleur voor je kan doen: in huis, tuin/balkon, smartphone en kledingkast. Denk hierbij aan foto-opdrachten maken met je smartphone maar ook: kook-, lees-, of schrijfopdrachten die jou in vuur en vlam zetten. Zet je hoofd een poosje op pauze, wakker je creativiteit aan en leer te luisteren naar je gevoel.

Ik word blij van elke email: het voelt als een persoonlijk gesprek met een behulpzame vriendin, wat me veel plezier en inzicht biedt! – Charlotte Derksen, (online) marketing & schrijven.

Op naar een kleurrijke zomer, ik kan niet wachten! Wanneer mag ik beginnen?

Inschrijven kan tot 21 juni 2019 24.00 uur en na 2 mooie, lange zomermaanden ontvang je de laatste opdracht in kleur.

Maar ik ga op vakantie
Mooi! want het fijne is dat je de opdrachten in je eigen tempo kunt maken, je met een frisse blik naar de kleuren kunt kijken en er al ruimte is voor je creativiteit. Spijbelen is helemaal geen probleem bij de Summerschool.

Jouw investering (nu met korting!)

Jouw ticket voor een zonnige en kleurrijke zomer is een warm bedrag van slechts € 127,- (exclusief  21% btw) voor een heerlijke seizoen lang. Nu met een geweldige korting van € 127,- voor € 97,-.

Winnaar Summerschool 2019 – winactie gesloten

Je kunt je niet meer aanmelden voor de winactie. De winnaar heeft een bericht ontvangen.

Kijk voor meer informatie op: Bloei.biz 

72 comments

Avatar
Lucienne van Rossum 14 juni 2019 - 13:10

Door een depressie letterlijk en figuurlijk een zwarte periode gehad. Door therapie ,komt er gelukkig verbetering in. Mijn energie level is nog erg laag. Ik kan op dit moment nog wel wat kleur en extra energie gebruiken.
Heel mooi dat je dit aanbied.Dit komt op het juiste moment op mijn pad.
Hoop echt dat ik een kansje hierop maak.
.

Reply
Avatar
Lie 14 juni 2019 - 13:51

Hallo, ik zou heel graag de kans krijgen om deel te nemen aan deze cursus.. het licht gaat soms even uit waardoor ik de schoonheid van de kleuren niet meer kan zien..maar ergens diep vanbinnen voel ik dat alles wel goed kan komen..leeft er hoop..zit een klein zaadje dat wacht op licht om te kunnen groeien..
Lie x

Reply
Avatar
Maudy van Engers 14 juni 2019 - 16:09

Hallo Anne-Lies,
Ik zou graag met de online cursus mee willen doen, omdat ik heel sterk het gevoel heb dat ik in een proces van transformatie zit. Vooral de woorden …in een knop blijven of tot werkelijke bloei komen…sprak me erg aan. Ik heb zelf al de nodige zelfonderzoek gedaan. Daarbij heb ik ook kunnen delen met twee personen, die ik vertrouw. Echter, mis ik heel sterk een professional, die mij net even dat duwtje in de rug geeft. Een drempel, waar ik over heen moet stappen. Ik ben hooggevoelig en heb nu meer inzicht om mijn innerlijke wereld “gezond” te houden.
Deze periode voelt voor mij alsof ik de bodem van mijn leven onder mij vandaan valt.

Warme groet,

Maudy van Engers

Reply
Avatar
Petra Bos 14 juni 2019 - 19:25

Na het nemen van het verlies dat ik als jong volwassene heb geleden, wil ik als 50 jarige vrouw weer voluit leven. Het herontdekken en toelaten van andere kleuren in mijn leven, is een ptachtige stap in dit proces.

Reply
Avatar
Maartje Hendrikx 15 juni 2019 - 07:21

Ik herken me zo in de tekst. In de lente zijn de kleuren zo mooi ♡
Net als de herfst. Ik kan genieten van al het moois dat deze kleuren met zich meebrengen.
En de warme herinneringen die het op roept.
Als ik dat gevoel terug kan halen… Heel graag

Reply
Avatar
Ilse 15 juni 2019 - 07:23

Na ongeveer anderhalf jaar ben ik weer een beetje de oude mij aan het worden. Burn-out, jezelf tegen komen, auto-immuunziekte, stoppen met werken oftewel een rollercoaster. Ik zal nooit meer de oude ik worden, omdat ik vooral van binnen veel ben verandert en nog steeds aan het veranderen ben. Ik wil meer ontdekken, buiten mijn comfort zone gaan, meer zijn wie ik kan en wil zijn. Deze cursus past heel goed waar ik nu ben in het leven, dus ik ga duimen om te winnen!

Reply
Avatar
Marisa 15 juni 2019 - 07:30

Ja, dat wil ik heel graag!
Het klinkt als thuiskomen! Daar heb ik zo’n behoefte aan, aan thuiskomen in mijzelf!
Door veel gebeurtenissen van de afgelopen paar jaar, merk ik dat ik mijzelf kwijt ben geraakt. Het zorgt ervoor dat ik anders in het leven sta en dat ik mijzelf dus opnieuw aan het “uitvinden” ben. Kleur zou daarin heel erg welkom zijn.
Deze cursus winnen, zou echt een heel fijn cadeautje zijn!
Laat die kleurrijke zomer maar komen.

Reply
Avatar
Sjalaika Melten 15 juni 2019 - 07:31

Het lijkt me een prachtige cursus om meer te ontdekken over mijzelf. Ik ben dol op kleuren maar doe dit vooral vanuit gevoel. Soms heb ik erg de neiging om voor zwart te kiezen, maar dat wil ik niet meer. Hoop door de prachtige cursus met veel meer overtuiging voor de juiste kleur te kunnen kiezen zodat het een positieve werking heeft op mij en op mijn omgeving.

Reply
Avatar
Lot 15 juni 2019 - 07:46

Zou dit graag willen winnen omdat ik momenteel nog midden in een burn-out zit, depressie en ptss zijn net de hoek om, add en hsp staan nog voor mij. Op dit moment is het tijd om kleur te bekennen in mijn leven en weer langzaam aan te gaan en kunnen genieten. Na alle therapie zou deze cursus een mooie aanvulling zijn op mijn proces

Reply
Avatar
Sabine Daems 15 juni 2019 - 07:55

Ik zou deze cursus heel graag volgen om verder te kunnen gaan op mijn spirituele pad…niet alleen voor mezelf, maar ook om er anderen mensen mee te kunnen helpen! Zo hoop ik dat ik op deze manier ook míjn steentje kan bijdragen aan meer kleur, licht en liefde in de soms o zo donkere wereld!
Veel liefs…

Reply
Avatar
Fenna Bakker 15 juni 2019 - 08:04

Wat een prachtige kans om te leren over het belang van kleur in een gezond en in balans zijnt leven! Om niet alleen mijzelf maar straks ook mijn cliënten te gaan ondersteunen zouv ik hier graag meer over leren.

Reply
Avatar
Saskia 15 juni 2019 - 08:10

Sommige dingen zijn geen toeval en bereiken precies op het juiste moment je pad!!
Ik geloof wel dat ik de dingen op orde heb maar laat ik nou net een beetje kleur missen ik doe heel graag mee

Reply
Avatar
Cora Bliek 15 juni 2019 - 08:11

Ik zou heel graag mee doen. Momenteel zit mijn hoofd vol met kleur en het moet eruit! Het lukt me alleen nog niet, ik zit vast.

Reply
Avatar
Lorraine 15 juni 2019 - 08:31

Dit komt precies op het juiste moment voor mij! Na een zware donkere jeugd ben ik mij daarna in de loop der jaren tijdens mijn oneindige pad van bewustzijnsontwikkeling, steeds meer gaan openen voor kleuren. Vooral kleuren in mijn kleding, maar ook in huis en de schoonheid van kleuren om mij heen weer opmerken/zien. Momenteel ben ik in Griekenland en ik heb het maar ‘druk’ met de kleuren hier. Ik wordt er zo intens blij van. Ik voel al een tijd dat ik iets met kleuren wil doen, een verdieping in wil gaan met kleuren voor mezelf. Maar ik wist totaal niet hoe en wat dan. Alles wat ik uit mezelf zocht voelde niet als ‘yes, dit is het!’… creatieve workshops genoeg om met kleuren te werken. Maar ik wil juist die innerlijke diepte in met kleuren… Alsof het universum mijn gedachten kan lezen, want dit is nou precies de cursus waarbij ik in mijn hele lijf voel ‘ja! Dit is het, dit is wat ik bedoel’.

Reply
Avatar
Lindy 15 juni 2019 - 09:05

Door afgelopen jaar Borstkanker te hebben gehad (goed afgelopen) en sinds de diagnostiek vol bezig ben met mezelf weer worden en willen genieten. Lijkt me dit mooi om mee te mogen nemen. Super leuk dat het aangeboden wordt.

Reply
Avatar
Bertje 15 juni 2019 - 09:12

Ik zit midden in een mooi verander-proces. Kleuren zijn voor mij altijd erg belangrijk geweest. Hoe mooi zou het zijn als kleur me net dat zetje in mijn rug zou geven dat ik nu nodig heb!!

Reply
Avatar
Bernadett 15 juni 2019 - 09:14

Hallo Anne-lies,
Ik zou graag kans maken op deze Summerschool workshop.
Mijn leven staat nog helemaal op de kop na onverwacht verlies van mijn man eind 2017. Langzaam probeer ik samen met mijn dochters het “gewone” leven weer op te pakken. De kleurenworkshop zou een perfecte aanvulling kunnen zijn om verder te gaan…
Kleuren kunnen zoveel positiefs doen met je…

Reply
Avatar
Marion 15 juni 2019 - 09:44

Ik zou heel graag willen winnen. Ik voel dat ik toe ben aan een nieuwe stap. De verschillende Kleuren hebben mijn aandacht altijd al gehad. Ben ook met chakra’s bezig waar kleuren ook centraal staan. Ben benieuwd wat deze cursus voor me zou gaan betekenen.

Reply
Avatar
Monique de Bruijn 15 juni 2019 - 10:09

Wauw! Lijkt me een prachtige cursus. Ik wil heel graag deze kans benutten, aangezien kleur door mijn hele leven loopt. Het beste kan ik dit verwoorden in de songtekst van een lied van Guus Meeuwis – Het schilderij. Hieronder de tekst van dit liedje en u begrijpt meteen hoe kleur door je leven loopt……

Er is dit jaar een hele hoop gebeurd
iets en iemand hebben stukjes van m’n leven ingekleurd
Het leven is soms net een schilderij
als voorbeeld geldt het schilderij van mij

Ik weet niet wie de allereerste schets maakt
Je ouders, het toeval of het lot
of Hij, want zijn ouders hadden een ezel
met andere woorden; de rechterhand van God
Maar je ouders zijn de eerste die gaan schilderen
Voorzichtig rood en later geel en groen
omdat, als je leerling bent geworden
tot hun spijt steeds meer zelf wilt gaan doen
Het leven is soms net een schilderij
de tijd verstrijkt er steeds een kleurtje bij

En dan gaan zich er anderen mee bemoeien
Je vrienden, ze mengen in ‘t café
Van alles door elkaar het is een zooitje
maar de mooiste neem je heel je leven mee
En de vrouwen die hun streken achterlieten
veel te veel en veel te blauw ook bovendien
Ze zijn nu lucht, maar dat was ooit wel anders
Een zee van tranen en geen horizon te zien

Dan kom jij en je geeft me perspectief
en ‘t allerdiepste komt bij mij naar boven
Nog nooit had ik een vrouw zo lief
Met jou erbij begon ik te geloven
dat het ooit nog wat kon worden
met dat schilderij van mij
want nog steeds als je mij nog even aanraakt
krijg ik een warme kleur erbij

En als ik later sterf
en er ontbreekt hier en daar wat verf
maak me dan niet zwart
geef me een plaatsje
in de kamer van je hart

Reply
Avatar
Corrie 15 juni 2019 - 10:19

Op regelmatige basis ontvang ik je emails, dank! En mijn leven is al behoorlijk kleurrijk ingericht, zou alleen nog wel eens een aantal schrijfopdrachten willen ontvangen om mijn creativiteit aan te boren op een geheel andere manier.

Reply
Avatar
eva 15 juni 2019 - 10:28

Ik zou heel graag mee doen aan deze win actie. Mijn lichaam heeft letterlijk de stop knop in gedrukt dat ik beter voor mij zelf moet gaan zorgen ipv altijd maar voor iedereen om mij heen te zorgen. Dit uite zich met een flink zuurstof probleem op de eerste hulp en een hoop medicatie waardoor de wereld er nu alleen nog maar somber uit ziet. Een beetje kleur in mijn leven is iets wat ik nu dan ook echt goed kan gebruiken ❤️

Reply
Avatar
Martine 15 juni 2019 - 11:03

Ik zou heel graag de winnaar zijn van deze online cursus. Op dit moment bevind ik mij in de brave grijze zone. Hoe leuk zou het zijn om nieuwe kleuren, nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ik kijk er alvast naar uit.

Reply
Avatar
Lonneke 15 juni 2019 - 11:29

Ik doe graag mee. Sinds ik terug ben van een reis in Nieuw-Zeeland heb ik veel moeite om mijn draai weer te vinden. Ik ben veel moe en somber en ik weet niet meer wat ik met m’n vrije tijd aan moet. En nu de zomervakantie zo goed als is aangebroken, heb ik heel veel vrije tijd. Ik leef niet, ik overleef. Ik vul m’n dagen in met veel slapen, sociale media en spelletjes op m’n mobiel terwijl ik de hele dag onderuitgezakt op de bank zit, andere dingen heb ik geen zin in en/of geen energie voor.
Toen ik deze actie voorbij zag komen, resoneerde het meteen. Als kind was ik altijd aan het tekenen en knutselen, maar dat is in de puberteit helemaal verdwenen. Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus met opdrachten mij kan helpen om weer tot mijzelf kan komen, nieuwe hobbies voor m’n vrije tijd te ontwikkelen, mij helpt om beter in m’n vel te zitten en wie weet zelfs in contact kan laten komen met mijn innerlijke kind.

Reply
Avatar
Priscilla Nicolai 15 juni 2019 - 12:46

Ik zou heel graag willen winnen. Heb een gezin met 2 jonge kindjes. Echt aan mezelf toekomen wil me niet echt lukken wat me erg onrustig maakt de rust bij mezelf vinden wil niet echt lukken

Reply
Avatar
Ada de Kamper 15 juni 2019 - 16:44

Ik las net een artikel over de werking van kleur. Daarin werd een cursus over wat kleur doet met humeur en emoties genoemd. Toen ik op zoek ging naar meer informatie kwam ik op deze site terecht. De cursus ziet er heel interessant uit en ik maak graag kans op de online cursus.

Reply
Avatar
Manuela 15 juni 2019 - 18:30

Lijkt me super leuke training. Op zoek naar meer licht, liefde en vrolijkheid in mijn leven. Draag vaak dezelfde kleur, maar ik denk dat er zeker kleuren zijn die me meer zelfvertrouwen en positiviteit geven. Dat zou ik heel graag willen ontdekken. Super Tof!

Reply
Avatar
Jeske Bominaar 15 juni 2019 - 19:24

IK ben me op dit moment intuïtief aan het ontwikkelen. Naa afgelopen week na 10 maanden studie mijn coach opleiding te hebben afgerond, heb ik de week ervoor ook reiki 1 gedaan. Deze opleiding lijkt me een waardevolle aanvulling!

Reply
Avatar
Anneli Degens 15 juni 2019 - 22:35

Een jaar geleden heb ik de stap genomen om weer de mogelijkheid te hebben kleur te zien in het leven. Van bedrijfseconoom naar jonge zzper in de orthomoleculaire geneeskunde. Inmiddels zie ik de kleuren, maar ik kan ze nog niet voelen. Ik hoop wanneer ik de kleuren daadwerkelijk voel ik dit gevoel ook aan al mijn cliënten mag doorgeven. Samen het leven meer kleur geven en beleven!

Reply
Avatar
Henny 16 juni 2019 - 06:06

Ja heerlijk! Even uit mn hoofd, met mn hele hart bezig met kleur. Lijkt me fantastisch om deze zomer een summerschool te doen op een hele ontspannen manier. Lekker me-time. Kan ik wel gebruiken na de turbulente wintermaanden … liefs Henny

Reply
Avatar
Astrid 16 juni 2019 - 06:31

Ik rond komende woensdag de leergang Ervaringsdeskundigheid voor professionele zorg- en dienstverlening af, zit middenin een transformatie, een nieuwe relatie en klaar voor een nieuwe weg in m’n leven. Maar welke? Waar ligt m’n kracht, m’n passie precies? Wat ik wél weet is, dat ik m’n gevoel wil volgen en graag de creativiteit meer wil gebruiken. Maar hoe dan… volgens mij is dat aanbod de juiste op het juiste moment, hoe bijzonder. Graag kom ik aanmerking hiervoor 🙂

Reply
Avatar
Sylvia 16 juni 2019 - 07:03

Ik ben een kleurenmens, geel is de kleur van mijn vermoorde dochter, zwart voor zwaar en doods, ik probeer Md vast te klampen aan kleuren maar weet niet wat hoed voor me is. Wil weer voelen en mezelf worden.

Reply
Avatar
Ruby 16 juni 2019 - 07:41

Lijkt me onwijs leuk om dit te winnen. Ik ben sinds vorig jaar steeds meer naar mijn gevoel gaan luisteren en leven en doe dit vooral vanuit ‘mijn onderbuikgevoel’. Kleur lijkt me een hele mooie tool om daaraan toe te voegen, ook omdat ik erg creatief ben. Ik ben super benieuwd naar wat dit me kan brengen om nog meer vanuit mijn hart te leven.

Reply
Avatar
Catharina Oom 16 juni 2019 - 07:45

Kleuren zijn altijd belangrijk voor me geweest.
Ik kan helemaal opgaan in een ‘mooie’ kleur.
Meer kleur dragen en gebruiken en meer creativiteit in mijn dagelijks leven, daar verlang ik naar. Het lijkt me heerlijk om daar middels deze cursus i vulling aan te geven❤

Reply
Avatar
Nicole de Braal 16 juni 2019 - 07:49

Wauw! Ik voel gelijk de energie stromen na het lezen van deze winactie! Ik zit midden in een ontdekkingstocht, omdat ik graag wil weten wat mijn missie is. Deze cursus voelt als de sleutel om het volgende slotje open te maken. Ik zou graag willen weten welke kleur mij in de juiste kracht kan zetten! Tof als ik mezelf weer een beetje verder zou kunnen ontdekken!

Reply
Avatar
Bianca van Velse 16 juni 2019 - 07:50

Ik wil geel graag winnen omdat, ik bijna afgestudeerd Cranio sacraal therapeut ben. Ik heel hard heb gewerkt ervoor. Ik val straks in een zwart gat als ik niks meer te leren heb. Kleuren vind ik heel interessant en chakra’s ook en wil er graag meer over weten

Reply
Avatar
Victoria 16 juni 2019 - 07:51

Met eindelijk een groeiende buik en toch nog inwendige angsten door eerdere miskramen, moet ik tot november wachten om mijn kindje te mogen ontmoeten. Heel graag zou ik mijn zomer kleurrijk doorkomen met deze cursus! Wat afleiding, kennis om door te geven en kleur zouden mij de komende periode prachtig kunnen helpen!

Reply
Avatar
Heleen 16 juni 2019 - 07:57

Kom maar op met meer kleur!! Het lijkt mij heerlijk om kleurrijk in het leven te staan! En hoe mooi als ik wat kleur kan doorgeven aan de mensen en de wereld om mij heen! Ik kan helaas mijn motivatie niet gekleurd opschrijven, want ik had er graag een kleurtje aan willen geven! Het zou een
kleurrijk cadeautje zijn als ik de cursus mag volgen.

Reply
Avatar
Angela van Doremalen 16 juni 2019 - 07:58

Tja, ik zou deze cursus graag doen, maar heb er geen geld voor, en omdat alles mis gaat zal ik hem ook wel niet winnen…

Reply
Avatar
Marie-Josée 16 juni 2019 - 08:33

Omdat ik zelf de creator ben van mijn leven …en open sta voor de overvloed van het universum …met gratie ,genot en gemak …het juiste moment …heel graag …met kleur …dank je wel … ❤️

Reply
Avatar
Stephanie Hein 16 juni 2019 - 08:40

Graag zou ik de cursus winnen. Langzaamaan klim ik uit het dal der burnout, veroorzaakt door onder meer een onherkende hooggevoeligheid, angststoornis en depressie. De vermoeidheid vermindert langzaamaan, maar het lukt mij nog niet om de bril die de wereld in schaduwen grijstinten verhult af te zetten. Ik zou graag de wereld in wat meer licht en kleuren willen kunnen zien, zodat ik misschien uit de schaduwen kan en durf te stappen om te bloeien, groeien en mijzelf eindelijk echt te leren kennen.

Reply
Avatar
Miriam 16 juni 2019 - 08:47

Colors speak louder than words, I wish to find out my true colors ❤

Reply
Avatar
Rinske 16 juni 2019 - 09:06

Wat een leuke cursus voor creatievelingen!
Ik heb geen zielig verhaal. Been there, done that en seen enough. Maar het bewust bezig zijn met de krachten van kleur lijkt me erg inspirerend.
Mijn motivatie zou dus zijn: de inspiratie! Ik ben gek op kleuren en kleurtoepassingen en ben leergierig om er meer van te weten te komen!

Reply
Avatar
Martine kaars 16 juni 2019 - 09:15

Ik maak graag kans op de cursus summer school. Wat een mooi idee om me meer bezig te houden met kleuren, om me te kunnen verdiepen in wat kleuren kunnen betekenen om weer een stapje verder te kunnen komen. Om weer wat dichter bij mezelf te kunnen komen. Een meer kleurrijk leven lijkt me heerlijk!

Reply
Avatar
Désirée Maréchal 16 juni 2019 - 09:26

Goededag Anne-lies,
Wat mooi dat je zo’n inspirerende zomercursus aanbied. Hoe ga je nu kiezen uit alle indrukwekkende levensverhalen? Ik zou het iedereen wel gunnen. Wanneer je een groot deel van je leven geleefd hebt, herken je er wel een paar. Het is volgens mij een blijvende ontwikkeling waarbij je uit je hoofd, je denkwereld, afdaalt naar je lichaam en opnieuw leert voelen en waarnemen met al je zintuigen. Ik kies vaak kleur op gevoel en soms is het een goede keuze, maar soms ook niet en heb ik de hele dag zo’n mweeeh gevoel. Nu wil ik deze zomervakantie míjn huis een metamorfose geven, maar ik twijfel al maanden over de kleur(en); wil ik veel kleur, weinig kleur, maar welke dan? Of liever neutrale kleuren om het rustig te houden, maar dat is dan weer te saai voor mij als vuurteken. Geen idee dus en jouw inspiratie is welkom, want dat mweeeeh gevoel wil ik liever niet in mijn huis.
Lieve groet, Désirée

Reply
Avatar
Hilda 16 juni 2019 - 10:17

Ik wil heel graag meedoen om mijn eigen creativiteit nog meer te laten stromen. Even ‘ een stok achter de deur’ om tijd te nemen voor mezelf en alle kleuren die er zijn.
Ik heb er héél veel zin in

Hartelijke groet
Hilda

Reply
Avatar
Shirley 16 juni 2019 - 10:39

De afgelopen twee jaar zijn voor mij erg pittig geweest. Een zware burn out achter de rug, puin geruimd van 25 jaar en nog steeds dagelijks aan het stoeien tegen negatieve gedachtes.. Ik zou graag mijn leven weer goed op de rit krijgen en kunnen gaan genieten van de fijne dingen op me heen. Ik heb daar al een beetje van kunnen proeven, maar het lijkt me zo heerlijk om dat elke dag te kunnen. Het leven kan zo mooi en kleurrijk zijn. Heb alleen net dat laatste duwtje nog even nodig! Ik doe dus graag mee met de winactie. Ik kan wel een flinke dosis positiviteit en kleur gebruiken 🙂

Reply
Avatar
José vd Heijden 16 juni 2019 - 11:11

Midden in een burn-out en depressie ben ik aan het mandala tekenen geslagen.. Het tekenen op zich gaat met veel oefenen vooruit, maar het ontbreken van de kleurenkennis maakt de tekeningen net niet af. Het gebrek aan inzicht hoe kleuren te gebruiken, geven mijn tekeningen niet de wauw-factor die ik graag zou zien in mijn tekeningen. Deze cursus zou meer dan welkom zijn.

Reply
Avatar
Olyne De Vries 16 juni 2019 - 11:14

Mijn verstand zegt dat alles een kleur heeft; mijn gevoel beweert dat ook. Mijn herinneringen aan vroeger hebben die kleuren van oude zwart- wit films… kunstmatig, verzonnen, in hoopvolle fantasie… Er ligt een sluier over alles… ik zit te hopen op de schat aan het einde van de regenboog… een zee van licht en kleur die alle grauwheid wegvaagt. Op mijn gele fietsje racend door een bos van kleur.

Reply
Avatar
Anny Marcelis 16 juni 2019 - 11:18

Ik ben geneigd om altijd voor zwart te kiezen. Waarschijnlijk komt dit door alle zware beproevingen die ik in ‘t verleden meegemaakt heb. Is er ook nog hoop voor mij? Dolgraag zou ik deze prachtige cursus winnen. Het zou een fijn cadeautje zijn.

Reply
Avatar
Marijke 16 juni 2019 - 11:26

Dit lijkt mij het ultieme cadeau aan mezelf voor weer wat meer kleur in mijn eigen leven.

Reply
Avatar
monique Pattiiha 16 juni 2019 - 11:32

Ja ik heb zin in nieuwe stappen te zetten. I nspiratie te krijgen en nieuwe e ergie. Ik ben benieuwd wat kleur kan doen en welke kleur wat zegt over mij of mijn mood. Hoe kan ik dit in mij leven toepassen om meer in balans te zijn. Hoeveel positiviteit brengt het mij if is het juist de spiegel? Ik zou het geweldig vinden om daarom deze online cursus te mogen doen.

Reply
Avatar
Marije 16 juni 2019 - 11:42

Dieper ingaan op kleur. Dat zou ik een waardevolle cursus vinden voor mij. Juist nu zie ik veel grijs op mijn werk en daardoor is het thuis ook minder kleurrijk

Reply
Avatar
Sandra 16 juni 2019 - 12:17

Ik zou heel graag deelnemen aan de summerschool van Anne-Lies. Laat de magie van de kleuren maar komen voor een stuk bewustwording, om vervolgens nieuwe stappen te kunnen zetten. Ik ben heel benieuwd welke kleuren mij op die reis zullen gaan begeleiden. Vertrouwde kleuren of hele verrassende nieuwe kleuren. Of beide.

Reply
Avatar
Lut Geers 16 juni 2019 - 12:33

Na een zware ziekte wordt het tijd om eindelijk terug te leven. En ik ben zoekende naar wie en wat me daarbij kan helpen. Want te vaak is mijn energie op: wat brengt me energie en waar verlies ik het?
Ik kan zo genieten om naar buiten te kijken na een heftige regenbui en dan alle kleuren groen ontdekken. Dus ja, ik zou dit graag winnen

Reply
Avatar
Linda Spelten 16 juni 2019 - 13:12

Op allerlei vlakken kleur ik al buiten de lijntjes. De afgelopen maanden heb ik elke week een thema buiten mijn comfortzone. Kleur toevoegen aan mijn kledingkast en zitkamer zou een mooi nieuw doel zijn. Mijn kleding is voornamelijk donkerblauw, zwart of grijs dus daar is echt ruimte voor verbetering. In ons nieuwe huis zijn de muren van de zit- en slaapkamer nog wit. Enige hulp om kennis te vergaren welke kleur zowel voor mijn man als mij helpend zou zijn is erg welkom. Wij verschillen als dag en nacht en onze behoeftes ook.

Reply
Avatar
Linda Spelten 16 juni 2019 - 13:20

De cursus zou goed van pas komen. Ik kan wel wat kennis gebruiken om een kleur te bepalen voor onze nieuwe zitkamer. Een kleur die helpen is voor mijn man en mijzelf. We zijn zo verschillend dat we er gewoonweg niet uitkomen. Ook mijn kledingkast schreeuwt om kleur. Vrijwel al mijn basisstukken zijn donkerblauw, zwart of grijs.

Reply
Avatar
Nadine 16 juni 2019 - 15:43

Wauw!! Wat lijkt mij dit een super gave cursus! Ik hou ontzettend van kleuren en ik heb me al vaker in de psychologie en kracht van kleuren verdiept, door artikelen op te zoeken en te lezen. Ik wil heel graag meer met mijn creativiteit aan de slag maar ik weet zelf niet zo goed hoe. Deze cursus kan daar volgens mij een grote bijdrage in leveren. Daarnaast doe ik al maanden pogingen om meer mijn gevoel te volgen maar dat vind ik nog erg lastig. Ook ben ik heel benieuwd op welke manier de cursus ritme in je week brengt! Klinkt als muziek in de oren! Net als dat de cursus zorg voor ME-time ! Dat vind ik zelf namelijk ook erg lastig in te plannen, de cursus voelt daarvoor als een hele goeie, en dat over een van mijn idolen: kleuren! Echt waar! Als laatst wil ik nog vertellen dat ik graag aan verdieping doe en de confrontatie graag aan ga! Het lijkt me echt super!! Succes met het kiezen van een winnaar tussen al deze mooie verhalen.

Reply
Avatar
petra jennissen 16 juni 2019 - 15:52

oh, ik zou graag deze online cursus winnen en dan weer lekker in mijn leven staan. 4 jaar geleden is mijn man onverwachts overleden . hij ging maandagavond naar bed en dinsdagmorgen lag hij dood naast mij. en ja, dan moet je je kinderen 3 meiden en een zoon van 14 jaar vertellen dat papa er niet meer is. dat was dus vechten met al je gevoelens en om te overleven en het leed een plaatsje te geven. is zo ver niet gelukt, ik ben nog altijd erg down en ga alles uit de weg, ik probeer steeds een andere uitweg te vinden om maar nergens heen te gaan maar misschien met een beetje kleur en anders te kijken naar kleur en het leven weer op te kunnen te pakken . ik ben 57 jaar dus zou mijn leven nog iets van kleur en vreugde moeten hebben. ik weet alleen niet hoe? ik doe aan meditatie en geniet van de wereld om me heen als ik met de hond ga wandelen

Reply
Avatar
Annemieke Koning 16 juni 2019 - 17:10

Ineens ben ik gaan schilderen met heel veel kleur . ik voel dat de kleuren mij iets zeggen. Ik denk dat ik me gedreven voel om meer met kleur te doen en er alles over te leren. Ik kom dan ook graag in aanmerking voor de prijs. Kleurige groet. Annemieke. PS ik kan foto s van mijn schilderwerken opsturen.

Reply
Avatar
Astrid Jansen 16 juni 2019 - 19:19

Ik wil wel leren kleur bekennen.

Reply
Avatar
Elce 16 juni 2019 - 19:53

Ik ben toe aan kleur in mijn leven en in mijn hoofd. Ik ben bereid om uit mijn comfort zone te stappen daarvoor.

Reply
Avatar
Gaby 16 juni 2019 - 21:23

Hallo, heel graag zou ik een kans maken om summerschool te winnen. Op dit moment ben ik zoekende: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Ik zou meer tijd voor mezelf moeten maken, maar ik blijf het gevoel houden dat ik zoveel “moet”. Ik vind kleuren prachtig, maar durf mij niet laten zien. Kies dus vaak voor onopvallend en somber zwart. Toch heb ik steeds het gevoel dat ik dit niet ben. Hoe durf ik kleur te bekennen en te omarmen?

Reply
Avatar
Brigit Tunaydin 16 juni 2019 - 22:15

Lijkt me een mooie cursus voor de fase in mijn leven waar ik in zit. Ik heb 2,5 jaar geleden een whiplash gekregen en kamp nog steeds met de gevolgen hiervan. Ik ben benieuwd en nieuwsgierig om te kijken of kleuren iets kunnen betekenen in mijn proces van acceptatie maar ook ter ondersteuning in mijn klachten. The summer is magic!

Reply
Avatar
edith 17 juni 2019 - 06:46

Lijkt mij helemaal te gek om zo kleur in mijn leven te brengen!

Reply
Avatar
Monique 17 juni 2019 - 09:41

Een kleurrijk persoon als ik kan toch geen grijs en zwart dragen? Laat staan het (hele) huis neutraal in deze zelfde “kleuren”? Een conflict tussen mij en… mezelf?! Tijd dus om deze zomer mijn persoonlijkheid in te gaan kleuren en mezelf (weer) in mijn kracht te zetten. Ik doe natuurlijk graag verslag van mijn ontdekkingstocht in ruil voor deze gratis ‘Summerschool’. Zin in!!

Reply
Avatar
Madelon 17 juni 2019 - 10:02

Summerschool, nieuwe dingen leren, andere kijk ontwikkelen, en oh ja, iets meer uit het hoofd en naar het gevoel. Ik hou van kleur, en zou daar graag meer over willen weten en begrijpen! Dus ik zou dit heel graag willen winnen.

Reply
Avatar
Lauranne 18 juni 2019 - 21:34

Imago is het beeld van jezelf dat je aan de buitenwereld toont. Mijn uiterlijke presentatie.
Welke kleuren geven precies weer wie ik ben en hoe ik eruit zie?

Reply
Avatar
Nienke 17 juni 2019 - 19:48

Ik kan enorm genieten van mooie kleuren. Kleur en sfeer zijn enorm belangrijk voor mij.
4 jaar geleden daarom het roer omgegooid en nu als interieurontwerper aan het werk dus ik werk veel met kleur. Het is voor mij heel belangrijk om meer vanuit mijn gevoel te leven ipv continu vanuit mijn hoofd.
De cursus komt dan ook echt op het juiste moment. Het lijkt me echt super interessant!

Reply
Avatar
Carolien 18 juni 2019 - 07:23

Wanneer je door de reacties scrollt heeft ieder z’n eigen verhaal en redenen om mee te willen doen aan de (gratis) Summerschool.
Dat wordt nog moeilijk kiezen .
Zelf ben ik kort geleden door problemen op mijn werk erachter gekomen dat ik hoog gevoelig ben. Nu ben ik aan het uitzoeken hoe ik daar het best mee om kan gaan.
Ik ben nieuwsgierig wat kleur kan betekenen in mijn proces.

Reply
Avatar
Femmie 18 juni 2019 - 10:04

Graag ik houd van kleur misschien voel ik me beter hiermee

Reply
Avatar
Annette 18 juni 2019 - 10:53

Op zoek naar meer eigen ik, naar meer eigen gevoel, naar meer me-time. En dan komt deze aanbieding voorbij! Een heftige periode achter me met overlijdens, afscheid, willen opruimen terwijl dat niet lukt… Volgens mij zou deze summerschool me een goede boost kunnen geven om meer bij mezelf te komen en mijn stralende ik naar buiten te laten komen. Daarom wil ik graag deze aanbieding winnen!

Reply
Avatar
Lauranne 18 juni 2019 - 21:37

Imago is het beeld van jezelf dat je aan de buitenwereld toont. Mijn uiterlijke presentatie.
Welke kleuren geven precies weer wie ik ben en hoe ik eruit zie?

Reply

Leave a Comment