Home Astrologie Nine Star Ki energie volle maan 9 maart: tijd om te helen

Nine Star Ki energie volle maan 9 maart: tijd om te helen

Door Nina Elshof
volle maan nine star ki

Nine Star Ki is de oudste bekende vorm van astrologie. Een vorm van astrologie die niet uitgaat van de planeten en hun standen ten tijde van je geboorte, maar van een wisselwerking tussen kosmische invloeden van die planeten en de realiteit van het aardse leven. Je kunt zeggen dat Nine Star Ki de invloed van planeten en hun standen in een meer toegepaste vorm uitlegt. Een toepassing die meer aansluit bij onze aardse werkelijkheid. In de 3-delige reeks ‘Dit is Nine Star Ki‘ lees je wat Nine Star Ki precies is en wat het voor jouw leven kan betekenen.

Nine Star Ki energie Volle Maan maart: Tijd om te helen

Ben jij een 5-aarde (geboren in 5-aarde: geboren in 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004 en 2013[1]) of een 7-metaal, dan werkt deze volle maan direct uit via jouw element.

Autonoom

Het Nine Star Ki-profiel van de volle maan van maart is 7-7-5; dat is 7-metaal, 7-metaal, 5-aarde.

De energiecyclus van dit profiel start in de derde positie waar 5-aarde zich deze maand bevindt. Dit benadrukt de noodzaak om verantwoording te nemen voor je daden en acties, maar ook om te handelen vanuit autonomie en persoonlijke autoriteit.

Van daaruit wordt de verbinding gelegd met 7-metaal in de eerste positie. 7-Metaal is het element dat de algemene energetische tendens van dit jaar bepaalt. De eerste positie is ook verbonden met je persoonlijke algemene aard, je algemene energetische natuur. Het is deze algemene natuur die zichzelf gespiegeld ziet in de energetische tendensen van het jaar, maar ook in die van de binnenwereld die verbonden is met de tweede positie waar ook een 7-metaal staat. Of vice versa als je dat liever hebt.

Kinderen

7-Metaal is het element dat zichzelf in de wereld tot uitdrukking brengt via het levensaspect ‘kinderen’. Een 7-metaal in zowel de eerste als de tweede positie van dit profiel, brengt het levensaspect ‘kinderen’ versterkt onder de aandacht. 7-Metaal richt zich direct op kinderen en hun positie in de wereld, maar ook  op het kind in jezelf en het kind dat je ooit was.

Onafhankelijk

Als kind was je afhankelijk van de mensen die voor je zorgden en je opvoedden. Hun benadering van het leven heb je om die reden misschien nooit in twijfel getrokken of aangevochten. Veel van die regels die je als kind werden aangereikt, hebben hun werk gedaan op een dieper niveau van je zijn; op die delen van jezelf waar je je niet (altijd) bewust van bent. Keurig weggestopt in de uithoeken van je systeem, bepalen ze echter in belangrijke mate hoe je denkt en je gedraagt. Ondanks dat 5-aarde in dit profiel je uitnodigt om autonoom en onafhankelijk te handelen, is bijna niemand in staat om dat ook daadwerkelijk te doen.

Helen

Met de energie van het Nine Star Ki-profiel van deze volle maan, wordt deze verborgen beïnvloeding zichtbaar en de werking ervan ontsluiert. Je krijgt nu de kans je bewust te worden welk effect dit heeft gehad op je leven. Dat werpt vragen op: of en hoe je met deze informatie wilt omgaan, wat je er mee wilt doen, of en hoe je vanuit je persoonlijke autonome autoriteit deze opgave benadert… Healing time!

10% korting op de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course

De volledige uitleg van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van februari vind je in de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course.

Nine Star Ki voorspelling, online courseMet deze uitgebreide course krijg je een dieper inzicht in de gebeurtenissen in je leven. Hierdoor begrijp je de onderliggende intenties beter, kun je makkelijker woorden geven aan wat je voelt, gefundeerde keuzes maken en wordt het duidelijk welke levenslessen jij hieruit kunt meenemen.

Zoek jij naar extra houvast in deze snel veranderende wereld? De Nine Star Ki voorspelling 2020 course geeft je dat.

Voor slechts €49,95 ontvang je elke maand de nieuwste Volle Maan blog van Nina. Zodat je precies weet wat de energetische toon is van die maand. Plus je krijgt onbeperkt toegang tot de volledige Nine Star Ki-voorspelling, zodat je optimaal kunt meebewegen met de grotere tendensen van dit jaar.

En als lezer van Inspirerend Leven krijg je nu 10% korting met de code inspirerendNSK !

De volledige course beschrijving lees je op www.FengShuiAcademie.com. Hier bestel je ook eenvoudig je toegang.


[1] Voor alle geboortejaren geldt dat rekening gehouden dient te worden met het Chinees Nieuwjaar dat niet op 1 januari begint, maar elk jaar op een ander moment plaatsvindt tussen 20 januari en 21 februari. Ben je jarig vóór 21 januari, dan geldt als geboortejaar het jaar voorafgaand. Ben je geboren tussen 20 januari en 21 februari, dan dient een tabel geraadpleegd te worden om het juiste, energetische geboortejaar vast te stellen. Je kunt mij altijd even mailen om je jaargetal uit te rekenen.

2 comments

Avatar
Dorsila 7 maart 2020 - 07:32

Hoi Nina ,

Mijn geboortedatum is 19 september 1973

Reply
Nina Elshof
Nina Elshof 15 maart 2020 - 15:57

Hi Dorsila,
Dan is het eerste element van je Nine Star Ki profiel 9-vuur.
Groetjes, Nina

Reply

Leave a Comment