Home Doelen & Succes Nieuwemaanswensen

Nieuwemaanswensen

Door Anouschka van Wettum
nieuwemaanswensen

In deze oefening leer je stap voor stap nieuwemaanswensen te doen.

Deze oefening werkt het best vlak na de nieuwemaan. Klik hier om erachter te komen wanneer de eerstvolgende nieuwemaan plaats vindt (als je hier op klikt, opent er een nieuw tabblad zodat je weer terug kunt naar de oefening).

  1. Als je een wensenlijst hebt van de afgelopen maand, lees deze dan door om te zien welke wensen zijn uitgekomen. Bedank het universum hiervoor. Als het duidelijk is dat één of twee wensen geen vooruitgang hebben geboekt, bedenk dan of je ze moet herzien.
  2. Stel een lijst samen van je top 10 wensen of intenties voor de komende vier weken.
  3. Wees zo specifiek of vaag als je wilt zijn (en zet er wereldvrede bij, voor de planeet!)
  4. Schrijf je wensen en/of intenties op. Dat kan op een blaadje met een pen of met potloden, stiften, wat je wil. Hoe meer energie je hier in investeert, hoe beter je resultaten zullen zijn.
  5. Lees je wensen voor aan het universum en verbrand of begraaf je lijst, of leg hem opzij om komende maand te kijken wat er met je wensen is gebeurd.

    Dit is een belangrijk punt: voel ten diepste hoe het voelt/zou voelen als en wanneer je dromen uitkomen. Hou vast aan deze gevoelens.

  6. Ga door met je week, wetende dat je je wensen aan het universum hebt toevertrouwd. Doe alles wat je kunt om ze waar te maken.
  7. Let op: als je wenst en wenst en wenst en je wens komt niet uit – en je komt niet eens in de buurt – dan is het tijd om te overwegen of het de juiste wens voor je is.
Veel geluk!

Leven met de maan, werken met de energie van de maancyclus

ankBOlevenmetdemaan-150dpiDeze oefening komt van Yasmin Boland’s blog op moonology.com  en wordt verder uitgewerkt in haar boek Leven met de maan. Ben jij ook benieuwd hoe jij kunt werken met de energie van de maancyclus?

Bestel jouw exemplaar bij onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com voor € 20,- mer gratis verzending.  (Of bestel hier het ebook voor € 9,99)


 

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter