Home Astrologie Zwarte Super Nieuwe Maan in Maagd 30 augustus 2019: intense energie en verrassende wendingen

Zwarte Super Nieuwe Maan in Maagd 30 augustus 2019: intense energie en verrassende wendingen

Door Karin en Danique Vergeer
nieuwe maan augustus

In augustus zijn er twee Nieuwe Manen, waarvan de eerste op 1 augustus was en de tweede op 30 augustus plaatsvindt. Een tweede Nieuwe Maan in één maand wordt “Zwarte Maan” genoemd en dit komt maar ongeveer één keer in de drie jaar voor. Bovendien staat de Maan relatief gezien dicht bij de aarde en het is daardoor een “Super Nieuwe Maan”. Als de Maan zichtbaar zou zijn, dan zou de Maan extra groot zijn. Helaas is dit fenomeen niet te zien, doordat de Maan tussen de aarde en de Zon in staat. We zien dan alleen de schaduwkant van de Maan. Er zijn drie “Super Nieuwe Manen” op een rij, waarvan deze de tweede is.

Extra sterke uitwerking Nieuwe Maan

Deze Nieuwe Maan heeft een extra sterke uitwerking en versterkt de eigenschappen van de Maagd en heeft veel invloed op tweelingzielen, door de dubbele getallen 3 in de datum (3-8-3). Een Nieuwe Maan is een mooie tijd voor het starten van iets nieuws; voor nieuwe ideeën en projecten.

Mars, Venus, Mercurius en Juno staan samen met de Nieuwe Maan, waarvan de daadkrachtige Mars het dichtste bij staat en de meeste invloed heeft. Uranus maakt een mooie verbinding met deze planeten en gaat voor gelukkige veranderingen zorgen, waarbij een verrassingsaspect niet is uitgesloten!

Ascentiesymptomen

Je kunt rond deze periode extra veel last hebben van ascentiesymptomen, zoals slecht slapen, onrustig zijn, hoofdpijn, duizelig zijn, hartkloppingen, enzovoort. Lichamelijke klachten kunnen even erger worden, doordat je steeds gevoeliger wordt. Ongerustheid over gezondheidsproblemen kan er voor zorgen dat je deze serieus wilt gaan aanpakken. Maar ook kan het nodig zijn om je lichaam te reinigen of je dieet aan te passen naar licht verteerbare voeding.

Nieuwe maan in Maagd

De Maagd is een echte denker. Hij is betrouwbaar, plichtsgetrouw, bescheiden en wat verlegen en blijft liever op de achtergrond. Maagden laten niet zoveel van zichzelf zien en kunnen daardoor wat afstandelijk overkomen. Ze zijn goed in het observeren en analyseren van problemen en komen dan met praktische oplossingen. Ze hebben een scherp verstand, zijn leergierig en ijverig en werken ordelijk en netjes. Meestal zijn ze “pietje precies” en daardoor zijn ze dan ook heel geschikt voor administratieve functies of functies in de gezondheidszorg en mode.

Soms hebben ze de neiging om te perfectionistisch te zijn. Doordat ze veel oog voor detail hebben, verliezen ze wel eens het overzicht over het grotere geheel. Ook kunnen ze te kritisch naar zichzelf en naar anderen zijn, waardoor ze makkelijk contacten kunnen verliezen. Gezondheid en hygiëne zijn belangrijk voor de Maagden en zij kunnen daar ook een grote interesse in hebben. Maar ook kunnen ze zich snel ongerust maken over ziektes. Deze eigenschappen van de Maagd kunnen nu sterker aanwezig zijn in jouw denk- en gevoelswereld, door de ”Super Nieuwe Maan” en de vele planeten die in Maagd staan.

Uitwerking “Super Nieuwe Maan”

Tijdens deze Nieuwe Maan kan je eens kritisch willen kijken naar jouw gezondheid. Hierbij kan wel de angst voor ziekten omhoog komen. Je kunt klachten analyseren en als dat mogelijk is op een alternatieve manier willen genezen. Jouw oog kan ook plotseling vallen op een bericht op bijvoorbeeld social media, de televisie of in een tijdschrift dat voor jou de oplossing kan bieden voor jouw gezondheidsproblemen. Deze oplossingen kunnen ervoor zorgen dat jij je minder beperkt zult voelen en meer vrijheid gaat ervaren.

Contacten kunnen wat meer op een laag pitje staan. Misschien wil je je meer terugtrekken of voel je je onzeker. Dit kan vooral het geval zijn wanneer er nieuwe contacten op jouw pad zijn gekomen en jullie elkaar nog beter moeten leren kennen. Je kunt bang zijn verkeerde dingen te zeggen en soms smoesjes of leugentjes vertellen, wanneer je niet voor jezelf op durft te komen. Je kunt je dan ook fijner voelen in en rondom je eigen huis.

De behoefte om je administratie op orde te brengen, je huis op te ruimen, auto schoon te maken en je tuin te doen, kan sterk aanwezig zijn. Je kunt alle werkzaamheden tot in de perfectie willen uitvoeren. Zelfs kan je uiterlijk een metamorfose ondergaan. Je kunt nieuwe kleren willen aanschaffen en nieuwe accessoires willen kopen, waarbij je vooral let op de details en of de kleding van goede kwaliteit is. Maar ook kan je een eigen unieke stijl willen.

Op het werk kun je het gevoel hebben dat je preciezer te werk wilt gaan en jouw beste kant wilt laten zien. Vooral wanneer je merkt dat er een concurrentiestrijd is. Dit kan je onzeker maken en je kunt negatieve gedachten hebben over jezelf. Ook kan je veel spanning ervaren op het werk en jezelf afvragen of je toch niet beter voor een andere baan kunt kiezen of een eigen onderneming wilt starten. Het is goed om aan een positief zelfbeeld te werken.

Uiteindelijk kunnen er verrassende wendingen komen die jouw leven een andere, betere en positievere richting op gaan sturen.

Tweelingzielen

Door de planeten Venus, de planeet van de liefde, en Juno, de dwergplaneet die o.a. jouw tweelingziel aangeeft en de dubbele getallen 3 in de datum, heeft deze “Super Nieuwe Maan” een sterke uitwerking op tweelingzielen. Hierdoor kan het voor tweelingzielen aanvoelen als een emotionele rollercoaster, waarin er veel emoties los kunnen komen en angsten verwerkt kunnen worden.

Uranus kan voor onverwachte wendingen zorgen in de situatie tussen tweelingzielen. Het kan zijn dat jouw intuïtie nu extra sterk is en je goed aanvoelt wat er in jouw twin omgaat. Ondanks dat hij/zij zich misschien moeilijk kan uiten.

De kritische houding van de Maagd kan ervoor zorgen dat je eens goed gaat nadenken over zijn of haar gedrag en over wat jouw tweelingziel gezegd heeft en heeft gedaan de afgelopen tijd. Misschien probeer je dit te beoordelen. Je kunt voor jezelf duidelijk willen krijgen of jouw tweelingziel nu goed bij je past of niet. En dit kan je doen door jouw eigen gedrag en dat van je twin te analyseren. Is het nodig dat er nog innerlijk werk verricht wordt om dichterbij elkaar te kunnen komen? Dit kan je je in deze periode afvragen.

Je kunt je ook geremd voelen in de relatie met je twin door bijvoorbeeld onzekerheid over je uiterlijk, kritiek van je twin of het gevoel niet goed genoeg te zijn. Maar door de invloed van Uranus kan heel jullie situatie een andere kant op gaan. Je kunt plotseling een berichtje krijgen en een hele sterke aantrekkingskracht met jouw twin ervaren. De seksuele energie tussen tweelingzielen kan heel sterk zijn, doordat Mars en Venus samen staan.

Ook kunnen er veel liefdevolle en passionele gevoelens naar boven komen. Deze gevoelens kunnen haaks staan op de gevoelens die horen bij de Maagd, die wat meer teruggetrokken kan zijn. Dit maakt dat je behoorlijk in de war kunt zijn. Je kunt het gevoel hebben even geen controle te hebben over jouw gevoelens. Jouw gedachten en emoties kunnen alle kanten opgaan. Van boosheid, verwarring, onzekerheid, kat uit de boom kijkend tot liefde, passie, aantrekking en verlangen. Er kan daardoor dan ook veel sprake zijn van aantrek- en afstootgedrag.

Samenwerken

Daarnaast hebben steeds meer tweelingzielen al ingevingen gehad over plannen voor samenwerking. Deze plannen kunnen nog wat onduidelijk zijn. En zij kunnen impulsief en vol enthousiasme stappen willen nemen om aan de slag te gaan. Degene met de kritische blik kan de ander wat temperen en de ideeën concreter en haalbaarder maken. En wat orde scheppen in de eventuele chaos.

Tweelingzielen kunnen elkaar spiegelen en laten zien waar nog aandacht naartoe mag gaan. Ze kunnen besluiten om aan de slag te gaan met hun zelfbeeld en eventuele gezondheidsproblemen.

Het getal 3, behorende bij Jupiter, kan uiteindelijk een positieve wending geven en ervoor zorgen dat je de toekomst weer optimistisch inziet. Je kunt onverwachts een berichtje krijgen van hem of haar met een bijzondere boodschap, wat je weer blij kan maken. Tweelingzielen gaan meer geluksmomenten ervaren!

Webinar Tweelingzielen “Zwarte Super Nieuwe Maan” in Maagd 30-8-2019

Voor de “Zwarte Super Nieuwe Maan” in Maagd organiseren wij op 30 augustus a.s. een webinar speciaal voor tweelingzielen, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens van Sirius en de Hathors voelbaar zal zijn. Zij komen ons helpen met onze taak om vernieuwing te brengen op aarde en helpen ons met ons ascentieproces. Een zeer sterke Nieuwe Maan die door de dubbele getallen 3-3 in de datum veel invloed zal hebben op tweelingzielen! Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Opening van de Leeuwenpoort? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Fijne Zwarte Super Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com

Lees ook deze artikelen:

Boekentip: Leven met de maan 

Yasmin Boland geeft je in ‘Leven met de maan’ alle informatie die nodigt hebt om met behulp van de dagelijkse maanstand te werken. Je leest onder andere: hoe je jezelf kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen, hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken.

Wil jij je verbinden met de maan? Want ook jij hebt het in je een krachtige ‘maanmanifestant’ te worden! Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99 met gratis verzending.

10 comments

Avatar
Marielja 27 augustus 2019 - 21:24

Wat wordt bedoelt met 3-8-3? Er wordt gerefereerd naar de dubbele drie in de datum, hoe wordt dat bedoelt? 30/8/19 heeft toch geen dubbele drie? Ik hoor het graag.

Reply
Avatar
Anne 29 augustus 2019 - 10:28

Hi Marielja,

30 = 3 (8 van augustus) en 2019 =2+1+9=12 en 1+2= 3. In de numerologie tel je bij getallen boven de 10, de cijfers bij elkaar op. Dus bv 14 = 5.

Liefs Anne

Reply
Avatar
Laura 30 augustus 2019 - 05:27

In numerologie is 2019 —> 3
2019–> 2+0+1+9=12
12–> 1+2= 3

Reply
Avatar
Ann 29 augustus 2019 - 07:17

Amai, ik heb het al mogen voelen deze nacht Ik heb heel onrustig geslapen en vooral het gevoel er geen controle over te hebben en toen ik in mijn zoektocht naar een mogelijke verklaring opzocht welke maanstand het was, kwam ik op dit artikel. En amai, wat verklaart dit veel! Ik sta op dit moment inderdaad op het punt van belangrijke veranderingen in mijn leven en ik mag inderdaad ook ervaren dat het universum daar op een of andere manier bij aan het meewerken is. Maar ik niet echt begrijp is de verwijzing naar de dubbele 3 in de datum… In 30-08-2019 staat toch maar 1 drie?

Reply
Avatar
Andi 29 augustus 2019 - 09:25

Dat komt door numerologie, 2019 wordt samen 1 getal tussen de 1 – 9. Dat doe je door 2+0+1+9= 12, 1+2= 3. Dan is de uiteindelijke numerologische waarde van de getallen 3 – 8 – 3. Numerologie kan je toepassen op alle nummers, zelfs een huisnummer. Wel de moeite waard om wat onderzoek naar te doen.

Reply
Avatar
Indra 29 augustus 2019 - 09:36

Ik denk dat de dubbele 3 in de datum zo zit:
30: 3+0=3
2019: 2+0=2+1=3+9=12
12: 1+2=3

Reply
Avatar
Maya 30 augustus 2019 - 11:55

2+0+1+9 = 12, 1+2 =3

Reply
Avatar
Tanja 31 augustus 2019 - 00:18

Als je 2019 terugbrengt naar één getal dan is dat ook 3. Namelijk 2+0+1+9 is 12. En 1+2 is vervolgens weer 3.

Reply
Avatar
Nini 31 augustus 2019 - 21:24

Als je de cijfers 2019 optelt, kom je op 3

Reply
Avatar
c 1 september 2019 - 11:33

2019
= 2+1+9
= 12
= 1+2
=3

Reply

Leave a Comment