Home Astrologie Maandhoroscoop oktober: ware liefde, relaties en zelfreflectie

Maandhoroscoop oktober: ware liefde, relaties en zelfreflectie

Door Irma van der Wijk
maandhoroscoop

Oktober is vaak een drukke maand. Iedereen is weer aan het werk, kinderen naar school en jij als moeder pakt jouw volle leven weer op. Je wilt een goede moeder zijn, je hebt je eigen praktijk of een baan, je bent echtgenote en je wilt ook nog aandacht besteden aan je vrienden. Hoe krijg je dan meer rust in je leven en je hoofd? Je verwacht teveel van jezelf en dat geeft onrust en stress. Ik wil graag een mooie quote met je delen die jou meer rust en balans kan brengen.

“Loslaten is accepteren dat sommige dingen niet lopen zoals jij zou willen”.

Maandhoroscoop oktober 2019

Ram

Oktober is een mooie creatieve maand voor jou! Je legt de basis voor een succesvolle periode. Je bent de komende maanden meer gefocust, beter georganiseerd en gestructureerd. Je wilt alles gewoon goed doen. Je bent toe aan een volgende stap in het leven en je hebt zin om je toekomst te plannen. Je zit vol positieve en creatieve energie.

Stier

Het is toch even wennen voor Stieren die jarig zijn tussen 21 april en 10 mei. De energie van de grillige Uranus loopt door jouw teken en dat kan veel onrust geven. Er zijn veel veranderingen, soms onverwachts, en het is natuurlijk spannend om het oude en vertrouwde los te laten. Maar wanneer je de onrust durft toe te laten, dan ga je er op den duur ook veel beter mee om. Vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem.

Tweeling

De komende maanden staan in het teken van jouw relatie. Het lijkt alsof je bezig bent met een “evaluatie”. Dit betekent niet dat jij je relatie gaat beëindigen, maar je hebt behoefte aan verandering. Je staat voor een keuze en het is belangrijk dat jij je hart en je gevoel volgt. Een tweeling kan heel lang alles logisch beredeneren, maar uiteindelijk moet het ook goed voelen.

Kreeft

Vanaf oktober zijn er veranderingen in je relatie(s) en in je vriendenkring. Jij hebt de afgelopen maanden een mooie persoonlijke groei en ontwikkeling doorgemaakt, maar jouw partner of vrienden volgen je niet altijd. Je bent bezig geweest met het veranderen van je lifestyle en dit alles heeft jou veel meer inzicht in jezelf gegeven. Praat veel met elkaar hierover en leg uit dat het jouw weg is van geluk en voldoening in het leven.

Leeuw

Dit wordt een maand van meer positieve energie. Misschien ben je al een tijdje niet tevreden met je werk, maar gelukkig krijg je voldoende kansen om veranderingen aan te brengen. Luister naar je hart en je gevoel als je een beslissing wilt nemen. Zorg deze maand wel goed voor je zelf. Je hebt het afgelopen jaar al een aantal keren met je gezondheid geworsteld en dan ben je moe, soms geïrriteerd en je energie level is laag. Hoogste tijd om goed voor jezelf te zorgen. Zorg voor meer ontspanning en balans in je leven.

Maagd

Als je single bent, dan lijkt het erop dat er kansen zijn dat je een bijzonder iemand gaat ontmoeten. Als je een relatie hebt dan heb je zin om samen met je partner veel te ondernemen. Ook financieel zit het deze maand mee, het wordt een succesvolle maand. Belangrijk is dat je financiële keuzes maakt en dat jij je voor de toekomst minder zorgen hoeft te maken. Maar lieve Maagd blijf wel op je gezondheid letten, dat blijft een aandachtspunt. Neem je rust en neem de tijd om goed over je toekomst na te denken.

Weegschaal

Hoewel je het liefst je tijd in oktober wilt doorbrengen met je liefste vrienden en familie, vraagt werk continu je aandacht. Je bent geconcentreerd en werkt hard in deze periode. Dit kan je helpen je doelen te bereiken. Er breekt een periode aan om je dromen waar te maken. Maar je moet zeker niet vergeten om te ontspannen en blijf niet met je klachten rondlopen. Blijf luisteren naar je lichaam, dat geeft aan hoe jij je voelt. Een gezond lichaam is een gezonde geest! Je kunt ook rekenen op steun van je naasten. De mensen die van je houden zullen aan je zijde staan.

Schorpioen

Oktober is een erg kalme en positieve maand voor jou. Je wordt beloond in je werk, al jouw inspanningen gaan vruchten afwerpen en het is belangrijk dat je er ook van geniet. Je hebt er hard voor gewerkt de afgelopen maanden! Maar deze mooie energie loopt tot het eind van het jaar met je mee, je krijgt nog meer mooie kansen aangeboden. Let wel op je gezondheid en doe zo nu en dan een stap terug. Verwen jezelf met een mooie healing tijdens de Volle maan op 13 oktober.

Boogschutter

Jouw aandacht is deze maand gericht op samenwerken. Sinds jij je doelen hebt (bij)gesteld, ben je niet meer te stoppen en loopt alles veel soepeler. Als je een eigen praktijk of bedrijf hebt dan merk je dat er meer klanten komen en op je werk val je meer op. Je intuïtie is sterk, waardoor je in staat bent om de juiste dingen te doen, die jou gelukkig maken. Jupiter helpt je de komende tijd dit nog meer te ontdekken, het geeft je een persoonlijke transformatie. Je gaat inzien dat JIJ degene bent die haar leven creëert. Door in te zien dat JIJ er toe doet en dat jij jouw eigen, unieke plek in het leven mag in nemen.

Steenbok

Je kunt wat weerstand ervaren in relaties, dit heeft met name te maken met jezelf. Dit jaar voel je een onzichtbare kracht die jou helpt om je verder te ontwikkelen. Durf het “oude” los laten en omarm het “nieuwe”.  Heb het vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. Als je bezig bent met het zoeken naar een andere baan dan is het nu een gunstige tijd om actie te nemen, je voelt je energiek en straalt positieve energie uit. Daarnaast heb je een sterke drang om privé en werk meer in balans te brengen.

Waterman

De eerste helft van het jaar kun je misschien wat financiële problemen hebben gehad, maar daar komt nu verandering in.  Jupiter geeft jou veel energie en hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en erkenning. Ook op het vlak van de liefde wordt het een mooie maand, het is romantisch en jullie voelen een diepe verbinding met elkaar. Ook als je single bent, heb je grote kans om iemand te ontmoeten.

Vissen

Er zijn wat ups en downs op het gebied van de liefde, je trekt je terug want je wilt geen ruzie. Maar oktober is gelukkig een betere maand als je een relatie hebt, minder spanning en jullie beleven mooie momenten. Ook voor singles is er een grote kans dat je een bijzonder iemand gaat ontmoeten. Vele Vissen vinden dit jaar hun “ware liefde”. Ook vind je het belangrijk om het contact met vrienden of familie te verbeteren. Daarnaast ben je bezig met healing, zelfreflectie en meditatie en hierdoor kom je ook beter “in je vel te zitten”.

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke verjaardagshoroscoop of jaarhoroscoop? Neem contact met me op en we plannen samen een afspraak.

Een liefdevolle astrologische groet,
Irma van der Wijk Astroloog en Lifecoach

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

4 comments

Avatar
Nita Bhagwandas 28 september 2019 - 23:58

Kunt u iets voor mij betekenen?

Reply
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk 4 oktober 2019 - 11:37

Lieve Nita,
Wat leuk dat je reageert! Wil je een geboorte-of jaarhoroscoop laten maken? Een horoscoop laat zien wie je bent en welke keuzes bij jou passen. Geef jezelf zo’n mooi cadeau! Mijn praktijk is gevestigd in Laren. Hoop van je te horen. Mijn mob.nr is 06-54323640, een liefdevolle astrologische groet Irma van der Wijk

Reply
Avatar
Maryse Van Himst 29 september 2019 - 19:13

Ben tweeling maar ben alleenstaande
Dus voor mij klopt deze horoscoop niet ?
Liefs
Maryse

Reply
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk 4 oktober 2019 - 11:34

Lieve Maryse,
Ik vermeld in de maandhoroscoop de belangrijkste items. Helaas kan ik niet op alle onderwerpen ingaan. Wil jij echt meer weten hierover dan kunnen we samen naar jouw geboorte-en jaarhorscoop kijken. Dan krijg je antwoord op al jouw vragen. Als je een consult wilt plannen dan is mijn email adres: irmavanderwijk@gmail.com.
Een liefdevolle astrologische groet, Irma

Reply

Leave a Comment