Home Luisterboeken Luisterboek: Louise Hay – Krachtboek voor vrouwen

Luisterboek: Louise Hay – Krachtboek voor vrouwen

Door Obe Alkema

Steeds meer boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek, zoals Krachtboek voor vrouwen van Louise Hay. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige!

Beluister hier een fragment uit Krachtboek voor vrouwen van Louise Hay, nu beschikbaar als luisterboek, ingesproken door Julika Marijn.

Over Krachtboek voor vrouwen

In ‘Krachtboek voor vrouwen, wijsheid van Louise Hay’ deelt Louise Hay wijze levenslessen voor vrouwen om van de komende jaren de meest productieve, bevredigende en krachtige tijd van hun leven te maken.

Louise Hay wist als geen ander dat echte verandering van binnenuit komt. Ze vond zichzelf op verschillende momenten in haar leven opnieuw uit en werd een grote inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld.

In dit boek zijn de tijdloze levenslessen van Louise verzameld. Het was haar grote wens dat vrouwen liefde voor zichzelf ervaren en vol vertrouwen in hun potentieel een plek in onze maatschappij opeisen. Op haar onnavolgbare warme en openhartige manier deelt zij haar wijsheid voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

Hoe kom ik aan het luisterboek van Louise Hay?

Benieuwd naar het gehele luisterboek? Het is verkrijgbaar via o.a. StorytelBol en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter