Home Luisterboeken Luisterboek: Kate Rose – De drie grote liefdes in je leven

Luisterboek: Kate Rose – De drie grote liefdes in je leven

Door Obe Alkema

Steeds meer boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek, zoals De drie grote liefdes in je leven van Kate Rose. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige!

Beluister hier een fragment uit De drie grote liefdes in je leven van Kate Rose, nu beschikbaar als luisterboek, ingesproken door Ingeborg Wieten.

Over De drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

We worden verliefd, houden van en hopen dat het voor altijd zal zijn. Na een gebroken hart vinden we de moed om opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. We komen iemand tegen die helemaal bij ons lijkt te passen, we doen er alles aan om de relatie te laten slagen en ontmoeten daarna een droompartner.

De meest ideale liefde zul je misschien niet direct herkennen, omdat ze niet groots en meeslepend is. Ze heeft je wel het allermooiste te bieden: de volwaardige acceptatie van jezelf. Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Lees ook: Zo kom je erachter of je met je soulmate, karmische relatie of tweelingziel bent

Hoe kom ik aan het luisterboek van Kate Rose?

Benieuwd naar het gehele luisterboek? Het is verkrijgbaar via o.a. StorytelBol en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter