Home Luisterboeken Luisterboek: Eckhart Tolle – De kracht van het Nu

Luisterboek: Eckhart Tolle – De kracht van het Nu

Door Obe Alkema

Steeds meer boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek, zoals De kracht van het Nu van Eckhart Tolle. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige!

Beluister hier een fragment uit De kracht van het Nu van Eckhart Tolle, nu beschikbaar als luisterboek, ingesproken door Roel Fooij.

Over De kracht van het Nu

Hét spirituele boek van de afgelopen decennia De kracht van het Nu bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.

Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen!

Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.

Met De kracht van het Nu biedt Eckhart Tolle praktische handvatten om het Nu direct te ervaren.

Hoe kom ik aan het luisterboek van Eckhart Tolle?

Benieuwd naar het gehele luisterboek? Het is verkrijgbaar via o.a. StorytelBol en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter