Home Boekentips Levensstijlgids: How to survive as HSP’er

Levensstijlgids: How to survive as HSP’er

Door uitjebewust

Lief mens, de strijd om de wereld is in volle gang. Dat is hartstikke spannend en voor sommigen angstig. Weet dat licht altijd duister overwint. Voeg daar onvoorwaardelijke liefde en compassie aan toe en je hebt een alchemistisch recept waar je een taart van bakt, die niet KAN mislukken.

Wat brengt 2019 ons? Groei, mits je bereid bent je open te stellen. Je mag je dit jaar verder gaan ontwikkelen en je sensoren fijner af gaan stellen. Dat betekent ook iets voor jouw levensstijl, patronen en gedrag. Moeder Aarde en ons hele universum hebben jou ontzettend hard nodig om de nieuwe wereld te creëren. Wij zijn allen 1. Wij vormen samen alles wat is en staan allemaal in verbinding met elkaar, het universum en Moeder Aarde zelf. Als jij bereid bent je in te zetten om zelf beter, positiever, krachtiger en liefdevoller in het leven te staan, beïnvloedt je indirect ieder ander levend wezen, inclusief Moeder Aarde zelf, alles wat zij voortbrengt en waarmee zij in verbinding staat. Dit is geen gezweef. De universele wet werkt gewoon zo.

Balans houden

In 2019 krijgen mensen testen. Ook jij. Om te zien hoe jij balans houdt of hoe snel je weer in balans bent. Het is nodig. Er staat veel op het spel en er zullen over niet al te lange termijn wereldwijd situaties komen, waarbij alles wat we in 2019 meemaakten een peulenschilletje zal zijn. Jij, als pionier van de nieuwe wereld, hebt een belangrijke rol. Je wordt hiervoor klaar gestoomd. Bij balans houden hoort ook voeding. Alles wat jij tot je neemt om jouw energetische en fysieke ZIJN in de best mogelijke conditie te houden.

Boekentip: Levensstijlgids

Deze levensstijlgids geeft inzicht in de omslag die hooggevoelige mensen kunnen maken, zodat zij gezond blijven en in hun kracht kunnen blijven staan in de transformatie naar de vierde dimensiewereld. Dat vraagt om groei in bewustZIJN en daaraan gekoppeld aanpassing van levensstijl. Naast belangrijke informatie hierover tref je tips aan om zelf mee aan de slag te gaan. Hiermee help je jouwZELF, ieder ander en Moeder Aarde. We zijn immers allemaal verbonden.

Ik wens je veel leesplezier!

Uitjebewust
Karen Bos

Bewust ZIJN begint bij bewustZIJN

Deze Levensstijlgids is te koop voor  € 17,50 excl. € 4,35 verzendkosten (in Nederland)

Leave a Comment