Home Geen categorie Leven in een nieuwe wereld, zou jij dat willen?

Leven in een nieuwe wereld, zou jij dat willen?

Door Sander Viergever

In deze tijd kunnen we kiezen waar we klant wensen te zijn. Welk gevoel krijg jij als jij nu denkt aan de bankinstelling, autogarage bedrijf, verzekeraar, bakker, kledingwinkel, belprovider waar jij klant bent? Heb je een gevoel dat deze bedrijven jou dienstig zijn vanuit intentie jou zo goed mogelijk te kunnen Dienen of dat zij meer bezig zijn met eigen gewin? Wel ik ga je hier vertellen iets dat je misschien al wist. Jij als klant bent aan de macht, jij kunt ieder moment je abonnement opzeggen, naar een andere winkel gaan, of een ander bedrijf of zelf financieel tussenpersoon kiezen. Of het nu om een autogarage, kledingwinkel of de bakker bij je om de hoek gaat.

Een nieuwe wereld

Is het misschien nu een goed moment om voor een nieuwe wereld te kiezen? Een wereld waarvan we willen dat die transparant, eerlijk, moreel is? Een wereld waarin we elkaar blindelings kunnen vertrouwen?  Wel ik ga je vertellen, jij bent de schepper van deze nieuwe wereld, en velen zullen jou en mij volgen. Deze gevisualiseerde nieuwe wereld bestaat niet buiten jou, het is in jou. Met ‘ik ben’ geef jij het universum door jouw ‘ik ben’ bevestiging heen te werken, wat er na het ‘ik ben’ komt is extreem krachtig. Is dit wat je wilt, een nieuwe aarde waarin we allemaal één met elkaar zijn, elkaar oprecht willen helpen en waar voor oneerlijke praktijken geen plaats meer is?

Begin dan bij jezelf

– Verander van leverancier als het bedrijf waar je nu klant bent niet voldoende transparant is in de zin dat het niet goed voor je voelt. – Verander van leverancier als het bedrijf waar je nu klant bent er alleen voor je is als je een nieuw product wilt afnemen, maar er niet voor je is als je problemen ervaart met het door jou bij hun afgenomen product. – Verander van leverancier als het een minder hoge moraliteitsgehalte heeft, zo zijn er – om even een voorbeeld te noemen – bankinstellingen in Nederland die hun winstbelasting afdracht ontduiken aan de Nederlandse fiscus om deze vervolgens te voldoen in een ander Europees land waar een aanzienlijk lagere winstbelasting tarief geldt, terwijl de gemaakte winst hiervan op Nederlandse bodem vooral gemaakt is….. Vind je dit moreel? Wil je dit voort blijven laten gaan? Alleen wij als klant hebben de macht, kijk nu even niet naar de overheid. Kortom…. Kom op, denk met me mee, we mogen en zullen meer eisen in deze nieuwe tijd. Want alleen als we eerlijkheid, transparantie en persoonlijke service eisen – zullen we het krijgen! Let op, jij bent de bron van deze hier nieuwe gevisualiseerde wereld die opgebouwd zal zijn uit de kernconcepten eerlijkheid, transparantie en paradigma bijdragen aan gemeenschap i.p.v. Zelfverrijking. Indien een minimaal aantal personen die dit leest kiest om op deze wijze voor eerlijkheid, transparantie en eenheid te kiezen, bovenstaande stap zullen uitvoeren in hun leven, dan zullen – let op wat ik zeg – alle bedrijven, corporaties en instituten die oneerlijk en niet vanuit afscheiding concept bestaan – heel gauw allemaal geëlimineerd worden uit ons straatbeeld. Voel en weet, wij als burgers en consumenten zo mee kunnen bouwen aan de nieuwe wereld. Geschreven door Sander Viergever, dit was deel 1 uit de serie van Volgers van de oude wereld naar Scheppers van de Nieuwe Aarde

Leave a Comment