Home Nieuws Lekker lezen op je tablet: E-books met korting in oktober

Lekker lezen op je tablet: E-books met korting in oktober

Door Redactie

In de herfst is er niets lekkerder dan na een lange buitenwandeling op te warmen met een goed boek. Ben jij op zoek naar inspiratie of wil je je verder verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze korting een mooi moment om een van onze klassieke e-books met korting op je tablet of e-reader te zetten.

De kracht van het NU van Eckhart Tolle nu voor € 5,99

De kracht van nu is het spirituele boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.
Koop bij bol.com

Stop met aardig zijn van van Thomas d’Ansembourg nu voor €5,99

Een bekende valkuil: je richt je op de verwachtingen van anderen en bent dus altijd aardig en vriendelijk. Je vergeet wat je zelf wilt; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer. Deze negatieve spiraal doorbreek je met de methode van geweldloze communicatie. Je leert te vertrouwen op je eigen gevoelens en behoeften. Zo kun je bepalen wat goed voor je is. Dit geeft duidelijkheid: voor jezelf, je familie en collega s. Zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt maakt je leven gelukkiger.
Koop bij bol.com

Liefdesbang van Hannah Cuppen nu voor € 5,99

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit hoe je hiermee om kunt gaan. Haar oplossingsgerichte boek biedt behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.
Koop bij bol.com

Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood nu voor €3,49

In Mijn leven in de wildernis beschrijft de Nederlandse Miriam Lancewood haar leven in de woeste natuur van Nieuw-Zeeland. In het programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’ bezocht Floortje Dessing Miriam en haar man Peter, die sinds 2010 in de wildernis van Nieuw-Zeeland wonen. Ver weg van de bewoonde wereld moeten zij jagen voor hun eigen eten en ontberen zij elke vorm van luxe. In Mijn leven in de wildernis vertelt Miriam waarom dit geïsoleerde leven voor haar aantrekkelijker is dan het bestaan dat zij vroeger leidde. Want hoewel zij haar familie vreselijk mist, zou zij niet meer terug willen of kunnen.
Koop bij bol.com

Je kunt je leven helen van Louise Hay nu voor € 4,99

Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest. Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Louise Hay geeft handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties.
Koop bij bol.com

Destructieve relaties op de schop van Jan Storms nu voor € 2,99

Destructieve relaties informeert u over wat psychopathie is, hoe je psychopathisch gedrag kunt herkennen, geeft technieken om je ertegen te beschermen en aanwijzingen voor herstel van schade die jij zelf, of iemand in je omgeving, hebt opgelopen. Psychopatisch gedrag herkennen, je ertegen beschermen en schade herstellen.
Koop bij bol.com

The Secret van Rhonda Byrne nu voor €2,99

The Secret gaat in op de kracht van de Law of Attraction (Wet van de Aantrekking). Technieken die hiervoor gebruikt worden zijn het zetten van een intentie of de visualisatie van een droom. The Secret openbaart alle facetten van het geheim, dat het leven transformeerde van iedereen die er ooit mee in aanraking kwam. Het boek helpt je bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld of relaties.
Koop bij bol.com

De biologie van de overtuiging van Bruce Lipton nu voor € 3,49

Dr. Bruce Lipton ontdekte na uitgebreid onderzoek dat onze genen getriggerd worden door onze waarnemingen en onze gedachten en overtuigingen. Professor Lipton toont aan dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen.
Koop bij bol.com

 

Leave a Comment