Home Astrologie Leeuwenpoort 8 augustus 2019: hogere energiefrequenties en versterking van je innerlijke kracht

Leeuwenpoort 8 augustus 2019: hogere energiefrequenties en versterking van je innerlijke kracht

Door Karin en Danique Vergeer
leeuwenpoort

Op 26 juli is de Leeuwenpoort zich gaan openen. Deze bereikt zijn hoogtepunt op 8 augustus en sluit weer op 12 augustus. Er is dan een sterke werking van de Leeuw-energie, waarbij de eigenschappen van de Leeuw versterkt gaan worden. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan. Ook is het een fase waarin er grote veranderingen gaan plaatsvinden die de toon zetten voor het komende jaar.

De Leeuw is een sterk en krachtig dier. Hij is trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. Jouw wilskracht en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt worden dan ook sterker. Je kunt een grotere passie voelen voor hetgeen je wilt gaan doen. De Leeuw is een vuurteken en de vuurenergie wordt dan ook versterkt.

Het thema dat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen die jij ontmoet kunnen belangrijk zijn voor jouw toekomst.

Sirius-energie en de Pleiaden

In deze periode wordt een Vortex geopend. Hierdoor komen er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde en verandert de energie rondom de aarde. Deze energiefrequenties activeren ons DNA. Onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven kunnen meer geopend worden. Maar ook ons bewustzijn wordt groter en oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, kan naar boven komen. Veel mensen met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en het zijn vaak mensen die vernieuwing brengen. Ze maken de weg vrij voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort helpt je hierbij.

Herinneringen

Veel lichtwerkers hebben ook geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis. Ze hebben levens doorgebracht op verschillende planeten, waaronder Sirius en de Pleiaden, en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je meer mogelijkheden hebt en dit “aardse” leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) “heimwee” hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. Maar we vinden steeds meer onze plek hier op aarde en de drang om vernieuwing en verbetering te brengen wordt steeds groter.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen die van Sirius komen vaak qua karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bijvoorbeeld krullend, langer haar en/of bijzondere ogen. Ook kunnen ze “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid. Ook hebben ze een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Daarnaast hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn ze vaak hooggevoelig. Door hun hooggevoeligheid kampen ze regelmatig met vermoeidheid en ziektes. Door het zich niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten in verslavingen.

Uitwerking van de Leeuwenpoort

Tijdens de periode van de Leeuwenpoort komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn doen vergroten. Heel veel lichtwerkers/hooggevoelige mensen zijn zich ervan bewust geworden dat zij vernieuwing mogen brengen op deze aarde en in deze maatschappij die we gecreëerd hebben. En deze vernieuwing is hard nodig.

De energie van de Zon is sterk en voegt zich samen met de energie van Sirius: de “Spirituele Zon”. En dit heeft een vernieuwende en verjongende uitwerking. Deze energie werkt door op jouw zonnevlecht en jouw innerlijke kracht wordt sterker.

Sterke uitwerking op de liefde, geld, wonen en jouw lotsbestemming

Maar elke Leeuwenpoort heeft ook een speciaal thema. Dit jaar heeft de Leeuwenpoort een sterke uitwerking op de liefde, geld, wonen en jouw lotsbestemming. Op deze gebieden gaan er dan ook veel veranderingen komen. Je kunt je nu erg bezig houden met waar jij zou willen wonen en op welke manier. En hoe je daar jouw gezin/partner bij gaat betrekken als deze aanwezig is. Je kunt de behoefte hebben om een nieuwe veilige thuisbasis te creëren en je te vestigen in het buitenland.

Rond de Leeuwenpoort kan je dan ook stappen nemen in het verhuizen naar het buitenland. Of je krijgt bijzondere ingevingen die een tipje van de sluier oplichten over welke richting jij opgaat. Vanuit jouw hogere leiding kun je dan ook voelen dat je één duidelijke richting opgestuurd wordt, de richting van jouw zielsmissie. En als deze zielsmissie niet direct duidelijk is, kan dit binnenkort of rond deze Leeuwenpoort meer duidelijk worden.

Maar ook kan het zijn dat jij nu gaat beginnen met een nieuwe studie of het afmaken van een studie. De studie kan de voorbereiding op jouw toekomstige missie. Je kunt tijdens de periode van de Leeuwenpoort ook een nieuwe baan vinden. Misschien ga jij er financieel op vooruit door een onverwachte wending. Daarnaast kun je ingevingen krijgen over hoe jij met jouw talenten een goed inkomen kunt krijgen. Deze ingevingen kun je ook eerder hebben gehad, maar nooit gehoor aan hebben gegeven. Volg gerust deze aanwijzingen, want het gaat je veel vreugde opleveren!

Ziekte en ascensiesymptomen

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je ook emotioneler voelen, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, moe zijn, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Daarnaast kun je diepe geluksmomenten ervaren.

Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden. Vooral de vervuiling van de lucht en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden. De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid. Vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysiek lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt.

Tweelingzielen

Ook op Tweelingzielen heeft deze Leeuwenpoort een sterke uitwerking. Ze kunnen in een nieuwe fase van krachtige transformatie komen. De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is sterk en zij motiveren elkaar ook om steeds meer in balans te komen. Veel tweelingzielen zijn dan ook bezig met in hun eigen kracht te komen. Zij worden zich er steeds meer van bewust dat dominant gedrag niet meer past in hun leven en weten dan ook steeds beter voor zichzelf op te komen. Ze willen meer de leiding nemen over hun eigen leven. Dit kan vooral gelden voor de Tweelingzielen die de komende periode, bewust of onbewust, alleen verder willen zonder hun tweelingziel zodat zij de tijd vinden om hun eigen basis te versterken.

Daarnaast kan voor een bepaalde groep tweelingzielen gelden dat zij in contact zijn en elkaar helpen een grote stap te zetten in hun transformatieproces. Hierbij kan het zijn dat maskers langzaam afgedaan worden en Tweelingzielen zich kwetsbaarder kunnen opstellen naar elkaar.

Gouden energetische koord

Voor Twins gaat op deze dag het gouden energetische koord, dat de harten verbindt, versterkt worden. Dit energiekoord heeft een bepaalde frequentie, waardoor alleen nog met jouw tweelingziel de aantrekkingskracht voelbaar is. Een hele bijzondere en sterke verbinding dus, verbonden door de lichtwezens van Sirius, in samenwerking met de Hathors: een geascendeerd vrouwenvolk dat leefde ten tijden van het Oude Egypte en nu o.a. de liefdevolle verbinding tussen Tweelingzielen helpt te herstellen.

De Leeuwenpoort brengt ook verrassingen met zich mee. Je kunt een tweelingziel tegenkomen rond deze periode. Of wanneer je je twin al hebt ontmoet, kan er onverwachts een ontmoeting zijn, kan je een berichtje ontvangen, een droom met betekenis krijgen of via een andere route een bericht krijgen over jouw tweelingziel. Wanneer dit gebeurt, zal er een speciale afstemming plaatsvinden voor jullie gezamenlijke missie.

We nodigen je uit om mee te doen met onze geleide meditatie en afstandshealing voor Tweelingzielen op 8 augustus, tijdens de Opening van de Leeuwenpoort, als jij meer inzichten wilt krijgen in jullie proces en missie.

Webinar Leeuwenpoort-portaal 8-8 voor Tweelingzielen

De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarop er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling wordt verhoogd. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden, door een gouden koord tussen hun harten.

We nodigen je uit om mee te doen met onze geleide meditatie, met afstandshealing, waarin je meer inzichten kunt krijgen over jouw situatie, jullie zielsmissie en er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel. Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing en om de band tussen tweelingzielen te versterken en hun voor te bereiden op hun zielsmissie. Het thema van deze Leeuwenpoort is namelijk liefde, wonen en jouw lotsbestemming. Wil je meedoen met onze webinar, tijdens de Opening van de Leeuwenpoort? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Liefs,
Karin en Danique Vergeer

www.healingcentrumisis.com

Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

10 comments

Avatar
Gerda 5 augustus 2019 - 15:52

Dank voor de uitleg!

Reply
Avatar
Marielle 16 augustus 2019 - 06:24

Fijn dat ik dit mocht lezen!

Reply
Avatar
Jose 6 augustus 2019 - 17:11

Hoe hou je dit vol met zoveel tegenwerking? Nog nooit heb ik op dit moment meer haat gevoeld van mensen naar elkaar en naar de wereld toe. De plastic soep het kappen van bossen en niet te vergeten het gif wat in de lucht,het water en in de aarde zit. De leugens. En laten we de onverschilligheid naar elkaar ook maar benoemen dan. Hoe er met ons eten wordt omgegaan. Het lijkt wel of er massamoord gepleegd wordt op de bevolking. Kanker, depressies. Heel af en toe kom je iemand tegen waarmee je een blik van verstandhouding hebt. Sociaal vaardig is slechts uiterlijke schijn. Je kan niet geloven wat een ander zegt omdat het een masker is.

Erg lastig hoor en het doet pijn.
Kleine kinderen zijn boos en je ziet ze door de ouders onderdrukt worden. Gaan ze het redden?

Reply
Avatar
Gwendolijn van Hulst 7 augustus 2019 - 11:06

Reply
Avatar
Petra 8 augustus 2019 - 13:50

<3

Reply
Avatar
Miranda 7 augustus 2019 - 17:04

Twinsouls… tja… voor wie er nog in gelooft.
Vanaf 2017 heb ik 1 en al ellende met de spirituele wereld… en de dictators die alles willen controleren. Ze zetten valse twins in om bepaalde…. dingen voor elkaar te krijgen… of verwoede pogingen tot verwoestende resultaten. Ik geloof niet meer in goed…. wel in…. bruikbaar. Dat alles liefde en als een Eenheid moet zijn… is. pure onderdrukking…. controle…

Reply
Avatar
Susanne 9 augustus 2019 - 15:42

Hoi Miranda,

Als dit jouw kijk nu is op de dingen, ja, op zo’n manier gaan we er natuurlijk nooit komen… Hoe moeilijk het ook is, ik denk dat leren vertrouwen zó belangrijk is. Wat else is there to do? ❤

Reply
Avatar
Marije 8 augustus 2019 - 10:36

Wat is dan precies de ‘opening van de leeuwenpoort’? Er staat nergens uitleg wat dit is. En waar baseren jullie dan al deze heftige beweringen op?

Reply
Avatar
Jan 10 augustus 2019 - 17:25

Wat zitten jullie allemaal te zeveren… Het is geen 5 voor 12, het is 5 na één. Het heeft geen zin meer, jullie hebben alles kapotgemaakt. De klimaatopwarming is te wijten aan de hoeveelheid frequentie die in de lucht hangt : jullie gsm, wifi en noem maar op.. Kijk naar onze site, en leer ! Desnoods halen jullie er maar wetenschappers bij om te verstaan. Leeuwenpoort my ass, jullie hebben nog altijd niets geleerd..

Reply
Avatar
Healingcentrum Isis 11 augustus 2019 - 12:02

Jan, wij spreken in dit artikel niet over stralingsfrequenties van apparaten of andere factoren die voor klimaatopwarming zorgen. Wij spreken hier over energiefrequenties van de Leeuwenpoort….kosmische energie dus 😉

Reply

Leave a Comment