Home Gratis leesfragmenten Gratis leesfragment: Voorbij het Narcisme

Gratis leesfragment: Voorbij het Narcisme

Door redacteur

Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde. Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Maar bij een narcist slaat deze eigenliefde door. Het gaat bij hen om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie. De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen?

Voorbij het Narcisme

Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor. In Voorbij het Narcisme in je relaties, familie en werk laat Mjon van Oers op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Mjon heeft zelf een ervaring met een moeizame relatie en las een omschrijving van typische narcist, toen ze besefte dat haar partner daaraan voldeed. Zijn vervelende gedrag had een naam!

In haar boek helpt zij anderen om narcistische signalen te herkennen en hoe je je tegen een narcist kunt wapenen.

Over Mjon van Oers

Mjon van Oers is specialist op het gebied van narcisme. Haar publicaties, onder andere over narcisme, verschenen in diverse tijdschriften, online artikelen, e-books en boeken. Zij is van nature een pionier en het is haar passie om zaken in beweging te brengen. Mjon schrijft niet alleen, zij geeft ook workshops, trainingen en inspireert als persoonlijk coach.

Lees hier alvast een fragment uit Voorbij het Narcisme

Wil je meer lezen? Bestel hier ‘Voorbij het Narcisme’ van Mjon van Oers bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor € 18,50.

Meer lezen over narcisme op Inspirerend Leven? Lees hier ons dossier ‘Alles wat je moet weten over narcisme’ waarin al onze artikelen over narcisme gebundeld zijn. 

Deze artikelen vind je vast ook leuk

1 reactie

Kathleen 2 mei 2016 - 20:25

64

Reply
narcisme in relaties van partner familie en werk boek Mjon van Oers 19 juni 2018 - 19:38

[…] Lees nu gratis een fragment uit Voorbij het narcisme in relaties. […]

Reply

Laat een bericht achter