Home Geen categorie Leeservaringen over intentie van proeflezers Inspirerend Leven

Leeservaringen over intentie van proeflezers Inspirerend Leven

Door redacteur

Een aantal weken geleden vroeg ik aan jullie om met mij mee te lezen in het nieuwe boek van Mallika Chopra. Haar boek Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie, is vorige week verschenen. Daarom wordt het tijd dat ik alle inspirerende woorden met jullie deel die ik ontving van de proeflezers. Ik wil mijn dank uitspreken voor de reacties: 6 lezers hebben mij een e-mail gestuurd met hun (soms uitgebreide, wow!) reacties op het boek. Daarom heb ik sommige reacties wat moeten inkorten, zodat deze blog niet te lang werd. Chopra-Leven met intentie 150 dpi Mijnie Steenman schrijft: Mallika schetst in een inspirerend boek haar strijd in het zoeken naar “leven met intentie”. Een boek wat je grijpt en juist door het herkenbare je meeneemt op haar zoektocht. […] Een boek wat voor velen in deze tijd van ‘monkey minds’ een stuk rust, zelfvertrouwen en zelfrespect zou kunnen brengen. […] Wanneer ik in paniek dreig te raken, ga ik terug in mijn meditatie waarin ik de intentie heb geuit ‘bij mezelf’ te blijven in chaos en te vertrouwen op mijn eigen kracht en rust. Mimi Vanerwegen schrijft: Het is een zeer realistisch boek, vlot te lezen en inspireert mij althans om te gaan mediteren want het brengt toch veel voordelen met zich mee. Met dit boek lees je ook dat iedereen strijdt op zijn of haar manier. Ik merk ook dat ik al wel een en ander doe dat zij aanraadt, dus ik ben goed bezig maar ja, men kan zichzelf altijd verbeteren. Fany van Hemelen schrijft: Malika haar boek is zo herkenbaar,realistisch en soms grappig maar zo waar…. intenties, ik leef er naar – maar eenvoudig is het nooit. Zij herinnert je er aan om deze te blijven doen en hoe je dit aanpakt… Pascal Cath schrijft: Doordat Mallika zich zo open en kwetsbaar opstelt en mij als lezer meeneemt in haar worstelingen, voelt ze al snel als mijn bondgenoot. Ik blijk niet de enige te zijn die zo geworsteld heeft. Gedurende het lezen voel ik me daarom steeds sterker worden en neemt mijn compassie voor mezelf met sprongen toe. Dit alles geeft mij nog meer kracht en doorzettingsvermogen om mijn zoektocht naar bewuster leven voort te zetten. Heel mooi om opnieuw bevestigd te krijgen dat de zoektocht naar bewuster leven / leven met intentie je steeds weer terug brengt naar jezelf. Daar ligt de schat namelijk al die tijd op je te wachten. Een mooi en eerlijk boek + een feest der herkenning! Mallika Chopra voor web Vanessa Haspeel schrijft: de herkenbaarheid in het verhaal van Mallika, maakte het voor mij dat ik werd meegesleept in haar verhaal. Daarnaast beschrijft ze haar emoties en gevoelens door het proces heen ook vrij open, en ze ook haar ‘minder goede’ ervaringen durft te delen. (Bijv. haar struggle met yoga en meditatie), wat dit boek eerlijker maakt. […] Persoonlijk denk ik dat dit boek een leidraad kan zijn voor mensen die zich in een impasse bevinden, of aan het begin staan van een veranderingsproces. Voor mensen die dat proces al begonnen zijn, voelt het eerder als een bevestiging dat wat je doorgaat oké is. […] Een aanrader voor ieder die op zoek is naar zijn eigen missie en intenties! Vanessa Schoonbaert schrijft: dankbaar om te mogen binnenkijken in de herkenbare wereld van een moeder – partner – dochter – vriendin – vrouw – … Mallika laat ons op een realistische manier meewandelen op haar pad van vallen en opstaan. Het juiste boek op het juiste moment in mijn eigen zoektocht naar een leven met intentie.  Een aanrader!   Ben je geïnspireerd door de leeservaringen? Je kunt hier een preview van het boek lezen. En wil je mijn persoonlijke, uitgebreide recensie ook lezen? Je leest het in deze blog terug. Last but not least: ze is volgende week in Nederland en je kunt voor vrijdag 11 & zondag 13 september nog kaartjes kopen. Hier lees je meer over Mallika’s verhaal op het Happinez Festival. Ik ben heel benieuwd wat jullie van een blog vinden met leeservaringen? Laat je een reactie achter?

Leave a Comment