Home Geen categorie Kracht van Klein

Kracht van Klein

Door Redactie

De woorden fladderen in mijn hoofd, die nu voelt als een zeer rijpe appelboom, vanwaar de vruchten maar blijven vallen, als woorden, die opgeraapt willen worden.”Laat ons hier niet liggen”, roepen ze tot mij. Net als in het betreffende sprookje, van vrouw Holle: Raap mij op.. Ja, dat doe ik met aandacht. Aandacht voor het kleine, dat kado ontving ik vanochtend van moeder natuur. Het kleine ligt dichtbij en toch kijk ik er zo vaak overheen. Ik loop op het strand en kijk naar mooie grote schelpen, prachtig, hoe groter, hoe beter. En ineens valt het zonlicht op wat kleins, een mini schelpje, vlak voor mijn voeten, zachtrose. Ik buk om het eens goed te bekijken. Dan treft mij de schoonheid, zo dichtbij. Ik voel een metafoor omhoog komen. Mag ik mezelf toestaan om mijn indrukken dicht bij mij te houden, mag ik mezelf toestaan om soms klein te zijn, maar toch prachtig in vele kleurschakeringen. Wat een kado om te mogen genieten van iedere kleurschakering en verwonderen. Verwonderen over elke vorm, alles is goed! Een wondervolle dag voor jou! Petra Roos ♡

Bron tekst: Geschreven door Petra Roos

Leave a Comment